היייי חברה!

RX Queen

New member
יו יו יו

ממממ...גם אני הולכת לנקש ביום שישי....איזה דחקות....תאר לך אם נעבור אחד ליד השני ולא נדע שזה אנחנו....כאילו הבנת למה אני מתכוונת נכון? בכל אופן בעצם יש מצב שאני ידע מי אתה (בלי להפחיד אותך או משהו כזה) אמרת שישי לך חבר שהוא ייחצן ויצא לו כמה פעמים לתקלט במועדון... והוא עונה לשם מתן עם ליפה בלונדינית היפרקטיבי כזה....נו? טוף לא חשוב.... קיצר....וואי אתמול קבלתי חזרה את המבחן הגדול שהיה לי בספרות ועברתי!!! איזה יופי! אפילו לא למדתי...כאילו כל השנה יענתו לא הקשבתי וכאלה ורק לילה לפני המבחן קראתי את הסיפור פעמיים ושיננתי באוטובוס לבצפר שני ציטוטים! וזהו ברסמי....סתם חירבשתי וכאלה... אניווי....כן זה צינו הכלי שמחליק על הסקייט אבל זה צינו שהשמין הוא היה כל כך רזה עד שהוא נכנס ממש חזק לכל הקטע של הקוקאין וזה הורג אותו פשוט...בהתחלה בכלל לא זיהיתי שזה הוא.... ואני מבינה אותך 100% כי רסמי כל אחד מתחבר לסטייל שלו ועם זה לא המוסיקה שלך אז חפיף לכל אחד יש את הטעם האישי שלו (חוץ ממיכפיקים ששומעים להקות בגלל שהם מאאאאגניבות) בכל אופן דפטונס הם החיים שלי מכיתה ו" והם תמיד יהיו אפילו יש לי קעקוע ביד(איפה שהורידים) של השמש של my own summer שיש אותה גם לצ"י(הבאסיסט) וגם לצ"ינו...יש לזה משמעות ענקית בשבילי... אם תבוא לנקש אני בטוחה שתזהה אותי כי אתה תיראה מישהיא באמצע הרחבה מתפרעת בדפטונס..... וואי אני חייבת לזוז.... קיצור עד להודעה הבאה: שלך מעיין! מעיין סטייל=צ"ינו סטייל! ;)

וויגי וויגי...

אין לי מושג....סתם משעמם לי!!!! ניראה לי שאני הולך לנקש ביום שישי אני ממש לא בטוח...מקוה אמרו לי שיהיה ממש טוב! אז ניראה... ו-וואללה יש לך קעקוע!?!? מגניב באיזה גודל ומתי עשית אותו? ולימדת אותי עכשיו מושג חדש ממיכפיקים אין לי מושג אפילו איך קוראים את זה אבל נגיד... ואני סוף סוף סיימתי עם ההיסטוריה הזה כוס עמק לא רוצה לראות יותר מבחנים בחיים שלי את יודעת שזה ממש מצחציק! שיש מבחנים ויש לחץ וזה חיש כל כך הרבה דברים שמפסידים ועכשיו שאין כלום אין לי מושג מה לעשות?!? החיים מצחיקיםן לא"? טוב אני חייב להשתין ביי ספרי לי משהו מעניין בהודעה הבאה...

RX Queen

New member
ווקו ווקו סטייל?!?!

