הייי שאלה.....

shiran92

New member
הייי שאלה.....

אני וחבר שלי יוצאים 3 חודשים,שכבנו פעם ראשונה (פעם ראשונה שלי) לפני שבועיים ירד דם,פעם שנייה ירד דם ,פעם שלישית דם....מתי זה ייפסק? זה כל פעם כואב לי מאוד....מישהו יכול לעזור לי??? ועוד שאלה..כשאנחנו שוכבים אז הוא גומר בחוץ אבל יש את ההפרשות שנכנסות פנימה לתוך האיבר מין-יש אפשרות מזה להיכס להריון??? תודה לכל מי שיענה לי...!!!!

"עד מתי.............?!"

זה משהו מ אד אישי..(יש נשים שאצלן יורד דם וכואב גם אם הן כבר לא בתולות וסתם לא שכבו כמה חודשים..) זה משתנה מאחת לאחת... למשל אצלי בקושי ירד דם- אבל כאב ממש עד אחרי הפעם החמישית או משהו כזה.. אל תשכחי שזה גם תלוי בגודל איברו של חברך.... בקיצור- זה תלוי .. יש סיכוי להיכנס להריון מההפרשות האלה ..לא כדי לשחק עם זה.. (אבל מה שכן לא צריך להיכנס לפאניקה- יש לעומת כל מקרה כזה, מקרה של אשה שלא משנה מה לא מצליחה להיכנס להריון וצריכה מיליוני טיפולים. כך ששוב- זה תלוי.. אבל זה לא משהו שנראה שאת רוצה לבדוק עכשיו..)

חח אצלי זה כן ../images/Emo13.gif

רק אם הגבר אמין ויודע לשלוט בזה.אני פעילה כמעט שנה, ואף פעם לא הרגשתי מה זה קונדום

חחחח

אני לא בהריון... אבל כשאני אהיה בהחלט כן
אני רוצה להתחיל להשתמש בגלולות אבל אני לא רוצה שרופא יחטט לי באיזור.. אני מאוד שמרנית בקשר לשם ולא מצליחה להתגבר על זה

paulika

New member
ממש לא כדאי לסמוך על הגבר, שיסוג

בזמן. גם לגבר הכי מנוסה, יכולה "לברוח" טיפת זרע אחת , שלא ירגיש בכלל וזו טיפה אחת יותר מדי. ובקשר לשמרנות שלך לגבי בדיקת רופא, לכי לרופאה. חשוב מאד להיבדק גניקולוגית, כדי למנוע בעיות שונות, שאנחנו הנשים "התברכנו " בהן.

or1311

New member
הרופא לא מחטט באיזור אם את לא רוצה

שהוא יחטט. פשוט תלכי, תקחי ממנו מרשם, ותגידי לו שאת לא רוצה עכשיו בדיקה. אז הוא יגיד לך לחזור אליו עוד חצי שנה, ופשוט אל תחזרי. את שאר המרשמים קחי מהרופא משפחה.

ToryMaster

New member
את תהיי בקרוב, אני חושבת

משגל נסוג הוא אחת הדרכים היותר נפוצות להריונות לא רצויים. זה לא נדיר כמו שנדמה לך, ולא בטוח כמו שאת חושבת.

