אני חושב שאתה קצת מגזים
נכון, אני מודע שיש בפורום הזה גישה די שולטת של אנטי-קעקועים, ולפעמים אנשים נעלבים, אבל אני עדיין מאמין שזה נעשה יחסית ברוח טובה. אז אולי הפעם היתה בדיחה שיכלה להיות אכזרית - ולכן אני ואחרים הזהרנו. בסך הכל, זה הסתיים בסדר (אני מקווה). הבדיחות האלה זה אחת הסיבות שאני מנסה לשכנע בדרכי נועם אנשים לא לעשות קעקוע ביפנית אם אפשר. אחרי הכל, גם אם הם יסמכו עלינו - אולי אנחנו נטעה או שחס וחלילה נחליט להיות רשעים
חבל להיתקע עם קעקוע שאומר "טמבל" לכל החיים. ובכל זאת, אין לי בעיה - מי שרוצה לקעקע, שיעשה את זה - וכמו שאתה רואה אין חוק בפורום נגד בקשות לקעקוע. יש לנו בממוצע שתי הודעות כאלה בשבוע (לא מעט בכלל יחסית לפורום קטן כמו שלנו), ואני חושב שאנשים עונים עליהם בסבלנות יחסית - בהתחשב בעובדה שבדרך כלל מדובר בהודעות של "מבקרים" - כאלה ששאולים שאלה והולכים. אז אני באמת לא חושב שהאווירה בפורום נגד מקעקעים נוקשה מדי, אבל אם אתה חושב אחרת, אז אתה כמובן יכול לעזור לתקן את זה, ולהגיב בעצמך למקעקעים עם תשובות. סביר להניח שהם יקבלו בנוסף לתגובה הזאת עוד נאום שכנוע מאחד הגולשים (ואם זה יהיה במקרה פורבול, הוא גם יצרף הסבר מפורט
), אבל לפחות תהיה להם תשובה והם יוכלו להחליט בעצמם. אני לא חושב שזה כל כך נורא. כבר היה פה מקעקע שהשתכנע שהכי טוב לקעקע Carpe Diem בלטינית במקום ללכת על ביטויים מאולצים ביפנית. אחרים קיבלו תשובות, למרות שהם לעיתים היו שליליות (הרי לא תמיד יש אות בודדת ביפנית לכל צירוף מילים בן 20 אותיות בעברית, למרות שהרבה אנשים שחושבים שיש
)