הייי כולם

הייי כולם

אממ יש לכם אולי איזה אתר דומה לאתר הזה רק ביפנית?? כאילו שאני אוכל לבדוק איך כותבים את המילה ביפנית? אני רוצה לעשות קעקוע עם מילה יפה כזו ביפנית..

GnomeBubble

New member
גם אם אתה מתנגד

זה לא אומר שצריך להטעות.

fwave

New member
בעיה של אמון?

עד עכשיו סמכתי על אנשי הפורום שיתרגמו את הבקשות בצורה המדוייקת ביותר. הפורום הזה היה הנקי ביותר. אולי תוסיפו למאמרים הצהרה בה אתם מביעים את דעתכם לגבי נושא הקעקועים ותפנו את המבקשים אליה? את התרגום תספקו בצורה המדוייקת ביותר שאפשר. הפורום הולך ומתדרדר. בבקשה, עזרו לשמור עליו נקי.

איקידו

New member
איך אתה מסוגל להגיד שהפורום מתדרדר?

הפורום בתנופה שלא היתה כמותה עד כה. ההתיחסות להודעה הספציפית הזו היתה אמנם שגויה והיה צריך להבהיר בה שזו בדיחה אבל לפורום אין התיחסות רשמית לקעקועים. ההתיחסות היא של הכותבים בו. יש שאוהבים קעקועים עם מילים ביפנית ויש שמזהירים מפניהם. הפורום נקי מאין כמותו ואנא ממך אל תיתן להודעה אחת לא אחראית להביאך למסקנה נחרצת שהפורום מתדרדר. הפורום נעשה מרתק ועשיר בתוכן יותר מאי פעם בזכות היסודות הטובים שלו שבנה המנהל הראשון NEKO וכמובן בזכות העשייה והידע העצומים של המנהל הנוכחי.

tals56

New member
הא ורציתי לשאול אותך משהו איקידו

אתה וזאב ארליך = אותו אדם?

איקידו

New member
זו שאלה טובה שהתשובות עליה מעורפלות

סתאאאם. כן, איקידו וזאב הם אותו בנאדם שבגלל ענייני פורום שונים ומשונים אני משתמש לסירוגין בניקים הללו.

tals56

New member
הא אוקיי

למרות שלא הבנתי מה כתבת XD "זאתי שאלה טובה שהתשובות עליה מעורפלות": מה אתם בן אדם אחד שמחליפים כל הזמן נשמות ורבים מי ישלוט על הגוף?

GnomeBubble

New member
זה סוג של דואליות

כמו יין ויאנג, אם תרצה, אבל זה יותר מתאים לפורום של סין.

tals56

New member
הפורום מתדרדר?

זה הפורום הכי טוב בתפוז,אין מה להגיד - פורום על רמה אני הסתובבתי בהרבה פורומים בתפוז אבל אף פעם לא ראיתי פורום כזה בפורומים אחרים פשוט אפשר להגיד שיצעקו עליך אם תעשה פיפס אחד קטן מיקרוסקופי לא נכון כאן תעשה טעות,יאמרו אוקיי אז טעיתי ואומרים אחרי זה מה הייתה הטעות ולא לעשות אותה שנית וגם אם עושים את הטעות שנית עדיין לא יצעקו עלייך ויתנו פה הרגשה טובה,חמה והרגשה שאתה רצוי כאן בפורום. בגלל הודעה אחת של מישהו שבחיים שלי לא ראיתי אותו מסתובב בפורום להגיד שהפורום מתדרדר?לא נכון,אפשר להגיד שהס"מ של הכותרת של ההודעה שלו מתדרדר זה נכון.

מצטרף להצעה להוסיף למאמרים

את כל מה שנאמר כאן בעבר לעניין קעקועים. נראה לי שלא צריך להסחף ולומר שהפורום מתדרדר, הפורום פורח כפי שלא פרח מעולם (והרבה בזכות GB...)

tals56

New member
אז רגע,אתה רומז שהפורום מתדרדר?

בגלל GB?(למרות שלדעתי זה נכון
)

GnomeBubble

New member
אני חושב שאתה קצת מגזים

נכון, אני מודע שיש בפורום הזה גישה די שולטת של אנטי-קעקועים, ולפעמים אנשים נעלבים, אבל אני עדיין מאמין שזה נעשה יחסית ברוח טובה. אז אולי הפעם היתה בדיחה שיכלה להיות אכזרית - ולכן אני ואחרים הזהרנו. בסך הכל, זה הסתיים בסדר (אני מקווה). הבדיחות האלה זה אחת הסיבות שאני מנסה לשכנע בדרכי נועם אנשים לא לעשות קעקוע ביפנית אם אפשר. אחרי הכל, גם אם הם יסמכו עלינו - אולי אנחנו נטעה או שחס וחלילה נחליט להיות רשעים
חבל להיתקע עם קעקוע שאומר "טמבל" לכל החיים. ובכל זאת, אין לי בעיה - מי שרוצה לקעקע, שיעשה את זה - וכמו שאתה רואה אין חוק בפורום נגד בקשות לקעקוע. יש לנו בממוצע שתי הודעות כאלה בשבוע (לא מעט בכלל יחסית לפורום קטן כמו שלנו), ואני חושב שאנשים עונים עליהם בסבלנות יחסית - בהתחשב בעובדה שבדרך כלל מדובר בהודעות של "מבקרים" - כאלה ששאולים שאלה והולכים. אז אני באמת לא חושב שהאווירה בפורום נגד מקעקעים נוקשה מדי, אבל אם אתה חושב אחרת, אז אתה כמובן יכול לעזור לתקן את זה, ולהגיב בעצמך למקעקעים עם תשובות. סביר להניח שהם יקבלו בנוסף לתגובה הזאת עוד נאום שכנוע מאחד הגולשים (ואם זה יהיה במקרה פורבול, הוא גם יצרף הסבר מפורט
), אבל לפחות תהיה להם תשובה והם יוכלו להחליט בעצמם. אני לא חושב שזה כל כך נורא. כבר היה פה מקעקע שהשתכנע שהכי טוב לקעקע Carpe Diem בלטינית במקום ללכת על ביטויים מאולצים ביפנית. אחרים קיבלו תשובות, למרות שהם לעיתים היו שליליות (הרי לא תמיד יש אות בודדת ביפנית לכל צירוף מילים בן 20 אותיות בעברית, למרות שהרבה אנשים שחושבים שיש
)

tals56

New member
ללא נושא - אך בעל תוכן XD

"אז אני באמת לא חושב שהאווירה בפורום נגד מקעקעים נוקשה מדי" - האווירה בפורום לא נוקשה לגבי כל דבר,אפילו הוויכוחים הכי קטלניים איך שלא נקרא לזה מתבצעים פה בצורה רגושה...אולי נשנה את השם הפורום ל"יפן - שפת תרבות ושנטי" מה דעתך?

fwave

New member
לא נוקשה...

אבל לילוש לא חזרה לקבל את התשובה האמיתית.

למעלה