הייי

miserable1

New member
הייי ../images/Emo13.gif

אני עידן, בן 17. אני הומו בעצמי, ולאחרונה מטרידה אותי איזה שאלה בנוגע לעתיד שלי. אני יודע שזה רחוק מאוד ממני עדיין, אבל בכל זאת רציתי לשאול מה אתם חושבים. יבוא יום שאני אמצא אהבה, יבוא יום שאני ארצה גם ילד. מצד אחד אני לא יכול לחשוב על מצב שבו לא יהיה לי ילד.. ומצד שני, תארו לכם איך זה להיות בן לזוג הומוסקסואל בימים האלה... האם לגדל ילד לסביבה כל כך עוינת שדוחה באלימות זוגות הומוסקסואלים? וחג שמח!

קבס2000

New member
חבל שאף אחד לא מגיב לבחור.

אלהן, אני ממש מזדהה עם ההרגשה שלך, גם לי היא עברה בראש לא פעם ולא פעמיים. יש כ"כ הרבה דברים בעולם שאנחנו פשוט לוקחים אותם כמובן מאליו. אנחנו לא מצליחים לדמיין עתיד בלי בית, אוטו, אישה, ילד וכלב.. אבל מי אמר שככה זה צריך להיות? כשתקבל את עצמך לגמרי, גם את הדבר הזה אתה תקבל.

yotem 16

New member
שלום../images/Emo83.gif

אממ אני לא יודע מה יש להגיד כל-כך, פרט לעובדה שאני מזדהה איתך לחלוטין. נכון, באיזהשהו מקום כבר קיבלתי את עצמי וכו', אבל את האמת? רק העניין הזה לפעמים גורם לי פשוט לרצות להיות סטרייט. גם אני לא יכול לתאר לעצמי מצב שבו לא יהיה לי ילד. באמת יש את ההתלבטות הזאת, האם לעשות הכל ולהביא ילד שאולי יצטרך להתמודד עם הרבה קשיים במהלך החיים שלו, או שפשוט לחסוך ממנו את הסבל הזה (סבל בהגזמה כמובן..). אז מה כבר אפשר להגיד? שאולי עוד עשר שנים הכל יהיה אחרת? אני בספק עד כמה יהיה השינוי גדול. שלא נביא ילדים? אני לא רואה את זה באמת קורה. או יותר מזה- אני לא רוצה לראות את זה קורה. ומצד שני, מה נעשה? נהיה סטרייטים? גם זו לא אופציה טובה כל-כך. אז באמת שאני לא יודע. אולי הפתרון היחידי הוא לחיות את מה שעכשיו, להנות, להתקדם- וכשיגיע הגשר תחצה אותו. אולי הראייה שלך בקשר לזה תשתנה, אולי גם דברים ישתנו, ואולי לא. אבל כרגע? אני לא חושב שיש למה לעסוק בזה יותר מדי (ואני אומר את זה מתוך מקום שגם אני חושב על זה לא פעם ולא פעמיים..), כי זה פשוט לא יעזור בכלום ולא יצמח פתאום שום פתרון. זה סבבה לחשוב על העתיד, אבל תזכור שזה עוד רחוק ושזה תלוי בכל-כך הרבה גורמים אחרים, שלעסוק בזה עכשיו זה סתם בזבוז אנרגיות, וחבל. יום טוב

Neta20600Keren

New member
עידן היקר!

חשיבה נכונה! אבל אתה לא צריך להתבייש במה שאתה חוץ מזה באמת יבוא יום שבו תרצה ילדים. נכון,הילד יראה שלרוב יש אולי הורים שהם אישה ובעל,(לא בעל ובעל). אבל שמעת פעם על מקומות שבהם לרוב גרים זוגות הומסקסואלים? יש מקומות כאלה ואם תמצא מקום כזה אולי יהיה לך יותר ביטחון עצמי לגבי ילדים והומוסקסואליות. אבל אתה עוד צעיר ואתה לא צריך לחשוב על דברים כאלה כרגע. בהצלחה בעתיד, נטע

Dark Tear

New member
הכי מזדהה בעולם עם ההרגשה.

המחשבה שלא תהיה רגיל כמו כולם,זו מחשבה מאוד מתסכלת. ותמיד ממש קשה לי להסתכל על העתיד כי לפעמים נוח לברוח ממנו,לבינתיים. כשיעבור טיפה הזמן,אני מאמין שזה ישתנה..

gooligay

New member
ברוך הבאה עידן!

