היייי!!תקשיבו....

היייי!!תקשיבו....

אני צריכה כמה שיותר שירים לחורף..כמו- שנינו יחד תחת מטריה אחת... דברים שקשורים לכל דבר של חורף, גשם , שלג, ברד, הכל!!!! תודה...:))))))

tooth fairy

New member
מה????

סתם מהשרוול טיפ טיפות המים, יורדים אלינו משמיים. רוח, רוח, רוח, רוח, מתי תשכב לנוח?? שנינו יחד תחת מטרייה אחת;).... אם יהיו לי עוד אני אשלח לך

מה, את עושה פעולת חורף?

אז ככה - שנינו יחד תחת מיטרייה אחת... ילדה אחת, ומטרייה אחת - יצאו בחורף לטיול נחמד... גשם טיף טף טוף (של קוקו) טיף טף טיף טיף טף - מחאו כף אל כף גשם בוא גשם גשם בוא ברקים ורעמים בליל חורף קר גשם גשם מישמיים אוף! חשבתי שיש לי מלא ופיתאום אין כימעט כלום...! אני אזכר ואכתוב...
נועה.

המממ...

גשם בוא רק עליי בוא כסה אותי עכשיו.... חורף וגשם מטפטף על העורף גשם גשם בוא ואני לא זוכרת עוד...

כחום כחום

השיר האהוב עליי...-כייייי חורף השמש לא זורחת בחורף הגשם מטפטף על העורף צריך ללבוש מעיל בחורף הצופים חבורת אימבצילים אינפנטילים שחושבים שהם תורמים לחברה שלנו בדרך מסוימת(לא) אבל לא נורא זה עדיין שיר יפה :)

למה?

למה אתה נכנס אנא כדי לעצבן ולעורר מלחמות סתם יש לך דעה (אישית) תפרסם אותה כמו שצריך ולא בדרך כל כך מגעילה ודוחה.

נראה לי שלא

הוא במקרה אידיוט וגם חניך בנוע"ל. שני דברים שלא קשורים אחד לשני. בדיוק כמו אנשים מטומטמים מהצופים בני עקיבא או כל מקום אחר, אין קשר בין השניים.

מאוד בוגר

חתיכת מטומטת עכשיו יתחילו פה שירשורים כמה שהנוע"ל מטומטמים ושכולם כמוך, זו הדוגמא שאתה רוצה לתת? ככה אתה רוצה שיכירו אותנו? עדיף שפשוט תעוף מהפורום הזה אידיוט

למעלה