היייי חברה!

RX Queen

New member
חחחחח....

נקווה באמת שהצלחת..... אתה יודע....שלא יעיפו אותך מהבצפר הזה....לא כל אחד יכול להתקבל אליו.... בכל מקרה.....כן! יש לי יציאות לא קשורות *האים זה מנדה אותי מהחברה?* *האים אוכל להמשיך לחיות את חיי תוך כדי כך שאנשים מעקמים את פרצופם בכל עת שאני מדברת?* *ניסקלת* אייייה אוווצ"!!!!!!!!! מותק.אל תשים לב יהיה בסדר מתי שהו.... אני פשוט לא מאמינה שאני סחית ועוד מדברת שטויות ברגיל...... אחי זה בקטנה עוד לא ראית אותי.....זה לא רק לדבר שטויות זאת גם היפרקטיביות חוצה לכת !!!!!!! איזה מן אלכוהוליסטית ניהייתי כבר קיבלתיbeer belly קיצווווור תירשום לי משהווווווו סבבה מרק עגבניות עם פטרוזליה ושמיר עם שעועית זהובה המפיצה ריח בטעם הריח שחי של דודה שלעי!

וואללאק....

מצחיקה את הא..... את שמנה? אמרת שיש לך ביר בלי.... משהו מצחיק...בריח בית שח.... אאההה הייתי ביום חמישי בהופעה של הפוסי של לוסי ושל עוד עמה להקות [והיה הכי כיף בעולם פוגו סוף... פאנקיסט-ערסים סוף.... דפקו אחלה הופעה.... אבל היה שם מחניק חרא של מקום וגם כל הפאנק ערסים הזיעו והורידו חולצות אז היה פוגו כן ואני כזה עף וזה ומעיף אנשים עד שאני מגיע לפנקיסא וזה לא היה סתם פאנקיסט זה הי ה-פנקיסט כולו גדול מזייע מסריח יותר גרוע מהבית שחי של דודה שלעי....קיצר דחפתי אותו והתחלקתי עליו... זה היהמה זה מצחיק....וגם ראיתי אתמול את הסרט שר הטבעות אבל כאילו המקורי המצוייר שזה איזה שעה ו40 של סרט מצויר סטייל דיסני ישן ישן....עם אפקטים מגעים ודיבוב עקום וזה היה פשוט מצחיק הפסקנו את זה באמצע מרוב שזה היה עלוב ואעז הלכנו לראות סרט מנגה עוד יותר דפוק אבל זה היה מאנגה אז זה סבבה קיצר זה סרט על משהו עם שלושה עולמות שהם מתחברים ויש שם כל הזמן אונס וזיונים ואחד עם 1000 זינים...שהוא אמור להביא את הגאולה...משהו מטורף... קיצר משהו סוף! עוד קיצר...עכשיו אני צריך לסוע לחת"א ולהחזיר את זה לאוזן השלישית...ואני לא תופס את ידידה שלי שגרה בת"א וסביר לי איפה זה שייקנין ואיך אני יכול להגיע לשם..ויש לי עד מחר להחזיר את הסרט המכוער הזהף...ואין לי מושג איך אני הולך לעשות את זה.... קיצר...I LOVE DRINKING VODKA

RX Queen

New member
vodka?

