הייי לכולם!!!!:)

punk00ache

New member
הייי לכולם!!!!:)

אני לא שייכת לפורום... גרה כאן בישראל
אבל אני חושבת שכאן יש אנשים שיוכלו לעזור לי הכי טוב.. או לפחות אני מקווה
בחופש הגדול אני טסה ללונדון לשבוע בערך.. כבר הייתי שם שנה שעברה ואני יודעת מה מו מי ואיפה הכי כדאי לבקר אבל תהיתי אולי אתם יודעים (מי שמתגורר בלונדון) מתי ואיפה יש כל מיני אירועים מיוחדים, פסטיבלים, הופעות?

punk00ache

New member
אנשים בבבקקקקשששההה אין פה מישו

שחי בלונדון?!?!?!?!?!?!?

Julia16

New member
לא מתכוונת להישמע רעה...

אבל כל שבוע בא איזה מישהו עם שאלות כאלה וזה נמאס כבר! כאילו, אנחנו לא משרד נסיעות, ולמה שאנחנו נדע איפה יש מה? ויש פה רק שניים בלונדון וגם לא נראה לי שהם ממש יודעים...

punk00ache

New member
למה אתם תדעו? אמממ אולי בגלל

שהשם של הפורום הוא "נוער בחו"ל" ויש כאן נוער שגר בחו"ל??? וסליחה באמת אם נמאס לך את לא חייבת לענות ואם יש שניים מלונדון אז יופי זה יותר מאשר יש בפורומים אחרים ואם הם לא יודעים לא נורא... כואב לך בעיניים לראות את ההודעה שלי? את לא חייבת לענות אפשר להיות טיפה יותר נחמדים מה קרה כולה? תודה על האתר של ההופעות

feeler

New member
אני לא חושבת שליבי ממש כועסת, אבל..

היא די צודקת, אנחנו באמת לא משרד נסיעות, ואין לנו ממש סיבה לדעת מה יש לך לעשות בלונדון במשך שבוע, אנחנו לא תיירים, אנחנו גרים בכל המקומות האלה שאנחנו מדברים עליהם, אנחנו לא עושים דברים של תיירים, זה כמו שכאן, נגיד את גרה בתל אביב ושואלים אותך מה עושים בשבוע בתל אביב, את תגידי מה שאת עושה בדרך כלל, כי את המקומות שהם ממש בנויים לתיירים - לא תכירי. וכן, כואב בעיניים לראות הודעות כאלה שדוחקות הצידה את הסיבה להיותנו כאן, שהיא לדבר על מה שעובר עלינו. זה פורום "נוער בחו"ל", ולא פורום "משרד תיירות שלא גובה כסף". ניצן שכבר לא יודעת מתי היא נוסעת

chief shit

New member
בגלל שאתם לא תיירים שאלתי את זה

אני לא מחפשת מקומות תיירותיים ללכת לבקר בהם.. תודה רבה אבל בשביל זה יש לי ספרים אני רציתי המלצות על כל מיני פסטיבלים ואירועים מיוחדים שלא מוזכרים בספרים ואם היו שואלים אותי מה יש לעשות בת"א הייתי אומרת שיש את טעם העיר (היה*) שיש כל מיני הופעות התרמה מיוחדות.. תחרויות סקייט גדולות לא חסר אירועים חד פעמיים וכאלה דברים אי אפשר למצוא בספרים. ואם אני אלך למשרד תיירות כל מה שהם יוכלו לספר לי זה על אירועים ותערוכותץ למבוגרים וזה ממש אבל ממש לא יעניין אותי לא יודעת משום מה חשבתי שיהיו פה ילדים נחמדים שישמחו לעזור אבל טעיתי.. כולה שאלתי שאלה תמימה על אירועים שיש בלונדון (שאני לא ממש יכולה למצוא בספרים או במשרדי נסיעות) ולתומי חשבתי שבני נוער ידעו כאלה דברים בתור תושבים בלונדון.... אלב כנראה שטעיתי סליחה אם הזזתי לך איזו הודעה מלפני שבוע שנתקעה לה בסוף העמוד ואף אחד כבר מזמן לא עונה עליה אני באמת מצטערת

Julia16

New member
סליחה??? את עוד באה אלינו בטענות??