אני גלי, כמעט 17 ממושב באיזור השרון, הצטרפות נעימה והרבה הנאה!
ולשאלתך, האמת היא שאני חושב קצת אחרת מכולם. כתבתי על נושא הילדים בבלוג שלי ברשומה אחת וזה נושא שבכלליות מאוד מעסיק אותי ואני תוהה בו המון. הדבר שאני בטוח בו הוא שאני אביא ילדים בדרך כלשהי, ילדים שיהיו שלי, באמת שלי ובתקווה שמבחינה גנטית גם של בן הזוג/בעלי העתידי, ולבן הבכור יקראו אלעד
. הקטע הוא שאני מאמין שהשינוי צריך להיעשות בחינוך, כשילד חשו ומקבל לגיטימציה לגבי זוגות ומשפחות שאולי פחות "נורמליות" הוא יגדל להיות אדם לברלי ופתוח לנושא. הבעיה לצערי היא החברה של הילד שאולי אל תהא חשופה כמוהו לנושא אבל אני לא אמנע מעצמי להביא ילדים בגלל שלאנשים אחרים זה מפריע, אני אגדל את הילד שלי בצורה שאני בוחר ומי שתהא לו בעיה עם משהו בכך יקבל את התשובות המתאימות. מה גם שכיום המגמה הכללית היא של קבלה לנושא של משפחות שלא עומדות בתקן אמא אבא ילד ילדה כלב ואוגר סיבירי, כיום יש המון משפחות חד הוריות או משפחות בהם הילד גדל בשני בתים בעקבות גירושים וגם יש יותר ויותר משפחות של שני אבות או שתי אמהות, אני לא רואה בכך פסול או חיסרון. ד"א מחקרים בנושא מראים שאין קשר בין האוריינטציה המינית של הורים במשפחות כאלה לבין האוריינאציה המינית של ילדיהם. הכל תלוי בגישה ובחינוך. אם אנחנו לא נביא ילדים לעולם ולא נשאף ונעשה למען הקבלה של הנושא ומיגור ההומופוביה, אז פשוט נמשיך ונהיה כנועים למוטיבי החברה הלא מוצדקים!

James Hammerton

New member
אני לא חושב שכל הסביבה עוינת

ובטח שלא דוחה באלימות. גם אם יש אנשים שלא מקבלים את זה, לא כולם יהיו עוינים או דוחים... בסופו של דבר זה יהיה תלוי בך, אם הם יראו שהסטיגמות והדעות הקדומות לא נכונות ושהילד שלך גדל בצורה "נורמלית" (כלומר כמו ילד שגדל אצל זוג הטרוסקסואלי) הגישה שלהם גם כן תשתנה. חוץ מזה, אני ממליץ לך לשאול את השאלה בפורום הורות הומו-לסבית, בטוח שידעו לענות לך טוב יותר שם

miserable1

New member
תודה על התגובות...

ותאמינו לי, כרגע הבעיה העיקרית שלי היא לא זאת. את הבעיה העיקרית תוכלו לקרוא בבלוג שלי... אבל באמת עניינה אותי הסוגיה הזאת. שנים אמרתי לעצמי שאני לא מסוגל להביא ילד לסביבה כזאת אבל עכשיו אני מתחיל לחשוב על זה יותר ברצינות. אבל כמו שאומרים- כשנגיע לגשר- נעבור אותו.

yanivran

New member
ממישהו שכבר ממש קרוב לשלב הזה

טוב, היום יש לי פרץ תגובות, ואומנם אני "זקן" (29), אבל נראה לי שמ"מרום" זיקנתי אני יכול אולי גם להועיל קצת. אז ככה, אני נשוי לגבר, פעם אחת בישראל ופעם אחת בקנדה (בשביל הקטע החוקי), ואפילו נרשמנו באופן חוקי בישראל (כן, גם בתעודת זהות רשום נשוי). אני גר בארה"ב כבר שנה על מנת לחסוך כסף בשביל... כן בדיוק זה, ילד. ועשינו כבר המון מחקר על מה, איפה, כמה ולמה. אז ככה, אנחנו החלטנו שאנחנו לא רוצים אישה בתמונה, זה מסבך הכל וזה לפי דעתי מיותר ומבלבל את הילד. אנחנו כן מתכוונים לתת לילד את האפשרות להחליט אם ברצונו לגור בארה"ב/קנדה או ישראל כשהוא יגיע לגיל המתאים. בקשר לסביבה? לפי חברים שלנו מישראל ומפה שיש להם כבר ילדים אז ממש לא בעיה, הילדים בד"כ יוצאים מקסימים ואינטילגנטים באופן בולט מעל הממוצע ויודעים להסתדר עם כל הערה מפגרת שעלולה להישלח לכיוונם, ואני יכול רק לקוות שגם הילדים שלי יתמודדו כל כך טוב עם הסביבה ושהסביבה תקבל אותם בזכות מי שהם ולא תהיה אכזרית אליהם בגלל שטויות. אבל הנקודה הגדולה היא שכאשר אתה שלם עם עצמך ב100% וזה אומר לא מסתיר, לא משנה ולא מתחפש אז לאף אחד אין שום אפשרות לפגוע בך.

miserable1

New member
המון בהצלחה!

אני רק יכול לאחל לכם שתאמצו ילד מקסים והלווואי שתהיו מאושרים.

למעלה