הייי לכולם!

edenmusic

New member
הייי לכולם!

אני צופה מהצד כבר די הרבה זמן, אז החלטתי להצטרף. יצא לי להיות עם מישהי אחת ונהנתי מאוד...אבל אני מחפשת פרנטנריות נוספות לחוויות בלבד... יש לכם רעיונות איפה אפשר להכיר? השיגרה הוררגת אותי... תודה רבה.

uvita

New member
ברוכה הבאה!

לדעתי אפשר להכיר בכל מקום, החל ממקום עבודתך/מגוריך/ ליימודייך ועד פאבים ומועדונים וגם באינטרנט... עכשיו ספרי: מה עושה בחייך? בת כמה? מתי הייתה ההתנסות הזו? עם מי? יאללה הולכת לישון
לילה טוב.

edenmusic

New member
האמת

שזה נשמע קצת בלתי אפשרי... במסיבות אני תמיד מנסה להתחבר לבנות אבל זה אף פעם לא באמת עולה שלב. ו- אני עוד חודשיים 18, רקדנית, תלמידה, מלצרית ומשתדלת להיות בנאדם. ההתנסות הייתה לפני כמה חודשים עם חברה שלי- וזה היה הכי לא ספונטני בעולם! כ"כ רציתי אותה שפשוט שאלתי אותה- שזה באמת מכוער.

LudaGirl

New member
כן זה קשה.

בעיקר כשאת לא יודעת מי בקטע, ולרוב הבנות לא בקטע של בנות. בקשר לחברה, איך היה בסוף? מאיפה את? איזה סגנון את רוקדת?

edenmusic

New member
מפריפריה של המרכז.

היה ממש טוב... חוץ מזה שהיו לה כמה מגבלות- זה בילבל אותה יותר מידיי אז לא זרמנו כמו שתכננתי. ואני ממש מחכה לפעם הבאה... חח ובקשר לריקוד, אני במגמת מחול אז אני רוקדת הכל [מודרני, קלאסי, קומפוזיציה וכ'ו] ובנוסף אני בלהקת ג'אז מחוץ לביה"ס.

LudaGirl

New member
וואו.

ריקוד זה בנזונה. (ורקדניות זה סקסי חח). השאלה אם היא הייתה בקטע. כלומר, איזו סיבה תהיה לה לזרום אם היא לא בקטע. היא נהנתה? אתן עדיין בקשר טוב? ואני מקווה מאוד שהפעם הבאה שלך תהיה בקרוב

edenmusic

New member
חח תודה../images/Emo9.gif

היא הייתה בקטע. והמשכנו להתראות בשביל זה, אבל היא עצרה בנקודה מסויימת! ואנחנו עדיין בקשר- לא מעולה.. תמיד כשיוצא לנו להתראות זה כשהיא שיכורה ואז אנחנו מתחרמנות וזה מתחיל לקבל צורה של ניצול- וגם כבר משעמם.חח. וגמני מקווה.

למעלה