הייי לכולם

KOO KOO

New member
הייי לכולם הייתי אתמול במצעד הגאווה ומאוד מאוד נהניתי למרות שאין לי נטיות לסביות כלשהן..מה שהטריד אותי זה שאמרו "קהבילת ההומואים, הלסביות , הבסקסואליים, והטרנג'...אין לי מושג..הייתי רוצה לדעת מה מונח זה אומר...

lonely TearDrop

New member
ממ.. אוקי תתקנו אותי אם אני טועה- טרנסג'נדר/ טרנסקסואל זה גבר שכלוא בתוך גוף של אישה או אשה שכלואה בגוף של גבר- זאת אומרת- להיוולד לגוף הלא נכון.. אני לא יודעת ממש אם זה השם של מי שלא עבר ניתוח או שכן עבר.. שמישהו יותר חכם ממני יענה..

Sonata Of Tears

New member
וואל עזוב את המילה כלוא,זה נורא ציורי,אבל אני לא בית סוער טראנסצג'ר,טראנסקסואל ועוד המון מונכים מעצבנים לדעתי זה בעצם נגיד מישהיא שהגוף הביולוגי שלה זה גוף של זכר,אבל מרגישה שהיא אישה לכל דבר והפתרון שהרבה עושות זה ניתוח ולקיחת הורמוניים כל הבנות שראית שהיו נראות לך גבריות קצת או בנים שמחופסים לבנות הם היו טראנסקסואליות,או במילים אחרות שהסטרייטים משתמשים בהם וגם האנשים מהמועודון FFF זה קוקסינליות. לדעתי הבנות שם היו מקסימות! ממש יפות..חלומי:)

KOO KOO

New member
תודה לכםם אפשר להצטרף לפורום? או שרק אנשים מהקהילה יכולים? זה מזה נראה לי מגניב כל העניין הזה אני אשמח אם תקבלו אותי :)

DarlingAdam

New member
טרנסג'נדרס הוא המונח הגדול שכולל בתוכו טרנסקסואלים, וג'נדרקווירז, וטרנסווסטיטים ועוד מאתיים אפשרויות. כל מי שהמין הביולוגי שלו (זכר או נקבה) לא מתאים במאה אחוז למגדר שלו (גבר או אישה או כל דבר אחר באמצע - כי יש הרבה יותר משתי אפשרויות). עוד מידע נשמח לספק בפורום הטרנסג'נדרס ששוכן שני מטר מפה - פורום 496 :)

DarlingAdam

New member
אני יוצא מנקודת הנחה שאפשר להיות ביותר מפורום אחד בו זמנית. כמוני. כמוך. חוצמיזה, שאפשר להיכנס לפורום שלנו רק כדי לקבל תשובות, אם לא רוצים להיות חלק מהקהילה. :) תשובות קצת יותר מדויקות מאלה שבד"כ מקבלים במקומות אחרים.

KOO KOO

New member
אני בתתת ולצורך העניין קוראים לי עינב אני בת 16 ספרו על עצמכם

ברוכה הבאה עינב!!! שם מקסים יש לך../images/Emo13.gif מקווה שתהני פה ותחליטי אפילו להגיע למפגש הפורום שלנו(פרטים איפשהו בפורום). אני אבי, אחד ממנהלי הפורום, בן 18 וחצי מהוד השרון../images/Emo13.gif מה יש עוד לספר עליי?...יש לי כלב מתוק האסקי סיבירי מעורב עם זאב בשם רפיק, אני גר אצל סבתא פסיכית שאוהבת גרזנים ואני אוהב את רון../images/Emo9.gif

resputin

New member
אבי, מה ת'אומר- סבתא שלך ואני נעשה עסקה קטנה? אני אביא לה כלי נשק, והיא תדאג להעלים את כדור הפרווה הקטן שלך היישר לידיים שלי? ../images/Emo3.gif.

אדם, יפה שכמוך! כל כך שמחתי לראות את טרנסג'נדרס וחברים במצעד, רציתי אפילו לצעוד איתכם/ן למען האמת, אבל היה לי חם מידי ועצם הצעידה גרמה לי להפוך לשלולית ולחולצה שלי לשנות את הצבע שלה(ברצינות).

Sonata Of Tears

New member
אוףףףףף חיפשתי ולא מצעתי אדם! אתם לא הייתם איפה שאתם קבעתם!! חיפשתי בכל פינה

DarlingAdam

New member
מה, במצעד? לא הייתי בת"א כך שאין לי מושג איפה הם קבעו, אבל לפי מה שנאמר לי, הם סחבו איתם שלטים והיה די קל למצוא אותם. :) לפחות בהתחלה, לפני שהקבוצה התפוררה לה.

למעלה