הייי כולם!!

siv siv

New member
הייי כולם!!../images/Emo29.gif

אז פתחתי שרשור לכמה דברים...
רציתי להראות לכן את שתי הבובות החדשות שהכנתי דיי מזמן אבל פשוט לא פרסמתי אותן. וסוף סוף עשיתי שיער!! אבל רק לזאתי... בבקשה תעשו לשניה.
הכנתי כמה בגדים לדולמייקר ויצא לי די נחמד... הם בקובץ שקוף! אז ענת, אני צריכה לשלוח לך אותן באימייל?
בבקשה תגיבו ומותר לנצל את השרשור!!! איזה באסה!!! עוד מעט נגמר החופש! תנצלו את המעט שנשאר!!
siv siv

siv siv

New member
הנה השניה...../images/Emo29.gif

איזה באסה!!! עוד מעט נגמר החופש! תנצלו את המעט שנשאר ממנו!!!
siv siv

siv siv

New member
ועכשיו נעבור לבגדים...../images/Emo29.gif

שהכנתי לדולמייקר! ונתחיל בבגד-ים! איזה באסה!!! עוד מעט נגמר החופש! תנצלו את המעט שנשאר ממנו!!!

siv siv

New member
ועוד...../images/Emo29.gif

והפעם... חולצה חביבה! איזה באסה!!! עוד מעט נגמר החופש! תנצלו את המעט שנשאר ממנו!!!
siv siv

siv siv

New member

ועוד חולצה נחמדה שהכנתי! איזה באסה!!! עוד מעט נגמר החופש! תנצלו את המעט שנשאר ממנו!!!
siv siv

siv siv

New member

והפעם שמלה! איזה באסה!!! עוד מעט נגמר החופש! תנצלו את המעט שנשאר ממנו!!!
siv siv

וואי איזה בובות יפות!../images/Emo2.gif

היי קוראים לי שירה ואני חדשה בעניין הדוליז. הכנתי בובה ואני רוצה שתציעו לי איך לשפר אותה אני יודעת שהיא צריכה הרבה שיפור, טוב היא הראשונה שלי... תודה רבה!! ואהבתי מאוד את הבובות שהכנת! הלוואי והייתי מציירת כמוך!
U שירה!

צו צאנג

New member
ההצלה לא משהו וגם השיער לא....

השיער צריך להיות בקבוצות, כנסי לפה: how2do.kef.li והנה כמה ממש ישנות שלי, אלה מלפני חודשיים (יותר אפילו)

תגובה+בובה חדשה

אז ככה... הבובת שלך ממש ממש יפות אבל האלה מלפני חודשיים פחות... והנה דולי חדשה ועכשיו עשיתי... המכנסים ממש מגעילים מישהי יכולה לעזור לי לסדר אותם???? בבקשה ואם אפשר לא לנצל ושיהיו הרבה תגובות ולא אחת בבקשה...

היי מה המצב?../images/Emo91.gif

היי מה המצב מתוקה! נחשי מי זאת נועה! טוב אז הדולי שלך מאוד יפה אבל.......... טעון שיפור במכנסיים אני יכולה לעזור לך! ביייי
נועה!

בגלל זה אני בכוונה כתבתי בהודעה

שהמכנסים לא יפים ואם מישהו יכול לעזור לי... כי אני תמיד עושה חצאיות!!!! בבקשה עוד תגובות!

אוקיי

אממ.. שיניתי קצת.. אני חושבת שככה זה יותר טוב זה גם לא גמור וצריך לעשות בו כמה פינישים אבל זה יותר טוב

למעלה