הייי סופסוף אני פה!!!

הייי סופסוף אני פה!!!

היי מה קורה חברים?? תעדכנו אותי מה קורה שנים שלא הייתי פה כי המחשב שלי דפוק!!!! אז אחרי שהוא חזר לתיקון אני סופסוף פה!!! אז מי שרוצה אז ראיתי כבר את ה-5 הפרקים הראשונים של מגרש הביתי... מי שרוצה תקציר אני פה... וסופסוף התחילה העונה הרביעית של האו סי לא הבנתי מריסה מתה או לא?? וגם אבודים ונמלטים התחיל איזה כיף!!! עכשיו אני מחכה רק ל-4400 ולפני השטח ואני מסודרת!!! חיחיחי .. יאוווו יש לי פווול מבחנים השבוע עפתי ללמוד מחכה לדבר איתכם כבר!!!! לאב יו...

batibam10

New member
../images/Emo205.gifשאלוווום..וברוכה הבאה שווב

כמה זמן לא הייתי פהההה.. אולי מאז שנגמר מגרש ביתי.. ואני לא מעודכנת.. קיצוור יש לי ידיד מאמריקה.. שיודע את התקצירים של מגרש ביתי..כי כבר התחיל שם בחו"ל.. וכהה.. מריסה בסוף מתה.. הוא אמר לי.. :/ ואיפה ראית את ה5 פרקים? =)

הורדתי והם הפרקים הכי יפים בעולם!!!

הורדתי את הפרקים מדונקי ואת התרגומים בטורק... יאווו איזה בעסה שמריסה מתה!!!! אמרו לי שעכשיו אחותה תהיה התפקיד הראשי... (לא שווה...) מסכנה אחרי כל מה שעברה בסוף היא מתה... אוףףף אני כול כך שונאת את רייצ'ל... מעצבנת אותי!!!.. (ועוד עכשיו היא דלוקה עליו ומתחילה איתו... אוףףףף שונאת אותה!!??) היילי בהריון!!!

רבההה

New member
../images/Emo58.gif לעונה רביעית ולאו סי למעלה

בנושא.. ופעם הבאה בבקשה תכתבו ספוילר בשביל שאנשים לא יכנסו ויקראו דברים שהם לא רוצים לקרוא ותכתבו למה הספוילר =]]

batibam10

New member
למה גילית מי בהריון!?

זה היה אמור להיות מתח.. אווף.. ולמה אתם רואים באינטרנט ת'פרקים!? מה זה שווה לכם? עוד כמה זמן זה מגיע לטלוויזיה.. כבר יש פירסומות על זה... מה זה שווה אם כבר חצי ממכם ראיתם הכל באינטרנט?

למעלה