NOT!!!!!!!!!!!! ומנגה עם אלף זיינים???????????? חחחחחחחחח :))))))))))))))) גדול! אתה לא תבין את הקטע של ריח שחי זנ משהו מאוד מצחיק שאני וידידי המצאנו! תבוא ב-27 למוסד יש שם הופעה של sepremus ואם אתה לא מכיר אותם הם ממש מעולים! ומה עוד? שר הטבעות מצוייר?? נשמע ענק! אני חולה על הסרטים! גם אני רוצה לראות סרט מנגה על זיונים ואנס!!!!!!!!!!! גם אני רוצה!! גם אני רוצה!!!!!!!! ואני לא שמנה!!!!!!!!!!!!!!!! (נכון שאני לא מקשרת דברים.....) סתם בזמן האחרון אני שותה יותר מדי בירות....אבל אני עוסקת באומנות הלחימה אחת מהיםות שיש! טיי קוואן דו! אז אני איך שהו שומרת על הגיזרה... וגם בכלל שהפסקתי לעשן פתאום כל הטאבון עלה לי ואני כל הזמן חייבת לאכול....אבל אי איפשר לומר שאוכל זה לא הדבר הכי טוב שקרה לך אשקרה.... איזה צחוקים אתמול צבעתי את השיער שלי לאפור......בעקרון הוא בלונדיני(חמצון אני לא עד כדי כך טיפשה....) אז רציתי לתת לו גוון אחר והיה רשום על הקופסא של הצבע "בלונד אפרפר" אז אמרתי בוא ניקח.....קיצר זה לא עד כדי כך נורא טוב לפחות אני קצת יצחיק את המנהל שלי....לא יזיק לא קצת לחייך חוץ מיזה הוא לא הסתלבט כבר הרבה זמן על מישהו! טוב אני מרגישה שאני רושמת הרבה נכון תומר? והפורום הזה ניהיה מאוד משעמם.... שום דבר לא מתחדש....נו טוב לפחות יש לנו את השירשור הכלי הזה שלנו! סייה!

VodkA!!!!

איפה זה המוסד? ווואללה אני לא מכיר את הלהקה...איזה סיגנון הם? הפסקת לעשן סיגריות? או וויד? וויד בטוח שהפסקת אלא אם כן את כלה ויש לך פרוטקציות... חחחחח מנהל מסתלבט שיער אפור!? דה פאק!? שניה זה מהצבעים שיורדים או שנישארים???* אוקי שמתי כוכבית בישביל שתדעי לענות על זה...ולא כדי לך לראות את שר הטבעות המצוייר כאילו בישביל החוויה כן אבל בכללי לא כי זה ממש ממש מגעיל....וזה הורס את הטרילוגיה שמציגים עכשיו..מילים גבוהות הא...:) אין לך מושג איזה סרט היה לי ולחבר שלי לפני כמה ימים... אוקי קבענו שאני אבוא אליו וזה...אז הלכתי אטליו והייתה לאחות שלו יום הולדת אז היו טונות של ילדים קטנים שרצו וצעקו בכו וצחקו זה היה מטורף..ילדים קטנים בכלל זה הדבר הכי מטורף!!! קיצר עלינו לחדר שלו הכנו את הקססה וזה ואז הוא הלך לשירותים לחפש בקבוק ובאותו זמן אמא שלו נכנסה לחדר שלו בישביל לקחת את הבגדים המסריחים וקיצר היא נכנסה הוא קלךט אותה קפץ אני לא הבנתי מה הוא עשה זה הצחיק אותי בהתחלה ואז הבנתי שה יא קלטה את המבחנה...ואז התחלתי להלחץ הוא אמר לי שהייתי אדום...כאילו זה יותר גרוע מהמשטרה אם הורה מגלחה את זה..קיצר האכלנו אותה בבול שיט אמרנו לזה שאנחנו מנסים וזה וזה פעם שניה וכל מיני שטויות כאלה וחלא יודע מזל שהיא אחלה היא ממש אחלה היא לא סיפרה להורים שלי והיא גם לא סיפרה שאבא שלו אז ככה שיצאנו ממש בזול... וזיהו זה היה האמא של כל הסרטים!!@! והשירשור שלנו שולט ואם הוא ימחק אני אזיין את כל הפורום הזה!!!!

