הייי ...

enjoi butterfly

New member
הייי ...../images/Emo4.gif

מה שלומכם?...אני מקווה שטוב הרבה זמן לא פתחתי הודעה.. אז עכשיו זה הזמן..חח הלואי שזה היה בשביל משהו טוב אבל זה לא בדיוק ככה.. אז אני צריך חיבוק...אשפר?...כי ממש קשה לי עכשיו... ואני לא יודע מה לעשות אני בבעיה.. אני יספר את הבעיה אז הבת זוג שלי ואני כבר שלושה חודשים ביחד ואנחנו נישאר תמיד ביחד... ואני רוצה לראות אותה הרבה אבל גם לדעוג לעתיד שלנו כאליו לא לזה שלא ניהיה ביחד אלה שיהיה לנו מה לאכול בבוא היום שנעבור לגור ביחד עוד שנה בערך... אז אני רוצה לאכול את כל העולם ולא ממש מצליח...אז אני צריך עצה.. אני צריך ללמוד משהו מקצוע או לא יודע משהו אחר להשלים בגריות ..ואני גם רוצה לראות אותה הרבה..וגם שיהיה לי כסף לעבוד אני עובד פעם ב כזה.. אז עם אני גם ילמד וגם יעבוד זה יכח מימני המון זמן ואני רוצה שברגע שנעבור לגור ביחד שיהיה לי מקצוע כל שהוא...כדי שאני יוכל לשלם על הכל ומשהו נחמד לא פעם ב..כזה.. אז מה לילמוד אני יודע אני לא ממש יכול לשאול כי זאת בחירה שלי .. אבל מבאס אותי שזאת תיהיה תקופה כזאת מעפנה שאני יראה אותה לא הרבה.. כי אני יצתרך ללמוד הרבה ולעבוד אז נישאר סופי שבוע להיפגש.. ..אז סיפרתי את זה כי זה קצת מבאס אותי ואני רוצה חיבוק ..זהו.. אני מקווה שאני יחליט מהר מה ללמוד ושזה יעבור כמה שיותר מהר התקופה הזאת.. פשוט חיבוק..אני יודע שכל השאר לא ממש מענין אבל פשוט רציתי לכתוב את זה..דפוק כן אבל חפיף... אחד לנצח.( על תנסו להבין ) תודה מרואש על החיבוקים..

PelegMan

New member
../images/Emo24.gif אפילו שאני חדש, אם זה יעזור

חחח...חיבוק מחבר אם זה עוזר לך...

הי ,, קבל חיבוק חם ואוהב .

ראשית כל לא ידעתי שיש לך בת זוג , אז מזל טוב ... !!! שנית , מכיר את המושג "פרה פרה" ? זה אומר שצריך לעשות דברים צעד צעד..... אתה מתחיל את החיים מלמטה , יש לזה ייתרונות , וכמובן המון חסרונות. היתרונות בכך שבבוא היום אתה תעריך את ההישגים שלך משום שנלחמת "בשיניים" להשיגם, ולא תוותר בקלות כאשר יהיו קשיים בדרכך . שנית , אתה תתבגר נפשית מאוד, עובדה שהחלטת לקחת את עצמך בידים וללמוד מעידה כבר שאתה בוגר מספיק לקחת את החיים בידיים ולא לתת לזמן לברוח. אבל אחרי שתעבור את כל זה, אני בטוחה שתהיה מאוד מאושר ולא יחסר לך דבר בעתיד, וגם לילדך תוכל לספק את מה שירצו שלעולם לא יהיו במצבך. אומנם , עכשיו אתה מביט בחסרונות : לימודים , עבודה קשה , בקושי תראה את החברה, אבל הזרעים שהיום תשתול באדמה , יהפכו לעצים מלאי פרי שבעזרתו תתפרנס ותהיה מאושר וכך גם בת הזוג שלך. אומנם קשה לראות מה יהיה בעתיד ולטווח הקצר נראה כי הכל שחור אבל לטווח הארוך תראה שזה יישתלם לך. לדעתי במקומך , הייתי מוצאת עבודה ואפילו כמה עבודות במשמרות. לא עבודות שייתישו אותך , אבל בהחלט עבודות שתראה מהן כסף. תחילה הייתי שמה מעט כסף בחיסכון , "ליום שחור" אותו כסף שבסופו של דבר ישמש אותך לתחילת החיים בדירה החדשה עם החברה , שאר הכסף היה הולך לחיסכון על לימודים , וכסף לעצמך .... תצטרך לנהל את התקציב שלך בחוכמה רבה. אני חושבת שזה יקח לך זמן מה אבל בסופו של דבר זה ישתלם לך. בנוגע לחברה שלך , אני שמחה שאתה מאושר ושהכל בסדר בינכם , אבל כמו ששומרים כסף "ליום שחור" כאשר נגמר המזל , שמור גם רגשות "ליום שחור" בשביל לא למצוא את עצמך למטה.... תזכור , תשאף ליותר , תקבל יותר !!! תדע מה הערך העצמי שלך ותתן לאחרים להבין שאי אפשר לשבור אותך ! . בהצלחה !

