היייי

RegiNona

New member
היייי

היי אנחנו נונה& רג'י (רגינה ונועה) ואנחנו חדשות פה אנחנו חולות על לינקין פארק ובמיוחד על צ'סטרררר!! לפי מה שזה נראה זה אחלה פורום אז...מקוות שיהיה אחלה פההה! =)

nonador

New member
נונה ורג'י!!

לינקין פארק 4 EVER!!!!! צ'סטר תעשה לנו ילד!!!!!

זה ברור שהוא לא יכול לעשות לכן

ילד...מה זה המשפטים האלה?? טוב הוא יפה חתיך אבל מה הקשר ילדדדד ינען בזרו הארה.... אני לא סובלת דברים כאלה תגידו ככה להראל מויאל הזה לא ללינקין פארק

giant G

New member
ינען בזרו הארה פחחחחחחחחח

השפכת אותי עכשיו מזה אומר?

לא יודעת זאת קללה גם כן ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

זה בערבית אבל גם אנחנו הצ'רקסים אומרים זאת

הא ורק ה"הארה" זה

לא בערבית..זה כאילו בצ'רקסית אבל אין תרגום מדיוק לעברית...

RegiNona

New member
כי..

אני (רג'י) יתחבר בשם שתינו סתם כי החלטנו לפתוח את זה ביחד בלי סיבה מיוחדת וגם אני תמיד פה והיא צריכה לחלוק ת'מחשב עם האח הקרצייה שלה..וככה שתינו נוכל להיות פה יחד =)

giant G

New member
שלום לכן חדשות נכבדות שכמותן?

מה שלומכן ספרו קצת על עצמכן אני שי 16 בבורלי הילס 9020010 או איך שזה לא ניקרא... חחחחחחחחחח D:

RegiNona

New member
תודה..איזה חמודים..=)../images/Emo13.gif

ואם אתם רוצים לדעת עלינו אז ככה: אני (רג'י) שמעתי לפני איזה שנה-שנתיים את numb ואז חשבתי שזה אחלה שיר..והשנה פשוט בא אלינו ילד חדש (במקרה החבר הכי טוב שלי ובמקרה החבר של נועה) והוא ממש אוהב את לינקין פארק אז בגללו התחלתי לשמוע וממש אהבתי אותם כי לצ'סטר יש קול מהממם והצרחות שלו זה משו לא נורמלי ובכלל כול הלהקה עושה אחלה מוזיקה וכול שקל שמוציאים על דיסק שווה את זה ..קיצר הם אחלה להקה =) אהה ואנחנו מת"א ואני (רג'י) עוד חודש בת 14 ונועה גם... ונועה...חח שתספר לבד

RegiNona

New member
אהה ו...

השירים שאני הכי הכי הכי אוהבת: (אני אוהבת באמת את כולם) lying from you my december points of authority ן...numb

nonador

New member
RegiNona

אוקי אז ככה: אני (נועה) התחלתי לשמוע לינקין פארק רק השנה (כמו שרג'י אמרה בזכותה ובזכות חבר שלי) ואני ממש אהבתי את השירים שלהם כי לצ'סטר יש אחלה קול והשירים שלהם פשוט מהממים! (בייחוד NUMB , ONE STEP CLOSER ו in the end) ואנחנו כמו שרג'י אמרה בנות 14 (חח נו טוב..כמעט) טוב נו זה בערך הכל לא?
~*+*~NonA~*+*~
ד"א = ד"ש לחבר שלי לרמן אהובי!! מואהההה מתה עליך!!
וגם לחברה הכי טובה שלי בכככללל העולםםם רג'י!

למעלה