RX Queen

New member
yo nigga´

סורי שלקח לי קצת זמן לענות פשוט הזנחתי את הצינון שלי וניהייתי ממש אבל ממש חולה אני כניראה הצטרך לעשות ניתוח שקדים כי הם התנפחו לאללה וכל הגרון והצוואר שלי כואבים אני אפילו לא מסוגלת לסובב אותו ימינה ושמאלה...חחחח.....זה קצת מצחיק אותי....
אבל מצד שני זה לא אמור להצחיק אותי
זה כואב
זה מעצבן
and i feel so fuckin weak
אז אני מקווה שאתה סולח לי....היום אני מרגישה קצת יותר טוב.... וכן הגעתי למסקנה שאני אלימה מאוד אני בשיא החום שלי שוכבת במיטה פתאום ידיד שלי מתקשר אלי עושה לי את שומעת רז בעיר (רז זאת מישהי מאוד מכוערת שליכלכה עלי וכניראה לא הבינה עם מי היא מתעסקת וגם סתם ככה היא דורשת אגרוף לפרצוף) אז אתה קולט אאותי אני ישר קופצת מהמיטה להזדמנות של החיים שלי....אתה לא יודע כמה חיפשתי את הזנזונת הזאת
קיצור מצאתי אותה באתי דפקתי לה את בעיטה בפרצוף שאני בטוחה שהיא לא תשכח בחיים (טיא קוואן דו סטייל חחחח....) ואז החזקתי אותה מהצווארון של החולצה שלה ואמרתי לה ככה: "היי רז חומד.מה שלומך? אני מקווה שטוב כי זה עדיין לא נגמר" ואז דחפתי אותה על איזה קיר ואמרתי לה שהיא כניראה לא הבינה עם מי היא התעסקה אז אמרתי לה שכדאי לה מאוד וכמה שיותר מהר להפנים את זה אחרת לא יהיה טוב....ואז פשוט אמרתי לה ערב טוב והלכתי עם ידיד שלי...זה היה ממש סיפוק ייצר מרוקאי בשבילי אין לך שמץ של מושג כמה זה היה מצחיק לראות אותה עם פרצוף כזה
בסוף אתה תיראה אותי בcrew של טקן!!! ועכשיו נענה לשאלותייך: ספרמוס הם סוג של מטאל-קור+ניו בריד(הסיגנון האהוב עלי) המוסד זה ליד הבארבי בערך השיער שלי אפור וזה לא מהשטיפות זהו צבע אמיתי אבל זה ממש מגניב עכשיו כי זה דהה וניהיה בלונד עם פסים אפורים לבנים כאילו בלונד ממש בהיר. הפסקתי לעשן וויד כמובן למרות שכבר הציעו לי יותר מדי פעמים להצטרף לשאכטות אבל אני וכוח הרצון החזק שלי סירבנו. לפני שבוע אני כמעט אמרתי כן! אבל באמת שאני לא רוצה להסתכן עם הקצינת המבחן המזדיינת הזאת אני רק רוצה לקבל אותה כבר לשחק אותה את הילדה הטובה ולהשתחרר ממנה תוך חודשיים שלוש...איזה באסה יש לי יום הולדת במרץ ותיכננתי שחברים שלי יכינו לי עוגת שוקולד אם הבנת למה אני מתכוונת
ובסוף זה התבטל ולמה? כי למשטרה המזדיינת משעמם! אני גם מפחיתה עכשיו מסיגריות כי אני חזרתי להתעמל וזה מפריעה לי לנשום כשאני רצה ועושה תרגילי בעיטות וכפיפות בטן..... אבל אין מצב בעולם שאני אפסיק לעשן.....ותאמין לי מותק.....עדיף שההורה שלך יתפוס אותך מאשר משטרה כי ברסמי אבא או אמא שלך לא יפלילו אותך למשטרה אז לא תצא עם שום נזק(חוץ מהכאפה שאבא ייתן לך) אבל תאמין לי שאם מדור היה מרביץ לך היית יודע סוף כל סוף מזה כאב אמיתי ולא יהיה לך שום תיק ושום קצינה ואולי ההורים יבדקו את השטן שלך מדי פעם (אם הם לא לברליים) אבל עדיין...תאמין לי שאת הטראומה שאתה חווה באותו רגע שתופסבים אותך אתה לא תשכח בחיים ולא רק שהן יעשו לך את המוות הם גם יקראו להורים אז אני חושבת גם שלהורים יהיה קצת יותר נחמד לגלות את זה בבית ולא בתחנת משטרה.....הלא כן? וזהו חומד אני חושבת שפיציתי על הזמן הרב שלא כתבתי פה אתה לא חושב כך תומר??? טוב לי כואבות האצבעות טיחווווו! אז אני אתקפל וזהו לבנתיים!