קודם כל, כן, בהחלט טעית. אין פה שום ילדים נחמדים, כולנו ביצ'ים וביצ'יות ואני הביצ'ית הראשית, אוקיי? אני תמיד נורא מגעילה לאנשים חדשים ולכאלה ששואלים שאלות אפילו במיוחד, אז כן, אני נורא מגעילה, תשאלי פה את כולם. קבלי את זה או לכי מפה. דבר שני, למה את כל כך בטוחה שכולם פה מלונדון?? הפורום הזה נקרא 'נוער בחו'ל'! לא 'נוער בלונדון'! יש פה מעט מאוד מלונדון וגם הם, את יודעת שלונדון זה עיר ענקית?? זה מקום בגודל של ישראל, לא בגודל של עיר קטנה כמו תל-אביב, אז למה שהם ידעו על כל מה שקורה בעיר הזאת?? מה, רק בגלל שמישהו גר בעיר מסויימת זה אומר שכל יום מתקשרים אליו מהערייה ומודעים לו 'אממ, תשמע אדון... ביום שלישי בכיכר העיר (או וואטאבר..) יש הופעה של בון ג'ובי. אחרי זה יום חמישי יש מן סיור נורא נחמד בבלה בלה בלה... אתה בא, נכון? ותודיע לכל חברייך'... כן? נראה לך שזה קורה? חבל מאוד שאת באה לפורום שאת לא מכירה עם אנשים שאין לך מושג עליהם ומתחילה להעליב אותם ועוד להגיד דברים שלא נכונים. נראה לי שקצתתתת הגזמת בתגובה שלך, את לא חושבת? אני לא מבינה, מה ציפית שאיזה 20 אנשים שאין להם שום מושג על מה שקורה בכלל בלונדון יתנו לך עכשיו תפריט של כל האירועים בלונדון? לא נראה לי. וכמו שאמרתי, כל שבוע באים כאלה אנשים עם שאלות, אז ככה שאם זה כל כך חשוב לך לקבל תשובה את יכולה לעבור כמה עמודים אחרוה ולבדוק מה אמרו להם. ודאם רייט את צריכה להתמנל שהזזת לי את ההודעה מלפני שבוע! מה, זה לא היה בגללך שהיא ירדה ככה למטה ואף אחד לא הספיק לענות עליה?? (נאמר בציניות למי שלא מספיק מפותח בשביל להבין)..

Julia16

New member
להתמנל=להתנצל...

כשאני מעוצבנת אני כותבת מהר ועושה טעויות...

לא יפה... ../images/Emo4.gif

אממ לזאת ששאלה- אני לא יודעת מתי את נוסעת (אולי אמרת אבל לא זוכרת...) אבל יש הופעות של ג'סטין וכריסטינה בבריטניה... וכמו שאמרו לך- בון ג'ובי... ואת תמיד יכולה ללכת לטופ אוף דה פופס...
האמת, אין לי מושג... אבל רק רציתי להוכיח לך שלא כולם מגעילים כמו ליבי הזאת...
*לא ליבייי לאאא! אל תרביצי לייי*
יום טוב לכם ותפסיקו לריב ילדים!

punk00ache

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif אממ אני נוסעת באמצע יולי

כנראה וכמו שאמרתי כבר הייתי שנה שעברה בלונדון אז אני מכירה את כל המקומות התיירותיים הטיפוסיים אז אולי מישו כאן שחי בלונדון מכיר מקומות שווים שהספרי תיירות עוד לא "גילו"? חחחח
תודה רבה על המידע על ההופעות באמת ראיתי פרסומת על ההופעה של כריסטינה בארץ... אבל היא לא כל כך לטעמי... :)) תודה בכל מקרה

