אני פשוט לפעמים משתמשת בניק הזה כי בסך הכל one weak זה שיר ענק והוא אחד האהובים עלי... ולא,אין לי ICQ אני לא אוהבת את זה.... אבל אני פה ושם במירק אז קפוץ להגיד שלום.... אה אני maayantones וזהו אני מניחה מה עשית יום שישי?
לאזימוט לא היה לי כוח וגם היו לי כבר תוכניות... אמממ אני הולך לאזימוט ביום שישי הרחוק כאילו עוד שבוע ו4 ימים כי חבר שלי שהוא יחצן אמר לי שיש ערב טול יחלקו סינגלים ובלאגנים... ממליץ לכל מי שאוהב את טול ללכת... ואתמול הייתי שפוך...הפלתי כמה...שיו אין זה דפק אותי... ומחר יש לי פאקינג מבחן באנגלית שהכי אין לי זין לזה...והיו לי היום בדיקות דם שאני דיי מפחד שההורים שלי יגלו...וזהו להיום...
הבני זונות ביטלו ערב טול! לא מגיע להם להרויח ממני כסף... תיקלטי ביטלו זה לא שהם לא עשו ערב טול זה שהיה אמור להיות והם ביטלו אותו זה יותר גרוע זה כאילו דוקא לבאס בן אדם שימות גם כן נקש השמן הזה מגיע לו שהפנקיסט-ערסים שברו לו את האוטו! בן זונה....
די! אל תגזים יותר מדי,אולי זאת לא הייתה אשמתו..... ויכול להיות שבאמת יהיה ערב טול שבוע הבא או שפשוט זה השבוע אבל חברים שלי לא יתקלטו את זה....אבל סביר להניח שכן הם היו אמורים לתקלט כי הם מתקלטיםnew breed metal-core hard-core funk metal אל תכעס,יהיו ימים טובים יותר.....
חחחחחח זאת בת...הייתי בטוח שזה בן...וואי אז זה עוד יותר גרוע.. חח שם מצחיק... אומרים long time no see לא no time no see... אממ אני בסדר שורד...היה אלקוהול ביום שישי אאהה ההייתי במסיבת הפתעה היה הכי עלוב לא משנה קיצר היה אלכוהול ולא שתיתי...וכאילו שתיתי קצת לפני...זה לא שהפסקתי לישתות... למה ניראה לך לא שתיתי..?אני לא מבין את עצמי....
א.אופס....התבלבלבתי....עלה לי בראש בדיוק בזמן שכתבתי את זה.... את השיר no woman no cry////חחחחח.... ב.לך מיכאן יא אלכוהוליסט! (אלכוהול זה עם כ....עכשיו זה התור שלי לתקן אותך חחח...) ג.ניראה לי ששרשור ההודעות שלנו מאוד ארוך אתה לא חושב? כאילו זה כבר ממש צר....חחחחחחחחחח..... טוב כפרות... בי לבנתיים... RX queen
תהרגי אותי שקיבלתי 78 בלשון!!! חפיף לפחות לאר לומדים את זה יותר אגב קלטתי את זה רק היום כאילו פשוט זה בא לי באמצע השיעור שאה לא לומדים היסטוריה... וב. למרות שלא היה א. אני אומר שאנחנו נישבור שיאים עם השרשור שלנו ויכתבו אותנו בספרי השיאים של תפוז ומשם אנחנו נעבור לספר השיאים של גינס ומשם לירח!!!