שגיתא

New member
מצטערת בנות אתן משגעות אותי ../images/Emo201.gif

לרוב הגברים מאד קשה להם כל הזמן לעמוד על המשמר
ולא לגמור לפני שהוא יוצא ממך, אני חושבת שזה גם קצת מעיב, על ההנאה השלמה שלהם, זה כמו שאנחנו היינו צריכות לדחוף אותם החוצה בשנייה שאני גומרת
ואם בצעתן מין אוראלי רובכן יודעות שישנם נוזלים שלא תמיד הם מודעים להם, אתן משחקות עם הגוף שלכן
, אם את כל כך שמרנית מה יקרה אם באמת תכנסי להריון לא צפוי, מה את חושבת שיקרה אז, יותר מרופא אחד יחטט לך בעניינים ?!
ולקחת גלולות ללא הבדיקה או בדיקת המעקב יכולה להיות מסוכנת, הרי הגלולות הן לא ויטמינים, רוב הרופאים לא מתגרים ממה שקורה אצלם בקליניקה, הרי זה כמו פסיכולוג אני מניחה שהם מצליחים לנתק את עצמם מנטלית מהעניין המיני ודבר נוסף תמיד יש רופאות נשים מצויינות
, אני לא אומרת שאני נהנית והבדיקה של הרופא, אבל מפה ועד לא ללכת להבדק זה כמו לא ללכת לרופא משפחה עם חשד לדלקת ריאות, כי הוא ירצה שתורידי את החולצה לבדיקה
מצטערת חמוסה לא משהו אישי, באמת את חמודה, אבל הזלזול הזה בגוף מטריף אותי ואני ממש אבל ממש לא היפוכונדרית, בכל מקרה שנה טובה וסליחה, שגיתא

תשמעי

אני עם הבן זוג שלי כמעט שנה..הוא גדול ממני בהרבה מאוד (!) שנים... אני מכירה אותו טוב מאוד. הוא לא יפספס..אני יודעת שזה נשמע חארטה והכל, אבל זאת האמת. וזאת עובדה.והזכרת שבזמן הסקס יוצא לגבר נוזלים. זה גם לא לכל אחד,בדקתי את זה הרבה פעמים בפעולות אחרות וכל העניין עם הרופא אין מה לעשות... יש בנות שעברו כל מיני "טראומות" עם גברים בחיים שלא יכולות לתת לגבר זר לגעת בהן, במיוחד אבל במיוחד לא באיזור האינטימי הזה. וגם בכלל כל עצם הפלישה הזאת לפרטיות לא כל אחת יכולה לעבור את זה..גם אם זה רופאה.. ישד צדק בזה שזאת לא אחריות וכו'..אבל הפחד מללכת לרופא גובר עלי

מסכימה עם שגיתא..

עם כל הכבוד לכל התרוצים.... גם אני עברתי דברים כאלה ואחרים.. אם את מספיק בוגרת ומוכנה לעשות סקס- את יכולה לנתק לעצמך את המחשבה לכמה דקות בזמן שהגניקולוגית שלך עושה את מה שהיא עושה... פעם אחרונה שהייתי אצל גניקולוגית היא עשתה לי בדיקה וגילתה בעיה, שעכיו מטופלת, ואני פשוט אומרת "תודה תודה" כל יום, היא פשוט עשתה לי את החיים קלים יותר.. ולא הגעתי אליה במטרה למצוא בעיה- פשוט בדיקה שיגרתית... אז באמת- בנות.. להתאפס על עצמכן..... יש המוני רופאות שמתמחות בנערות צעירות... (למשל הייתה לי רופאה דתיה שהיא הייתה הדבר הכי חמוד בעולם :) פשוט היה כיף ללכת לגניקולוגית .... חחח) אז לא צריך ללכת ישר לקיצוניות של רופא סוטה... סליחה אם פגעתי במישהי\ו איכשהו , הכל היה, ועודנו, במטרה לעזור- רק טוב.. שתהיה שנה מתוקה לכולנו :)

שגיתא

New member
ומדוע לא ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

להוציא מקרים שאת גרה באילת או בישוב מרוחק לרוב ניתן לבדוק ולבחור לך כל רופא שתחפצי, ויש גם רופאים/אות בסדר דרך הקופה, גמר חתימה טובה שגיתא

