הייי (:)

הייי (:)

אני צריכה המלצה לסדרות. :) אני אוהבת את דם אמיתי, עמוק באדמה, באפי, שקרניות קטנות :p
תודהה (:)

Aberforth

New member
יש כמה שאני אוהב.

בחורה חדשה.
מוארת.
מבוקש לחקירה.
העונה החדשה של המפץ הגדול.
ושובר שורות.

timboy123

New member
שרלוק

לא, ממה שידוע לי זה לא דומה לשום סדרה שאמרת שאת אוהבת, אבל בכל זאת בעיני זאת סדרה מעולה ואני תמיד ממליץ עליה לאנשים. באופן כללי כדאי לך יותר לפנות לפורום סדרות.

shaharEB

New member
!

Murdock18

New member
כדאי שתעברי על רשימת הסדרות הפופולאריות

של רשת HBO, על פניו נראה שאת מתחברת לסגנון.

(ולידע כללי, הפוסט הנ"ל נחשב אוף טופיק. כיוון שכבר ענו עליו, הוא לא ישורשר מחדש. להבא, לפתוח פוסטים מהסוג הזה בפורום טלוויזיה.)

שובר שורות, שובר שורות, ואולי גם שובר שורות.

את שובר שורות הזכרתי? כי גם זה מומלץ. יש גם את שובר שורות, שזה אחלה. ובעצם, הסדרה שהכי הייתי ממליץ היא שובר שורות, ואחריה, שובר שורות.

mrpink3

New member
שובר שורות

קטעי הדרמה, סקיילר הידועה לשמצה, העאלק 'כדי להראות את הקושי הנפשי של הדמויות', ואינם שם לכלום אלא למילוי הפרקים ל-50 דקות. אשתו של האנק, אחת הדמויות המטומטמות שאי פעם ראיתי בכל נושא, פטיש לגניבה עאלק, גועל נפש.

אם כי אני חושב שהסדרה עשויה טוב והסיקוונסים הרציניים נהדרים.

...

א. "סקיילר" - מה עם סקיילר? זאת דמות די ביצ'ית, אבל כתובה טוב ומעוררת הזדהות לעיתים, והיא אשכרה עושה די המון בסדרה.
ב. העאלק 'כדי להראות את הקושי הנפשי של הדמויות' - DAFAQ? מה זה?

mrpink3

New member
סקיילר ועאלק

א. כל התכנים איתה, התכנים שלה, התכנית עליה. כמו שאמרתי - ההתעקשות להכליל אותה בכל כך הרבה דקות פר פרק הוא על מנת שהסדרה תהיה סדרה של 50 דקות ולא של 30 או 20. מדובר בדמות לא מעניינת, ובתכנים לא מעניינים.

ב. המטרה המוצהרת של התכנים האלה, היא 'להציג את הקושי הנפשי של מעמד הביניים באמריקה' ושיט בסגנון, זה לא מעניין, זה לא הפואנטה של הסדרה, ועשו את זה אלפי פעמים טוב יותר ביצירות תרבות אחרות.

mrpink3

New member
גם בקהילות של מעריצי הסדרה

מצאתי אנשים באותן דעות כמו שלי

הם שונאים את סקיילר

כי היא דמות די מרושעת. היא מתנהגת לאנשים כמו לחרא... אבל את הדמות המאניקית הזאת עדיין כתבו טוב. לדעתי לפחות.

אולי אני לא מאגניב כמוך, אבל לפחות אומר שאני די מסכים איתך על אשתו של האנק. באמת לא עושה הרבה.

mrpink3

New member
אני מאגניב?

זה הדבר הכי יפה שמישהו אמר לי אי פעם.

ואני בכלל לא חושב שסקיילר כה רעה, מניעים סבירים לחלוטין. אני פשוט לא מוצא עניין בכל התכנים האלה בסדרה.

למעלה