blackadder,בעיקר.
blackadder-מאסטרפיס פשוט,הסדרה הטובה ביותר שראיתי,בחתיכת פער,את כל 4 העונות אם אפשר,והפרק המיוחד על חג המולד וכו'.מככבים: רואן אטקינסון(מיסטר בין),יו לורי(האוס),סטיבן פריי,טוני רובינסון.אם את/ה חובב/ת הומור שחור,הארדקור.
keeping up appearances:מקום שני אצלי ברשימת כל הזמנים,בתחום הקומדיות.הדמות הראשית: הייסינת' באקט(יש הגורסים בוקה
),בעלה הממושמע,שכניה המבועתים,בקיצר? דליקטס.
only fools and horses:האחים טרוטר,דלבוי את רודני,בקומדיה נחמדה למדי,הרבה הומור שחור,ETC ETC.
עכשיו קומדיות אמריקאיות(אני הרבה פחות אוהב)
בראש ובראשונה,פרייז'ר,אם אפשר גם את "חופשי על הבר",שפרייז'ר בעקרון הינה הסיקוול שלה.
cheers(חופשי על הבר):קלסי גרמר,וודי הארלסון,טד דנסון(עוד נחזור אליו) ועוד..
frasier:כפי שרשמתי,הסיקוול לחופשי על הבר,פרייז'ר ממשיך והפעם כסוג של ורדה רזיאל ז'אקונט פיאז'ה מאסלו פרויד אדלר,בתחנת רדיו בבסיאטל.
אמרתי טד דנסון,אז הרי לך.
becker: לדעתי הקומדיה הכי פשוטה וקלילה שהאמריקאים יצרו,ועם הסיידקיק,שהוא האמאמא של הסיידקיקים(כמעט ואין לו שורות),אך בכל זאת,דמות הסיידקיק הכי טובה שיצא לי לחזות בה בתחום הקומי.שמה של הדמות: בוב,סאבריו גווארה משחק אותה.
טד דנסון משחק שם רופא שהוא 90% מיזנטרופ,10% פילנתרופ,90% כי הוא איסטניס מתעב אדם מחד גיסא,ומאידך גיסא,מפעיל מרפאה קטנה ברובע הברונקס(דבר די תמוה בהתחשב בעובדה שהברנש סיים לימוד בהארווארד,בהצטיינות).
עוד סדרות,אז כמדומני שהזכירו פה את OZ,אז אוז מעולה,וצפיתי בה מתחילתה ועד סופה(אני זוכר שבתור ילד הייתי מקליט כל פרק בוידאו,פעם לא היה DVD הפלא ופלא),לפחות שלוש פעמים,שראיתי את כל העונות,הסצינת די קשות לעיתים,אך מעין טלנובלה המתרחשת בין הסורגים.
והסופרנוס כמובן,עליה אין כבר מה להרחיב,כל הסופרלטיבים נאמרו כבר.
את דקסטר אגב,ממש לא אהבתי,יותר מדי פלסטיק לדאבוני,ראיתי שני פרקים אולי,וישר ויתרתי.