תתחדש! הכובע מייפל נראה טוב עליך.
T Touched By Angels New member 2/8/11 #100 מסכימה עם מה שליאת אמרה, אבל בטח איזה הודעות השאירו לו בצ'אט של החנות...
M miss_t New member 2/8/11 #117 עשיתי סולו פאפ ב10 דקות זה היה אתגר נחמד אני מעדיפה לעשות עם חברים- יותר מהיר ויותר כיפי
מ מ י ל ר New member 2/8/11 #121 אני עושה סולו בדקה :0 שזה בהחלט שיפור רציני מפעם שהיה לוקח לי 10 דקות פעם הייתי נלחם בפאפ, עכשיו אני מרביץ לפאפ ולוקח לו את הדמי כיס ואת האוכל שלו :0
אני עושה סולו בדקה :0 שזה בהחלט שיפור רציני מפעם שהיה לוקח לי 10 דקות פעם הייתי נלחם בפאפ, עכשיו אני מרביץ לפאפ ולוקח לו את הדמי כיס ואת האוכל שלו :0
מ מ י ל ר New member 2/8/11 #123 אני לא ביריון לקשור חבר לכיסא לשרותים עם סלוטפ, או לנעול אותו בלוקר שלו - זה לא בריונות, זה משחק, זה כמו מחבואים אני מחביא אותו ומי שמוצא אותו זוכה.
אני לא ביריון לקשור חבר לכיסא לשרותים עם סלוטפ, או לנעול אותו בלוקר שלו - זה לא בריונות, זה משחק, זה כמו מחבואים אני מחביא אותו ומי שמוצא אותו זוכה.
D Don Nirtin New member 2/8/11 #126 אני מאוד מקווה שהחבר עוד היה חי כשמצאו ../images/Emo267.gif אותו.
J JackyE New member 2/8/11 #131 Ores N Plates יש לי המון כאלה ואני מעוניין להתחיל להיפטר מהם! איפה אני יכול לבדוק מחירים שלהם כדי שלא אמכור אותם במחיר נמוך מידי?
Ores N Plates יש לי המון כאלה ואני מעוניין להתחיל להיפטר מהם! איפה אני יכול לבדוק מחירים שלהם כדי שלא אמכור אותם במחיר נמוך מידי?
T Touched By Angels New member 2/8/11 #132 אם אתה בברה, בFM7-10 יש חדרי-מייקר. אולי זה ככה בעוד סרברים, אין לי מושג. בכ"א תנסה פשוט לבדוק בFM מה המחירים כרגע, זו הדרך היחידה.
אם אתה בברה, בFM7-10 יש חדרי-מייקר. אולי זה ככה בעוד סרברים, אין לי מושג. בכ"א תנסה פשוט לבדוק בFM מה המחירים כרגע, זו הדרך היחידה.