נראה לי שהבנתי את התכנית....
נציף את הפורום בהודעות אבל של הפורום עצמו, וככה הוא יקום לתחייה??. לא נראה לי שזה יעבוד ^_^. למה שלא ננסה לעשות פאנפיק בהמשכים???. -רומח והעיר הגדולה- רייסט, קרמון, סער ותניס יושבים בבוקר בבית קפה במרכז מנהטן. קרמון: אתמול זיינתי את הבוסית שלי, תניס: כל הכבוד. סער: אויש נו, באמת תניס, על תעודד אותו, בקצב הזה הרומח שלו יישבר... קרמון: קיצר, אני מזיין אותה, ובאמצע, היא מתחילה לחלק לי שבחים!!, "כל הכבוד", "פועל חרוץ", תגידו לי, למה לעזאזל צריך את השבחים שלה????? רייסט: לפחות זה עדיף על זאתי שהייתה שרה תוך כדי. תניס: זה מה שמקבלים על זיון באולפן הקלטות... קרמון: ועוד היה לנו ת'אולפן רק לשעתיים, בקושי הספקנו שש פעמים...קיצר, אמרתי לה שאו שהיא שותקת או שאני עוזב, סער: ו....?? קרמון: היא נתנה לי מעטפה ורודה, ואמרה לי לפנות את המיטה עד שהיא מסיימת במקלחת, חכו חכו, אני עוד אתן לה הזמנה לבית משפט במעטפה ורודה, ותניס, אתה מייצג אותי!. תניס: סבבה, באותה הזדמנות תוכל גם לזיין ת'שופטת. קרמון: יהיה לי זכות בחירה?, ומה אם ייצא שופט זכר?? תניס: גבר צריך לעשות גבר, צריך לעשות... רייסט: טוב, אני צריך ללכת לפגוש ת'חברה הלסבית שלי לקנות נעליים, תניס: כן, ואני צריך או ללכת לבנק או להתקשר ללאורנה, עוד לא בחרתי. "בעודי הולך ברחובות מנהטן לפגוש את קריס, חברתי משונת המין, לא יכולתי שלא לתהות, האם הפכנו לחברה בעלת ערכים גבוהים כל כך, שפשוט רצים לבית משפט על כל מערכת יחסים כושלת?, והאם קרמון צודק, סקס טוב ממערכת יחסים, כי עתיד כולן למות??, והאם, בשורה התחתונה, המערכת המשפטית נוצרה משורה של מערכות יחסים כושלות??" ^_^ הנכם מוזמנים לנחש מי זה מי ולהמשיך....