yo nigga´
סורי שלקח לי קצת זמן לענות פשוט הזנחתי את הצינון שלי וניהייתי ממש אבל ממש חולה אני כניראה הצטרך לעשות ניתוח שקדים כי הם התנפחו לאללה וכל הגרון והצוואר שלי כואבים אני אפילו לא מסוגלת לסובב אותו ימינה ושמאלה...חחחח.....זה קצת מצחיק אותי....
אבל מצד שני זה לא אמור להצחיק אותי
זה כואב
זה מעצבן
and i feel so fuckin weak
אז אני מקווה שאתה סולח לי....היום אני מרגישה קצת יותר טוב.... וכן הגעתי למסקנה שאני אלימה מאוד אני בשיא החום שלי שוכבת במיטה פתאום ידיד שלי מתקשר אלי עושה לי את שומעת רז בעיר (רז זאת מישהי מאוד מכוערת שליכלכה עלי וכניראה לא הבינה עם מי היא מתעסקת וגם סתם ככה היא דורשת אגרוף לפרצוף) אז אתה קולט אאותי אני ישר קופצת מהמיטה להזדמנות של החיים שלי....אתה לא יודע כמה חיפשתי את הזנזונת הזאת
קיצור מצאתי אותה באתי דפקתי לה את בעיטה בפרצוף שאני בטוחה שהיא לא תשכח בחיים (טיא קוואן דו סטייל חחחח....) ואז החזקתי אותה מהצווארון של החולצה שלה ואמרתי לה ככה: "היי רז חומד.מה שלומך? אני מקווה שטוב כי זה עדיין לא נגמר" ואז דחפתי אותה על איזה קיר ואמרתי לה שהיא כניראה לא הבינה עם מי היא התעסקה אז אמרתי לה שכדאי לה מאוד וכמה שיותר מהר להפנים את זה אחרת לא יהיה טוב....ואז פשוט אמרתי לה ערב טוב והלכתי עם ידיד שלי...זה היה ממש סיפוק ייצר מרוקאי בשבילי אין לך שמץ של מושג כמה זה היה מצחיק לראות אותה עם פרצוף כזה
בסוף אתה תיראה אותי בcrew של טקן!!! ועכשיו נענה לשאלותייך: ספרמוס הם סוג של מטאל-קור+ניו בריד(הסיגנון האהוב עלי) המוסד זה ליד הבארבי בערך השיער שלי אפור וזה לא מהשטיפות זהו צבע אמיתי אבל זה ממש מגניב עכשיו כי זה דהה וניהיה בלונד עם פסים אפורים לבנים כאילו בלונד ממש בהיר. הפסקתי לעשן וויד כמובן למרות שכבר הציעו לי יותר מדי פעמים להצטרף לשאכטות אבל אני וכוח הרצון החזק שלי סירבנו. לפני שבוע אני כמעט אמרתי כן! אבל באמת שאני לא רוצה להסתכן עם הקצינת המבחן המזדיינת הזאת אני רק רוצה לקבל אותה כבר לשחק אותה את הילדה הטובה ולהשתחרר ממנה תוך חודשיים שלוש...איזה באסה יש לי יום הולדת במרץ ותיכננתי שחברים שלי יכינו לי עוגת שוקולד אם הבנת למה אני מתכוונת
ובסוף זה התבטל ולמה? כי למשטרה המזדיינת משעמם! אני גם מפחיתה עכשיו מסיגריות כי אני חזרתי להתעמל וזה מפריעה לי לנשום כשאני רצה ועושה תרגילי בעיטות וכפיפות בטן..... אבל אין מצב בעולם שאני אפסיק לעשן.....ותאמין לי מותק.....עדיף שההורה שלך יתפוס אותך מאשר משטרה כי ברסמי אבא או אמא שלך לא יפלילו אותך למשטרה אז לא תצא עם שום נזק(חוץ מהכאפה שאבא ייתן לך) אבל תאמין לי שאם מדור היה מרביץ לך היית יודע סוף כל סוף מזה כאב אמיתי ולא יהיה לך שום תיק ושום קצינה ואולי ההורים יבדקו את השטן שלך מדי פעם (אם הם לא לברליים) אבל עדיין...תאמין לי שאת הטראומה שאתה חווה באותו רגע שתופסבים אותך אתה לא תשכח בחיים ולא רק שהן יעשו לך את המוות הם גם יקראו להורים אז אני חושבת גם שלהורים יהיה קצת יותר נחמד לגלות את זה בבית ולא בתחנת משטרה.....הלא כן? וזהו חומד אני חושבת שפיציתי על הזמן הרב שלא כתבתי פה אתה לא חושב כך תומר??? טוב לי כואבות האצבעות טיחווווו! אז אני אתקפל וזהו לבנתיים!