הייי כולם

הייי כולם../images/Emo13.gif

וואי כמה זמן לא הייתי פה.... הפעם האחרונה שהיתי נראלי הייתה עוד בחופש הגדול
בכל מקרה למי שלא זוכר אני אביטל,בת 14
ורק רציתי להגיד שמחר אני הולכת לראיון בקארין מודלס...ואני לא יודעת מה ללבוש
אז אני אשמח לעצות ו...אל תשכחו אני דתיה.אז לא מחשופים מכנסיים וכו'...תנו לי רעיונות בעיקרון
תודה רבה
אביטל

בהצלחה...

קצת הגבלת את האופציות בלי מכנסיים ומחשופים... שימי מה שהכי מחמיא לך, אני בטוח שאת יודעת הכי טוב. נתראה מחר (=

חזרתי...

טוב.תאמת,התאכזבתי. אז ככה קבעה איתי משי אחרי שהיא קיבלה את התמונה שלי בשעה 11. הגעתי שלמה ב-11 אחרי חיפושים ארוכים(
)וחיכיתי ככה רבע שעה עד שנכנסתי...ואז נכנסתי היא התחילה לדבר איתי מדדה אותי והיא אמרה שזה מאוד בעייתי שאני דתיהודווקא מהפורום בתקופה שהייתי הבנתי שזה לא כל כך בעייתי...בכל מקרה היא לקחה מידות צילמה אותי תמונות פשוטות ועוד משו:אני צריכה כמובן לעשות בוק,והם רוצים עליו 1000 שקל אז אני ממש לא יודעת...והיא גם אמרה שזה יהיה בעייתי למצוא ככה עבודה...בכל מקרה היא אמרה שאני אשלח לה עוד תמונות שלי שאני אוהבת לאיימייל... מה אתם אומרים
ללכת לעוד סוכניות
אלף שקל לבוק זה מוגזם
אווף אני כל כך לא יודעת...מחכה לעזרה...אביטל

iatin

New member
ברור שללכת לעוד סוכנויות =)

לא קופצים על ההצעה הראשונה שמקבלים, מה גם שאין ממש הצעה..

topagency2

New member
מסכים עם latin

א' תבררי בעוד סוכנויות וב'? הם רוצים לעשות לך בוק בהבטחה שתקבלי חוזה? או שהם סתם רוצים להרוויח עוד 1000 שקל? לא נשמע לי רציני כלכך שווה לך לברר בעוד מקומות. את יכולה להעזר באזור הקישורים החדש של הפורום
.

תודה לשתיכם../images/Emo9.gif

אני פשוט יצאתי ממש מאוכזבת כי...בהתחלה היא נורא הייתה נחמדה ואמרה מה אני אוהבת ושיש פוטנציאל ובלה בלה בלה...ואז היא שאלה אותי פתאום כזה:"רגע,את דתיה
"וזהו ואז היא התחילה להגיד כמה שזה בעעייתי
ובקשר לבוק-היא אמרה שזה כולל צלם בגדים שיער איפור וכו'...ושזה יהיה עין כרטיס ביקור שלי

אביבושי

New member
אני גם חושבת ככה!

תנסי לעוד סוכנות.. זאת הייתה רק סוכנות אחת.. והיא אמרה מה שהיא חושבת.. יש כאלו שיחשבו אחרת.. כדאי לך לנסות ולא לוותר!

אביטל, מה בדיוק נותנים לך באלף ש"ח?

כמה תמונות? באיזה גודל? בתוך אלבום? תודה לך ומועדים לשמחה.

Tinkit16

New member
חוץ מזה שיש לך שם מדהים ../images/Emo3.gif

את מוכרת לי, כנראה מפורום אופנה
. וולקאם? והמבינים ענו לך =]

למעלה