הייי

אליסון

New member
הייי../images/Emo99.gif

שלום לכולם אי חדשה כאן.... גם אני נתפסתי ברשתו של השחקן המדהים הזה..... יש לו אולי כתובת למכתבים?

ayaliar

Well-known member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני מניחה שמיצי תוכל לענות לך על השאלה כי היא יודעת את התשובה חיחי החלטתי שאני אוהבת את הטפט הזה אז אני מוסיפה אותו ומיצי, אם את רוצה, תוסיפי לגלריות

פנינושה

New member
שאלה לגבי הקעקוע

בסרט המדהים הזה הצלב קרס נמצא בצד השמאלי או הימני של דרק ? יש סצנות שאני רואה אותו בימין ויש בשמאל. האם זה פישול או מכוון

פנינושה

New member
חייבת לספר לכם דבר מדהים

אתמול בעבודה שלי במשמרת ערב בבי"ח בערך בעשר אני רואה את אחת המאושפזות שלי צופה בסרט בלפטופ שלה במיטה ואת מי אני רואה על המסך מולי ? אדוארד בסרט הג'וב האיטלקי
היא הורידה את הסרט באינטרנט כמובן לא מתורגם. אחרי המשמרת בדרך הביתה עברתי עם האוטו ליד ספריית דיוידי (זה בדרך שלי) ויש להם מסך ענק שהם מקרינים שם סרטים 24 שעות ואת מי אני רואה מולי על המסך ??? אדוארד בסרט סמוצ'י בדיוק בסצנה במסעדה עם דני דה ויטו. לא מדהים
איזה סיום מעולה ומפתיע ליום עבודה. הייתי חייבת לחלוק איתכם את צירוף המיקרים המדהים הזה. יום נעים

מיצי007

New member
פנינה../images/Emo99.gif

אדוארד עוקב אחריך בחשאיות. אכן סיום יפה ליום שכזה

ayaliar

Well-known member
עד כמה שזכור לי

וראיתי את הסרט שלשום, הקעקוע בצד שמאל. בסרט עצמו לא נראה לי שהוא היה בצד ימין.... יכול להיות שבתמונות זה יקרה כי כמובן שאפשר להפוך אותן כמו שאני עשיתי

מיצי007

New member
הצלב קרס שלו נמצא תמיד בצד הימני

של החזה
של דרק. הסצינות שראית אותן בטח זה מול המראה או משהו שם זה מתהפך. ובתמונות המצולמות הכל מתהפך....

מיצי007

New member
אני אמרתי

אני טעיתי.... אופסי דופסי פשוט באותו רגע צפיתי בדרקון אדום....

מיצי007

New member
איה,לא אמרתי שאני לא אוהבת את הטפט

פשוט את יודעת מה מפריע לי. אבל הטפט כבר בגלריה.

ayaliar

Well-known member
לא חשבתי שלא אהבת

פשוט לא הייתי בטוחה מה דעתי עליו ואחרי שבוע על הדסקטופ שלי החלטתי שאני מאוהבת

למעלה