שגיתא

New member
וכל זאת ../images/Emo193.gif../images/Emo54.gif

אבל נסי לשים את עצמך בצד של בן זוגך
, נסי לחשוב בכמה לחץ ותשומת לב הם צריכים להיות כדי לסגת בזמן מתוכך במקום להשתחרר בחופשיות, נסי לחשוב איך היית מרגישה אם היית צריכה לעצור אורגזמה
, בקשר לרופאים נכון שיש מלא סוטים
שם, לי למשל היה רופא ילדים סוטה שאהב שהבנות יורידו חולצות הפסקת לעניין אותו רק שהתחלת ללבוש חזייה
, אבל אחריו היה לנו רופא מקסים שעד היום עוקב ע"י אימי על מצב הבריאותי שלי יש לי סוכרת, ובאמת יש רופאות כל כך צעירות ומקסימות, למשל הייתי במרכז בריאות האישה לפני כמה חודשים, והיתה בחורה צעירה בחלוק לבן שהיתה בחדר של הרופא, ישבתי בחדר ההמתנה וחכיתי שהרופא יגיע וראיתי שהזמן עובר ואז שאלתי אותה האם הרופא צריך להגיע והיא חייכה ואמרה לי "אבל אני הרופאה" התנצלתי לא שאין נשים רופאות אבל היא היתה כל כך צעירה היא הייתה כל כך מקסימה
אפילו ניסיתי לברר באיזה מקום היא מקבלת קבוע אבל לצערי היא עובדת מסבב של בתי החולים שמגיע כל פעם רופא/ה אחרים
וחבל שנותנים לפחד לנהל את החיים, ולא מתמודדים איתו הרי ככה מתגברים על טראומה, אני במשך שנים הייתי משותקת בנושא קרבה מינית כי לצערי נגעו בגופי כמעט בכל שלב בחיי וממש פחדתי מלגעת באיבר הגברי שעומד לו, והפעם הראשונה בערך שנגעתי באחת הייתי בת 23-24 והפתעתי גיליתי כמה נחמד הצעצוע החי הזה וכמה הנאות ניתן להפיק במשחק איתו (למזלי כנראה לאותו בחור היה די קטן לעדות חבריו למה הסתום הזה רץ לספר לחברה) ונכון שעד שמצאתי את הגבר הראשון שאיתו שכבתי עברו עוד 6 שנים, והיום תודה לאל אני נהנית ופתוחה להרבה רעיונות מיניים בלי להבהל כמובן שרק עם פרטנר אחד בכל פעם אבל בואי נגיד כמה שאני יודעת את הרוב השלמתי
, מקווה שתתגברי וכמובן תמשיכו להנות בגדול את ובן זוגך
שגיתא

אבוי לבורות.

1. סוג הגלולה נקבע עפ"י בדיקת דם - לא עפ"י "חיטוט" באיבר מינך. 2. אם אינך מספיק בוגרת בשביל לעבור את התהליך של לקחת גלולות - אינך מספיק בוגרת בשביל קיום יחיסי מין. פשוטו כמשמעו.

ToryMaster

New member
בנוגע לשתיים

זה לא לגמרי נכון. אני לדוגמה, כמישה ישעברה טראומה, בהחלט מסוגלת לאפשר לבן הזוג לגעת בי, אבל זה אחרי תקופת הכרות אינטימית. לאדם זר, גם אם הוא הרופאה המדהימה שלי, אני לא מסוגלת לתת בלי להיכנס לפאניקה.

גלולות ובדיקת דם..

הרבה אנשים אומרים שצריך בדיקת דם- אבל הייתי כבר אצל כמה גניקולוגיות ואף אחת לא עשתה לי בדיקת דם. לא שמעתי על מישהי שעשתה. כששאלתי את הגניקולוגית הנוכחית שלי על בדיקת דם היא אמרה :" רק אם הייתה לך בעיעה הורמונלית שמפריעה בחיי היומיום ובתפקוד שלך הייתי שולחת אותך לבדיקת דם, כרגע מספיק לי הגליון הרפואי שלך והבדיקה שעשינו עכשיו (="החיטוט")"

למעלה