וכל זאת ../images/Emo193.gif../images/Emo54.gif
אבל נסי לשים את עצמך בצד של בן זוגך
, נסי לחשוב בכמה לחץ ותשומת לב הם צריכים להיות כדי לסגת בזמן מתוכך במקום להשתחרר בחופשיות, נסי לחשוב איך היית מרגישה אם היית צריכה לעצור אורגזמה
, בקשר לרופאים נכון שיש מלא סוטים
שם, לי למשל היה רופא ילדים סוטה שאהב שהבנות יורידו חולצות הפסקת לעניין אותו רק שהתחלת ללבוש חזייה
, אבל אחריו היה לנו רופא מקסים שעד היום עוקב ע"י אימי על מצב הבריאותי שלי יש לי סוכרת, ובאמת יש רופאות כל כך צעירות ומקסימות, למשל הייתי במרכז בריאות האישה לפני כמה חודשים, והיתה בחורה צעירה בחלוק לבן שהיתה בחדר של הרופא, ישבתי בחדר ההמתנה וחכיתי שהרופא יגיע וראיתי שהזמן עובר ואז שאלתי אותה האם הרופא צריך להגיע והיא חייכה ואמרה לי "אבל אני הרופאה" התנצלתי לא שאין נשים רופאות אבל היא היתה כל כך צעירה היא הייתה כל כך מקסימה
אפילו ניסיתי לברר באיזה מקום היא מקבלת קבוע אבל לצערי היא עובדת מסבב של בתי החולים שמגיע כל פעם רופא/ה אחרים
וחבל שנותנים לפחד לנהל את החיים, ולא מתמודדים איתו הרי ככה מתגברים על טראומה, אני במשך שנים הייתי משותקת בנושא קרבה מינית כי לצערי נגעו בגופי כמעט בכל שלב בחיי וממש פחדתי מלגעת באיבר הגברי שעומד לו, והפעם הראשונה בערך שנגעתי באחת הייתי בת 23-24 והפתעתי גיליתי כמה נחמד הצעצוע החי הזה וכמה הנאות ניתן להפיק במשחק איתו (למזלי כנראה לאותו בחור היה די קטן לעדות חבריו למה הסתום הזה רץ לספר לחברה) ונכון שעד שמצאתי את הגבר הראשון שאיתו שכבתי עברו עוד 6 שנים, והיום תודה לאל אני נהנית ופתוחה להרבה רעיונות מיניים בלי להבהל כמובן שרק עם פרטנר אחד בכל פעם אבל בואי נגיד כמה שאני יודעת את הרוב השלמתי
, מקווה שתתגברי וכמובן תמשיכו להנות בגדול את ובן זוגך
שגיתא