RX Queen

New member
ואווופס...

רשמתי שטן במקום שתן.....אנא סלח לי .....חחחחח...
Satan Rulllllzzzzz

מצטער....

מקרב לב...היד שלי כאבה כי הלכתי מכות עם שני אנשים שביחד קמעט ואי אפשר לנצח אותם...אוקי הראשון האיש הכי גדול שראית קוראים אותו קנטור כולו מטר תיחשעים רוחב מטר עובי מטר או משהו כזה כולו גדול וחזק אבל מה אין לו מרץ אין לו כושר גופני והוא מתעייף מהר השני קוראים אותו ווינר הוא יותר נמוף ממני אני מטר שמונים ומשהו...הוא בכוח לא יותר חזק ממני אבל מה הילד היפראקטיבי אז יש לו כושר מטורף יש לצו מרץ כמו שבחיים שלי לא ראיתי א6ז קיצר הלכנו מכות אין לי מושג איך אבל הם עשו לי שהו ביד שכואב עכשיו כבר כמעט ובכלל לא...ביום הראשון הייתי בטוח ששברתי אותה...אז ביזבזתי יום שלם עם בית חולים שהם נאצים והלוואי שישרפו!@! ולווינר הבאתי לו אגרוף לראש והוא כאילו נכנס לשוק של החיים שלו כולו בקושי זז ונפל ולא יודע כמעט היה לו זעזוע מוח או שהיה לו לא יודע עכשיו הוא בסדר...הלכנו סתם מכות בצחוק..הקטע זה שאני כבר שנתיים לא הלכתי מכות כי לא רציתי כי אני מפחד ממה שאני יכול לעשות לאנשים אני עשיתי לילד אחד שהיה גדול ממני בשנתים זעזוע מוח ומאז אני לא אולך מכות...פוגו אני אוהב...אני מת על מכות אבל מנסה להמנע...קיצר אז בהתחלה כהז לא התנגדתי אליהם סתם הם תפסו אותי נתנו כמה אגרופים בצחוק וזה ואז כבר שמתי לב שהם לא מפסיקים אז נמאס לי הרמתי את ווינר שהוא תפס אותי העפתי אותו על פח ושברנו את הפח כל הפח התהפך ואז העפתי לקנטור כמה אגרופים וביטות ואז ווינר בא אז גם לא הבאתי וקיצר בסוף יצא מה שיצא הפסקנו בגלל ווינר שהיה דפוק בראש...אז קיצר לא היה לי כוח בגרוש להכנס לפורום ולהתחיל לכתוב לך דברים ונימאס לי מלכתוב הרבה ואני בטוח שזה גם מעצבן אותך כי אתה לא יודע על מה לענות וצריך לקרוא פעמים ולא יודע עזבי לא משנה קיצר הבנתי עכשיו שגם את פוצצת מישהי...כמו שצריך!!! איך הייתה ההופעה באמת? תודה על המידע... כן אני מבין עכשיו שיצאתי בזול....עם כל הקטע הזה.. יום טוב

RX Queen

New member
ההופעה עדיין לא הייתה....

היא היתה אמורה להיות ביום שלפני הבחירות שכאילו למחרת יש שבתון.... אבל לא יודעת מה ניסגר... מקווה שאתה חיי ונושם.... cya

אני חיי ונושם

והוצאתי עכשיו את הטאבים של REQUIEM FOR A DREAM ראית את הסרט1? אם לא אז הפסדת אחד הסרטים היותר טובים

למעלה