punk00ache

New member
חחחחח אמממ אני מציעה לך קודם כל

שתרגעי קצת ותקחי דברים טיפה יותר בקלות....
אני לא מבינה מאיפה הבאת את זה שאמרתי שכולם פה מלונדון???! אני קראתי קצת בפורום לפני שכתבתי את ההודעה שלי ואני טיפה יודעת מה הולך פה... אני יודעת שיש פה קצת ילדים מלונדון אבל לצערי אני לא ממש מכירה נוער מלונדון ולכן חשבתי שכאן אולי יוכלו לעזור לי... לא ציפיתי לכלום ולא חשבתי בכלל שכווווולם פה יוכלו לעזור לי מהסיבה הפשוטה שאני יודעת שזה לא פורום לונדון ולא אנגליה ויש פה המוון אנשים שלא חיים שם. לא חשבתי שההודעה התמימה שלי תגרור כאלה תגובות.. חשבתי אם ידעו לעזור לי סבבה, אם לא לא נורא... בקשר לזה שלמה להם לדעת מה קורה בלונדון היא גדולה... אז אני חושבת שבתור תושבים שגרים שם הם יודעים טיפה יותר ממני על לונדון אפילו שהם לא ממש בקיעים בכל האירועים שיש שם כי בכל זאת הם גרים שם ולא באים בתור תיירים. אפילו אם הם לא יודעים על אירועים כאלה אני בטוחה שהם יודעים יותר טוב ממני לאן להפנות אותי או יודעים על אתרים כאלה כמו שאני, וכל עם ישראל יודע יותר טוב מלונדוני או מאמריקאי למשל מה הולך פה בארץ ומי יכול לעזור לו. ושוב גם אם יש כאן נוער מלונדון והם לא יודעים את זה תאמיני לי שהייתי מקבלת את זה שהם לא יודעים וממשיכה לחפש אנשים שיוכלו לעזור לי. לא התחלתי להעליב כאן אף אחד ואני גם לא חושבת שאני בעמדה להעליב פה אף אחד או להעביר ביקורות על אנשים שאני לא מכירה. דווקא ענו לי אנשים ממש נחמדים ואני שמחה שלא כולם כל כך תוקפניים כמוך. ושוב אני לא מנסה להעליב אותך או משו אני פשוט רואה את הגישה שלך מההודעה שכתבת לי... לא באתי להעליב אף אחד לה]ריע לך לשלוות הפורום או משו.. כולה הודעה תמימה ואני לא מבינה מה את כל כך תוקפנית.. ובקשר לציפיות שלי... לא, לא ציפיתי ש"20 אנשים שאין להם שום מושג על מה שקורה בכלל בלונדון יתנו לך עכשיו תפריט של כל האירועים בלונדון". חשבתי אולי יכול להיות ויהיה לי מזל ויש כאן איזשהו מישו שהיה יכול טיפה לתת לי כיוון וגם אם לא אז ממש לא נורא.. אני אמשיך לחפש כמו שאני עושה כבר הרבה זמן... אני יודעת שכל שבוע אנשים באים עם כאלה שאלות וכמה שזה מעצבן תנסי טיפה להבין אותם ולא ישר לתקוף... אני העברתי כמה עמודים בפורום ועשיתי עשרות חיפושים בגוגל ובכל מיני פורומים ואחרי כמה זמן של חיפושים החלטתי שאולי הודעה כאן בפורום תעזור לי טיפה עוד יותר למצוא מידע...

Emc2

New member
ועכשיו

אחרי שרבו איתך בלי סיבה ננסה לעזור לך, יש צדיקים בסדום...
יש בלונדון מספר מגזינים שבועיים שמסקרים את כל האירועים העדכניים בלונדון. המגזין הכי נפוץ הוא WHAT'S ON ונמצא בכתובת הזאת. יש שם פירוט די מפורט של תערוכות עדכניות, מסעדות, מועדונים ומוזיקה. עוד אתר טוב את יכולה למצוא ממש כאן. האתר הזה הוא מגזין בנט שמפרט יותר את סצינת הבילויים של לונדון ונותן מידע מעודכן על מסיבות, מופעים והצגות בלונדון. אם את מחפשת מועדונים טובים בלונדון, ולא חסרים, תנסי כאן, איפה שנותנים לך פירוט יותר מורחב על מועדונים בחלוקה לפי סגנונות מוזיקה מה שעוזר מאוד למצוא את המועדון שאת רוצה ללכת עליו
חוץ מזה תשאלי אנשים בגילך שנראים לך בסדר (שתיינים בפאב לא נחשבים
) מה יש להם להציע כי בכל זאת, מי שגר בעיר יודע יותר טוב מכל אתר מה הולך בעיר. וגם כדאי לך להתעניין איפה כל דבר שאת רוצה לבקר נמצא ביחס לאיפה שהמלון/אכסניית נוער שלך נמצאים. כמו שבטח הבנת שנה שעברה לונדון זה לא תל אביב ולהגיע מצד אחד של העיר לצד השני יכול לקחת לפעמים שעתיים ואפילו יותר, אפילו עם התחבורה הציבורית ה"בסדר" שלהם...

