החיטוט................
"החיטוט" כולל ככה (לפחות אצלי): היו לי 2 גניקולוגיות- הראשונה: הגעתי אליה, דיברנו- אמרתי שאני רוצה גלולות. היא ביקשה ממני להוריד את המכנסיים והתחתונים, לשבת על הכסא לשים את העקבים על הדבר הזה שאין לי מושג מה שמו ולפסק את הרגליים. לשכב אחורה ולהירגע.. באותו זמן היא שמה כפפת גומי ומורחת עליה חומר שנראה לי שהוא סוג של ג'ל (= ולכן לא כואב לך כי היא מספקת את החומר ש"מרטיב") ומכניסה אצבע - לעומק כמו כשאת דוחפת טמפון. ועם היד השניה נוגעת בבטן (מבחוץ..חח) ובודקת שאין... לא יודעת מה- גידולים או משהו... זהו בגדול... הגניקולוגית השניה: עשתה לי את אותה הבדיקה אך הפעם גם עשתה אולטראסרונד. שזה מין משהו ארוך, אבל היא ממש (!) לא מכניסה את כולו, שמה עליו קונדום ומורחת בג'ל הזה ומכניסה פנימה- הדבר הזה כל כך דק שלא מרגישים אותו בכלל, והיא מכניסה אותו גם כן בערך לעומק של אצבע... ומסובבת אותו (על צירו) כדי לקבל תמונה במחשב שלה.. וזהו... מה שקורה הוא שאחרי שאת קמה את מקבלת נייר טואלט או מגבון לח לנקות לך למטה, כי הג'ל קצת נוזל החוצה.... וזהו- בואי נגיד- זה לא (!) מתקרב לתחושה של חדירה בסקס, ממש לא.... אממ- אין שום צורך לגלח לפני..(נראה לי) בפעם הראשונה שלי- הייתי עם חצאית ואז יכולתי להוריד רק את התחתונים והחצאית הסתירה לי את כל מה שהיא עשתה שם, וזה היה די נחמד- למרות שאני מעדיפה לראות, ככה אני לא מופתעת להרגיש משהו נכנס או פתאום יד נוגעת לי בבטן..חח (אם את הולכת עם חצאית- תשימי לב שכשאת שוכבת על הכסא- מיטה, תרימי את החצאית כדי שאם יצא קצת מהג'ל הזה הוא לא ירטיב אותה ואז יהיה לך כתם לכמה זמן...) אז אם יש עוד שאלות- הבהרות.. אני פה..