הייי אנשים!

g i l i

New member
אני הייתי בטיול שנתי

מיום שלישי עד אצתמו לבלילה וישנו באוהלים ול הפרחות צעקו שהם לא ישנות באוהל... והיה גשם וברקים ורעמים והיינו הבמרז קנדה וכל מני דברים כיפיים.. וכל מני מסלולים שביטלו להנו בגלל שקר מידי וזקו אותי למים בחמת גדר והמים החמים מסרחים

הייי אנשים!

מה נשמע? איך עבר לכם השבוע?.. לי היה שבוע מפוצץץץץ אבל מממש! אתמול הייתי בשבט מ6 עד 10 והתאמנתי למבחן שיש לי היום במתמטיקה! (תאחלו לי בהצלחההההה) וסתם אנשים מהגדוד שלי היו שם כי יש היום טיולי פתיחה! ואני מלווה! אז אני לא אהיה כאן לאיזה .....3 ימים..סתם יומיים. אבל אז מתחיל לי שבוע של מבחנים- אז תראו אותי פחות. איזה מעצבנים האלה שיוצאים איתי לטיול! הם קנו רק בשר לארוחת ערב! (אני צמחונית...) הם ניסו לדאוג לי וזה אבל לא הצלחנו...חח חפיףףףףף... איך אנשים בשבט שלנו מצחיקיםםם וואי אני מקווה שיהיה לי כיף בטיול פתיחה!!!! מהזה אין לי כוח למסלול.. חפיףףףףף... וגלי אני אראה אותך בטיול לא?. וואי וגם אין לי זמן להכין צ´ופרים ולא כלוםםם! וואי ורציתי גם לצבוע את השיער ואין לי זמןן אוחחחחחחחחחחחחחחחח אוףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העיקר שאני יוצאת עם צוות ז´- שיש שם את מדריכה שלי לשעבר שאני מתההה עליה, ויש גם את מי שהדריכה את אחותי שנה שעברה שהיא כלכךךךךךךךך נחמדההההההההההה וגם עליה אני מתה! וגם הבנים שאני בסוף יוצאת איתם הם אחלה- בסהכ-..... וגם יוצאת איתי חברה אחת שלי.... וואי כמה למדנו אתמול בשבט! ישבנו במחסן (אני הייתי בחוץ כי חברה שלי פחדה שהראשועדה שלה יבוא ויתן לה עונש-חח היא פרנואידית) ולמדנו על שורשים ועל חפיפת משולשים...וגם אנשים עזרנו לנו! היה מאגניב! טוב יאללה אני צכה להתחיל להתארגן לביתצפר! אני לומדת היום שלוש שעות! ואז הביתה להתארגן וללכת לשבט! בהצלחההההה לכל מי שהולך לטיולי פתיחה ואני אחזור עוד אממ.... יומיים :) -אני לא מצליחה לעשות פרצופים וסימנים אחרים- באהבהההה :נעם חן- אני אדבר איתך גלי-אני אראה אותך! באייייייייייי- במבטא אמריקאי רוסי

תגיבוווו

נו באמת! תגיבוו אני לא אהיה כאן לכמה ימיםם והלך לי אחלהההה במבחן- חח בסוף יהיה לי ג´ינקס ואני אקבל 40 ח

אה....שכחתי

גם אני בסוף לא הספקתי לקנות צ´ופרים.... באסה!!!! טוב לא נורא חפיף....:) אה והגדוד שלי מותקים אני היחידה הצמחונית בגדוד, חוץ מהמדריכה שלי ורק בשבילינו הם קנו דברי לצמחונים! איזה קוקים... יאללה ביי ביי! סי יה אין טו דייס אור סמסינג ליק דט! חחח סתם יאללה אני חוזרת מחר בערב.....

אך החיים הטובים

ללמוד חפיפת משולשים הלווי עליי למרות שאני אישית חולה על מתמטיקה (כל אחד והסטיה שלו) אז בעקרון כיף לי ללמוד את כל הסיבוחים של ה-5 יחידות האלו! למרות שזה קשה... בקשר למחסן אצלי זה היה ההפך לי לא היה בעיה שיכנסו למחסן חופשי הקטע הוא שהראש מחסן שלי היה משוגע וכולם פחדו ממנו (אני לא כי הוא היה הראש מחסן שלי והיה גם פחות דיסטנס..) אבל בכל מקרה הם אף פעם לא נכנסו למחסן... חוצמזה מזה עונש? את חושבת שיש לו זכות לתת לה עונש? למה מי הוא?! טוב איזה כיך מחר החמשושים מעבירים פעולה לחניכים שלי בזמן שאני עושה שיחות אישיות =) טוב אני צריכה לאכול לפני יום עבודה... אז סלאמט

למעלה