Julia16

New member
אוקיי, אז בואי אני אסביר לך למה

התעצבנתי. קודם כל, אני מצטערת אם נשמעתי תוקפנית בעינייך, אני ממש לא בנאדם תוקפני ואפילו להפך, ולא התכוונתי להישמע רעה או תוקפנית, ואם כן נשמעתי כך אז אני מתנצלת, חבל לי שככה מתחילים ריבים עם מישהו חדש ואני אסביר לך את פשר התגובה שלי. למעשה, את היא זאתי שמשום מה מאוד נעלבה ודיברה בתתוקפנות ראשונה. את היא זאת שאמרת 'חשבתי שיש פה ילדים נחמדים בפורום, אבל כנראה שטעיתי'. תגידי, זה משהו נחמד להגיד? מישהו פה אמר לך בכלל משהו שאת כבר קובעת שהילדים פה לא נחמדים? לא. את, בגלל שהתעלמו מההודעה שלך ולא הגיבו לה כמו שציפית שיגיבו, אז החלטת שהאנשים פה לא נחמדים. לא חשבת על העובדה שאולי פשוט אנשים לא יודעים כלום על מה שקורה בלונודן. וגם אני לא יודעת על מה שקורה בלונדון, והייתי יכולה להתעלם מההודעה שלך בדיוק כמו שאחרים עשו ולא להגיב בכלל. אבל לא, אני החלטתי כן להגיב, וכל מה שאמרתי לך היה ששאלות כאלה לא מתאימות בפורום, והסיבה הפשוטה היא כי לאף אחד אין מידע על הנושא. אבל את ישר נעלבת והתרגזת וכבר החלטת שאני מגעילה ושכולם פה מגעילים. ובגלל זה באה התגובה המעצובנת שלי, כי את היא זאת שתקפה ראשונה והכלילה הכללות ונתנה תארים לאנשים שאת בכלל לא מכירה. עכשיו, מעניין מאוד שבהודעה שלך עכשיו את אומרת: 'דווקא ענו לי אנשים ממש נחמדים ואני שמחה שלא כולם כל כך תוקפניים כמוך.' באמת? הם נחמדים? רק הודעה אחת לפני כן אמרת שהאנשים פה לא נחמדים. אז זה קצת סתירה, את לא חושבת? ועכשיו מגיעים אליי... אני לא יודעת מה גרם לך להחליט שאני תוקפנית. ההפך, בהודעה הראשונה שכתבתי לך הדגשתי שאני לא מתכוונת להישמע רעה (למרות שממש לא אמרתי משהו מגעיל או מרושע) בסך הכל אמרתי שאנחנו לא משרד נסיעות ושאין לנו תשובות לשאלה שלך. אבל את מזה ישר החלטת משום מה שאני תוקפנית ואני לא נחמדה ולא יודעת מה. טוב, אני יכולה להמשיך ככה עוד ועוד אבל אני הפסיק פה. אין לי כוונה להתווכח איתך ותחשבי מה שאת רוצה. אם בא לך לחשוב שאני תוקפנית, סבבה. אם תרצי לדעת איך אני באמת, תשאלי פה כל מיני אנשים והם יספרו לך. אני מקווה שיהיה לך בהצלחה ושתמצאי אנשים שיכולו לעזור לך ולגיד לך בדיוק מה ואיזה ארועים יש בלונדון ואני מקווה שתהני שם. בה-ביי, ליבי

punk00ache

New member
.........

לגבי זה שמי שהתחילה עם התוקפנות אנחנו יכולות לריב שנה כי זה נובע מחוסר הבנה... אני חשבתי שאת תוקפנית את חשבת שאני.. זה יכול לא להגמר בחיים... :\ ולגבי זה שאמרתי "ילדים נחמדים" התכוונתי רק לך... ולא לאנשים אחרים כאן כי אני לא מכירה אותם.. פשוט את בדיוק היית זו שענית לי וכביכול "יצגת" את הפורום.. ממש אבל ממש לא התכוונתי לזה במובן הכוללני אלא רק אלייך. וממש לא אמרתי שאנשים פה לא נחמדים בגלל שהתעלמו מההודעה שלי אלא רק בגלל ההודעה ,שנראתה לי תוקפנית, שלך. דווקא כן חשבתי על העובדה שאנשים פה לא יודעים מה קורה בלונדון ובגלל הקפצתי.. שאולי אלה שכן יודעים ולא יצא להם לראות את ההודעה יוכלו אולי לענות לי... אני בטוחה שאני אמצא אנשים שיוכלו לעזור לי תודה :)

Julia16

New member
וואי, כמה נחמד לדעת..

שכשאמרת 'ילדים נחמדים' התכוונת רק אליי. עכשיו שהסברת שהתכוונת אליי ולא אל אף אחד אחר אז אני כבר הרבה יותר רגועה. תמיד נחמד לשמוע כאלה מחמאות. ועוד משהו, לא ידעתי שאני 'מייצגת' את הפורום עם ההודעות שלי, אבל סבבה, אולי באמת עדיף שמעכשיו אני יגיב קצת פחות והתחיל להתעלם מהודעות שאין לי יותר מדיי מה להגיד עליהם. כמו שאמרתי, שיהיה לך כיף בלונדון ושתזכי לראות את כל ההופעות הכי מדליקות! :)

למעלה