היייתי בsix sense models!

Gingerhores

New member
היייתי בsix sense models!

הייתי ביום שישי בסוכנות בפעם השניה! בפעם הראשונה שבאתי והיצתלמתי לא הייתי הכי מסודרת מבחינת שער אז עכשו באתי יותר טוב!...ואני ישים מישם תמונות בהמשך כי היה סוףףףףף.... אגב יש עכשו דרך הסוכנות הזאת תחרות באזור אשדוד! והדרום אז מי שמהאזור הזה מוזמן לגשת לסוכנות וגם מי שלא יכול ללכת הסוכנות בת"א תחנה מרכזית קומה 5 :) !..שיהיה בהצלחה!

כן ראיתי חילקו פליירים על תחרות

חילקו פליירים על תחרות באשדוד רציתי ללכת אבל זה סתם לדעתי לא באלי על תחרויות בהצלחה לך. תבדקי לפני על הסוכנות כי באמת היה לי מוזר לשמווע עליה

Gingerhores

New member
כן יש להם אתר...

הם סוכנות חדשה בתחנה המרכזית אנשים נחמדים כייף לעבוד עם דניאל בן אדם קשוב מבין, נעים לעבוד בחברתו...נהנתי מאוד להיצתלם ואני מקווה שהתוצאות יהיו טובות זה היה במטרה לישמוע מה יש לו להציע אך יום שישי הגעתי במטרה להיכנס לתחרות...

Gingerhores

New member
כן סליחה אני ממש מצטערת...

פשוט מיהרתי... זה הולך ככה www.sixsense-models.com סליחההה

כמה דברים בקשר לסוכנות

ממה שהתרשמתי באתר של הסוכנות, ראיתי שם הרבה בנות נמוכות יחסית מתחת ל 1.70 שלא נמצאות באזור FACE נפרד, אז השאלה היא אם הסטנדרט בסוכנות לא דוגל בגובה מינימום של 1.70 לדוגמנות מסלול? בנוסף בנוגע לתמונות שלך הדר שמופיעות באתר, מי צילם אותך? התמונות נראות פחות טובות מתמונות שהעלת כאן בפורום, פשוט לא נראות מקצועיות מספיק להחשיב אותן כתמונות מבוק מקצועי.

Gingerhores

New member
האתר בבניה...

וכן התמונות לא מוצלחות זה לא בוק.......אבל היצתלמתי עוד בסוכנות וגם לא ממש אהבתי היו לי ציפיות גבוהות יותר! האיפור לא יצא טוב והתאורה על הפנים...אני יעלה עוד כמה בהמשך...בנתיים אחת...

גלית456

New member
אני שמעתי עליה

היא סוכנות ממש חדשה.. מפרסמים על התחרות הזאת ברדיו דרום וראיתי באיזה מקומון שהוסכונת הזאת נפתחה ע"י איזה דוגמנית לא זכור לי השם שלה.. בהצלחה בכל אופן:]

גלית456

New member
ו...

אני לא חושבת ששום תחרות יכולה להוביל אותך למשו.. כי זה עוד משו בשביל הכיף ולא כמו שהם מנסים להראות את זה.. ממ.. את יפה מאוד ואני לא חושבת שתיהיה לך כל בעיה להתקבל לסוכנות יותר ברמה:)

ran refael

New member
הם מחלקים המון פרסים ממש שווים

אם הייתי כוסית, הייתי רץ על זה חחחחח להפסיד אי אפשר, בתור שותף ל 3 תחרויות כאלה שהתקיימו באזור המרכז זאת אחלה חוויה והזדמנות מעולה לפרסום ועבודה בתחום הדוגמנות, בשביל הרבה בחורות

למעלה