אוקיי, אז בואי אני אסביר לך למה
התעצבנתי. קודם כל, אני מצטערת אם נשמעתי תוקפנית בעינייך, אני ממש לא בנאדם תוקפני ואפילו להפך, ולא התכוונתי להישמע רעה או תוקפנית, ואם כן נשמעתי כך אז אני מתנצלת, חבל לי שככה מתחילים ריבים עם מישהו חדש ואני אסביר לך את פשר התגובה שלי. למעשה, את היא זאתי שמשום מה מאוד נעלבה ודיברה בתתוקפנות ראשונה. את היא זאת שאמרת 'חשבתי שיש פה ילדים נחמדים בפורום, אבל כנראה שטעיתי'. תגידי, זה משהו נחמד להגיד? מישהו פה אמר לך בכלל משהו שאת כבר קובעת שהילדים פה לא נחמדים? לא. את, בגלל שהתעלמו מההודעה שלך ולא הגיבו לה כמו שציפית שיגיבו, אז החלטת שהאנשים פה לא נחמדים. לא חשבת על העובדה שאולי פשוט אנשים לא יודעים כלום על מה שקורה בלונודן. וגם אני לא יודעת על מה שקורה בלונדון, והייתי יכולה להתעלם מההודעה שלך בדיוק כמו שאחרים עשו ולא להגיב בכלל. אבל לא, אני החלטתי כן להגיב, וכל מה שאמרתי לך היה ששאלות כאלה לא מתאימות בפורום, והסיבה הפשוטה היא כי לאף אחד אין מידע על הנושא. אבל את ישר נעלבת והתרגזת וכבר החלטת שאני מגעילה ושכולם פה מגעילים. ובגלל זה באה התגובה המעצובנת שלי, כי את היא זאת שתקפה ראשונה והכלילה הכללות ונתנה תארים לאנשים שאת בכלל לא מכירה. עכשיו, מעניין מאוד שבהודעה שלך עכשיו את אומרת: 'דווקא ענו לי אנשים ממש נחמדים ואני שמחה שלא כולם כל כך תוקפניים כמוך.' באמת? הם נחמדים? רק הודעה אחת לפני כן אמרת שהאנשים פה לא נחמדים. אז זה קצת סתירה, את לא חושבת? ועכשיו מגיעים אליי... אני לא יודעת מה גרם לך להחליט שאני תוקפנית. ההפך, בהודעה הראשונה שכתבתי לך הדגשתי שאני לא מתכוונת להישמע רעה (למרות שממש לא אמרתי משהו מגעיל או מרושע) בסך הכל אמרתי שאנחנו לא משרד נסיעות ושאין לנו תשובות לשאלה שלך. אבל את מזה ישר החלטת משום מה שאני תוקפנית ואני לא נחמדה ולא יודעת מה. טוב, אני יכולה להמשיך ככה עוד ועוד אבל אני הפסיק פה. אין לי כוונה להתווכח איתך ותחשבי מה שאת רוצה. אם בא לך לחשוב שאני תוקפנית, סבבה. אם תרצי לדעת איך אני באמת, תשאלי פה כל מיני אנשים והם יספרו לך. אני מקווה שיהיה לך בהצלחה ושתמצאי אנשים שיכולו לעזור לך ולגיד לך בדיוק מה ואיזה ארועים יש בלונדון ואני מקווה שתהני שם. בה-ביי, ליבי