היייי

RegiNona

New member
אהה ועוד שאלה..חח איזה סקרנית אני:-

אז ככה...ראיתי ת'DVD שלהם בטקסס (וזה היה ממש יפהההה) אז אני רוצה לדעת יש להם עוד DVD'S?? ואם כן איפה קונים? כי בטאואר רקורדס למשל שאלתי ואין להם..ולהוריד אני לא רוצה =//

LunaticPark

New member
יש עוד אחד

יש את FRAT PARTY AT THE PANCAKE FESTIVAL שזה מספר על כל הלהקה ויש בו המון דברים מצחיקים וקורעים על לינקין כולל קליפים קטעי הופעות ומלא ביוגרפיה ומקרים מצחיקים ויש DVD של ריאנימיישן וMETEORA שדי קשה להשיג

giant G

New member
מהההההה??? :? לא ידעתי שיש dvd

לא ידעתי שיש dvd לראמיניישן...

LunaticPark

New member
כה זה DVD עם 20 קליפים

לכל שיר בריאנימיישן יש קליף והם נמצאים בדיוידי שלו ולי אין =[

KaUrO DoNo

New member
ואי אני רוצה את הדיוידי של הפסטיבל

הזה... FRAT PARTY AT THE PANCAKE FESTIVAL ואת הדיוידי של מטאורה יש לחבר שלי קנו לו אותו באמריקה ביגלל שאין ניראה לי בארץ...או שיש וקשה להשיג איפה משיגים את FRAT PARTY AT THE PANCAKE FESTIVAL? אוף אין לי דיוידי ביכלל מה זה יעזור לייייייי?

nonador

New member
RegiNona

חחח תודה =) מי שראה את הדיוידי של לינקין פארק בטקסס --> נכון שזה דיוידי פשוט מהמם
תגידו נראה לכם שאפשר לברר לאיפה שולחים להם מכתבי מעריצים ולשלוח

giant G

New member
יש מלא מקומות אבל לא ממש נראה לי

שהם מקבלים את זה...

RegiNona

New member
=//

איזה מעצבן זה כי נגיד אני מנויה לראש 1 והם מפרסמים משו על לינקין פעם ב...ועד שפעם הייתה תמונה פיצית הם לא כתבו כלום..וגםםםם שבוע שעבר הם עוד אמרו שלינקין פארק בקושי עושים רוק,..חוצפנים אהה ואם מישו רואה השיר שלנו אתמול הם (רוני למי שיודע) רמזז מאוד שלינקין פארק זה להקה דפוקה שמתאימה לערסים..

KaUrO DoNo

New member
ואי איך הקטע מהשיר שלנו עיצבן אותי

חשבתי עוד שניה אני ניכנסת לתוך הטלויזיה ומרביצה לו! אלק להקה שערסים שומעים כן,ממש מה עדיף? רוני סופרסטאר?! גררררררר הוא ירד גם על מארון 5 המסכנים

RegiNona

New member
חחח צודקתתתת

חוצמזה הוא בחר אחלה שיר למה סתם לרדת?! ועודדד על לינקין פארק? מה הוא מבין בכלל?! ראסמיי המ רוני סופרסטאררר יותר טובההה???

loligoth

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראיתי!

פשוט התחלתי לצחוק כמו מטורפת כשהוא אמר את זה
חחחח "אבל מארון 5 אחי? טוב שלא שלחת לה שיר של ליאור נרקיס, או לינקין פארק..."
הוא משייך את לינקין פארק לליאור נרקיס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אסף Day

New member
אני יחסל את הקוקס הזה שהוא ונינט

ידחפו אצבעות לתחת. אני מת לכסח אותו. ודרך אגב אם נראה אותו בתל אביב מי ממכם יעזור לי לפרק אותו מכות. נ.ב. אני רציני ומאוד ואף מציע שנסרס אותו יעעע...

KaUrO DoNo

New member
לא צריך להגזים קיי?

זה מעצבן ומראה על תת רמה שלהם בעיניין מוזיקה אבל לא צריך להגזים... אמרו לו להגיד את זה! זה לא שהוא החליט לבד להגיד את זה

למעלה