enjoi butterfly

New member
ואיייייי....המון המון המון המון x10

תודה לך..עזרתי לי מאוד בעיקר בליתמוך כי זה ידעתי אבל תודה לך על העידוד באמת תודה..אני שמח לשמוע שזה מעשה חכם בכל מקרה הייתי עושה את זה אבל תודה על התמיכה מאוד עזרת לי.. בקשר לרגשות ביום שחור אני לא מסכים כי אני בטוח מה שאני מרגיש ואני בטוח שזה יקרה ואנחנו עוד ניהיה ביחד עד הסוף... בטוח...
תודה.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמיצי חמוד...

אני כל כך מבינה אותך... אבל אין מה לעשות ולפעמים צריך לעשות הקרבות כדי שבעתיד יהייה יותר טוב... אולי מה שאמרתי לא כל כך עזר אבל זה מה שיש לי.... זה- וחיבוק!
מקווה שהכל יסתדר לך.. אוהבת המון... סיון.

sh53

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ההודעה לא עלתה קודם
עשה לך סדר עדיפויות וסדר בחיים, מה שחשוב לך יותר - התחל בזה. מה שאתה יכול לדחות ופחות חשוב, דחה את זה בינתיים. יש עבודות שאפשר לעבוד לפעמים לילה/שבת ואז מקבלים יותר כסף (125% או 150%). מצד אחד יותר כסף. מצד שני אולי זה הזמן היחיד שלך לראות אותה. צריך בהחלט להשקיע כאן מחשבה. זו החלטה לא פשוטה, נסה לכתוב לך על דף את הדברים, איך אתה מארגן את חייך ומה חשוב לך יותר ממה, נסה גם להתייעץ איתה ולשתף אותה מה דעתה בענין, האם היא תחכה לך כשאתה תעבוד או לא תהיה איתה, דבר איתה על זה כדי שתלכו יד ביד שלב אחרי שלב.

enjoi butterfly

New member
תודה שושי...כבר דיברתי איתה

עוד אתמול...והיא מתוקה שכמוה אמרה שאין בעיה והיא תיהיה איתי תמיד..תעזור עם אני יצתרך עזרה והיא מבינה אותי שכדי שיהיה טוב אחריי זה צריך קצת הקרבה עכשיו...ואין לה בעיה..

sh53

New member
ויי ויי איזו אהבה יש כאן ../images/Emo20.gif

בטח אתה מסוחרר והולך מצד לצד כמו שיכור (לא מיין, אלא מאהבה)

enjoi butterfly

New member
באמת שושי..זה ישמע מוזר..

אבל אני מצאתי את האחת שלי..את האחת שמשלימה אותי היא בדיוק כמוני .. פשוט האחת שלי.. והכי יפה שגם היא חושבת ככה.. וגם היא וגם אני בטוחים זה תיהיה אהבה נצחית.. את לא יודעת מה עובר אליי בלשושה חודשים האחרונים..

BaBy LiS

New member
../images/Emo24.gif & ../images/Emo24.gif

ראיתת?! קיבלת כבר 2 חיבוקים ממני=] קיצרר אמממ מה שאני יגיד לך גם אם זה לא ממש יעודד.. התקופה אחוריזה תהיה כיפית וכדאי לעשות את כלזה בשביל זמן שיבוא אחריזה שתהנו שיהיה כסף שתהיה עבודה קיצר בצלחה!!

קבל ../images/Emo24.gif ועוד../images/Emo24.gif 100X ../images/Emo70.gif

וואי,איך ריגש אותי שככה אתה דואג לעתיד שלך ושל חברה שלך מיצי,זה מראה ממש על בגרות. מכיוון ואני לא יודעת במה אני יכולה לעזור לך או להציע לך במה לעבוד[בגלל שאני באצמי עוד לא עובדת] אז כנראה שתסתפק בינתיים רק ב-
חם חם ואוהב. כי אתה חתול לעניין מיצי. ובהצלחה בכל מה שתחליט לעשות מותק. אוהבת, דרוש המסטולה
ו-
...רק שהמצברוח שלך ישתפר קצת.

enjoi butterfly

New member
אוויייי איצי

תודה רבה...רבה..תודה!!!...איזה חמודה את...ואני מרגיש קצת יותר טוב!!..

נינושש

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

שיהיה לכם רק טוב יחד.. וגם אם לא תראה אותה הרבה בתקופה שתתחיל ללמוד ולעבוד תזכור שזה יהיה לטובת שניכם!!

למעלה