הייי

שגית123

New member
הייי../images/Emo13.gif

שלום קוראים לי שגית ואני מאשקלון אני חדשה פה
אני מתה על הסוסים והלוואי הייתי רוכבת..זה החלום שליייי שיהיה לי סוס ולפי מה שראיתי פה יש כאלה עם החלום שלי+עוד כמה סוסים חחחחחח באסה לי
מי ששואל ת'עצמו =>"מעניין למה היא לא יכולה לרכוב" תשובה חח=> אני גרה אם אמא שלי היא חד הורית <ההורים שלי נפרדו
> והיא אומרת שזה הוצאה כספית גדולה מידי בשבילה
והיא מזה לא מתלהבת מהרעיון שאני ירכב על סוסים
חחחחחחח טוב חפרתי....
אז סתם שאלה=> באיזה חוות אתם רוכבים ואיזה סוג רכיבה?

בקשר לבעיה הכלכלית..יש לי הצעה../images/Emo107.gif

בהרבה חוות מוכנים לתת שיעורי רכיבה חינם (או לפחות בהנחה משמעותית), תמורת עבודה בחווה (שזה אומר ניקוי תאים, טיפול בסוסים ועוד). אולי שווה לנסות להתקשר לחוות באיזור מגורייך ולשאול, יש כאלה שמקבלים גם אנשים בלי ניסיון קודם עם סוסים, אבל את צריכה להראות רצינות ונחישות לעבוד. בקשר לזה שאמא שלך לא מתלהבת מהרעיון, את יכולה להגיד לה שלרכיבה יש המון יתרונות: זה משפר את הביטחון העצמי, עוזר ליצירת קשרים חברתיים ויש עוד אינספור יתרונות נוספים. אם הבעיה היא זה שהיא לא מוכנה להסיע אותך, קחי אוטובוס! זה לא צריך להיות משהו מאוד יקר... מקווה שעזרתי! לגבי איזה חווה אנחנו רוכבים ואיזה סוג רכיבה, את מוזמנת להציץ בשרשור ההתפקדות. כל התשובות-שם. ברוכה הבאה לפורום, השתלבות נעימה!

היי../images/Emo13.gif

בקשר לבעיה הכלכלית-כמו שהורס לובר כתבה יש כאלה שנותנות שיעורים תמורה לעבודה באורווה. השתלבות נעימה
אני רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר

stary1

New member
ברוכה הבאה לפורום

אני שחף. יצא לך להעתסק בדרך כזו או אחרת עם סוסים אי פעם?או שפשוט התחלת לאהוב אותם דרך התבוננות? בת כמה את?
השתלבות נעימה בפורום:)

שגית123

New member
אמ..

אפפעם לא יצא לי להתעסק עם סוסים אני אוהבת סוסים מאז שאני זוכרת ת'עצמי פיצפונת:->13

ווינגז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני יעל. מצטרפת להמלצות ללכת לחוות קרובות אלייך - ולהתנדב. בד"כ אפשר להגיע לאיזשהו הסדר לגבי עלות השיעורים... ואם לא - לפחות להיות בקרבת סוסים.

למעלה