ממממ....רגע תן לי לחשוב..... נו איך היה הפיפי? *G* סתאאאאם... מה? לא ידעת מזה מיכפיק? נו טוב חפיף..... הקעקוע בערך בגודל של חפיסת סיגריות באורך (בגלל הקרניים) והשמש עצמה (הראש) בערך בגודל של ז"טונים בקזינו....אין לי איך לתאר את זה רציתי לומר בהתחלה שזה בגודל של הסבונים העגולים האלה שתמיד מפלחים מבתי מלון אבל ברסמי כל אחד והגודל שלו...מממ....עוד חודש אני חוגגת לקעקוע יום הולדת שנה! ומה עוד? אה כן אתה כזה בא לנקש! לא איכפת לי מה ואיך אבל אתה בא! והסטוריה סאקס! אבל החומר על הגרמנים דווקא דיי מעניין (לא שישי לי ברירה אחרת....צרפת??????? רוסיה??????????) טוב אני לא בן אדם מעניין אבל בכל אופן תירשום לי בהודעתך הבאה אם אתה בא לנקשיה ואם כן אז סבבה וזהו.....אתה יכול גם להוסיף דברים עם אתה רוצה (
) וזהו... שלך: RX Queen cya

וואללה..

מצטער לדווח לך אבל דיברתי עכשיו עם חבר שלי ולשנינו אין כסף ללכת לזה.... חפיף יש לנו א יזה גוש...:) אז אני ממש מצטער דוקא רציתי ללכת.:( לא נורא כואב לי הראש עכשיו הPP היה סוף הדרך! הרבה זמן כבר לא הרגשתי כל כך הקלה...:) סתם היום היה יום נחמד..היום הראשון שעברתי קבוצה במגמה אני שנאתי את הקבוצה הישנה והרצו לנו על התפלחויות במגמה זה דיי הצחיק אותי..ואז אני שכחתץי להביא את הדברים שלי להדפס ודיברתי עם המורה הוא אוהב אותי :) והוא שיחרר אותי אז דיברתי עם עוד כמה חברים שגם סיימו וחיכינו לאחד שעה שייסים ואז הלכנו לבית שלו לשבת על נרגילה היה צחוקים...וזהו כואב לי הראש אאההה וגם חזרתי מהנרגילה וממש הייתי רעב ואמא שלי לא הייתה בבית ולא היה לי אוכל! אז הכנתי לעצמי.. וזהו אני זז ללמוד...שיהיה לך יום טוב!

איך..

היה במסיבה??......אין לך מושג איך אני וחבר שלי התבאסנו שלא הלכנו.. כאילו היה ממש כיף וצחוקים והראש היה פצצה....אבל רציתי עם הראש הזה איזה שיר של טוב ככה...ממש התבאסנו....אבל היה כיף...אבל די רצינו ללכת...כאילו ישבנו כזה בזולה שלנו ושנינו כזה בואנא מתאים לי ללכת למסיבה עכשיו...היינו הולכים אם היה לנו כסף...חבר שלי הפאנקיסט הזה כזה בא לי ביציאה...כזה דמנייני הכל שקט וזה פתאום הוא כזה....בוואנא אחי בא לי קוקו בלוףף עכשיו כולו שרוט כל הלהקה בהזאת בכללי הוא דיי נגרר עכשיו לפאנק וזה...ואני כזה כןןןןן אחי מתאים לי טול עכשיו מתאים בסוף הלכנו להסתובב שמנו סטילה וכמעט עלה עלינו איזה ילד אחד שעצרו אותו שנה שעברה הוא קלט אותנו קונים בקבוק גדול של קולה וביסלי מזל שהיה את הסטילה ואחר כך פגשנו עוד כמה חברים שישבנו איתם על נרגילה והם גם מסוממים ידועים שניהם היו חצי שיכורים חצי מסוממים לא הבנתי מה זה היה... אשכרה כל מה שישאר מרמת השרון זה או מסוממים שהמדורניקים לא עלו עליהם עדיין או שיכורים או אנשים שנשארים בבית וישנים.. וזיהו אחר סתם הלכנו לפגוש עוד כמה חברים ואז חזרתי הביתה... מה עשית אתמול איך היה במסיבה...בקשה תגידי לי שלא היה כיף...:)

RX Queen

New member
בטח שהיה כיף.....

כי שמו דפטונס והרבה טול....ולא יודעת לא יצאתי כבר חודש לנקש אז פתאום זה ניהיה לי אטרקציה..... אבל אם אתה היית בא בטח לא היית נהנה....אבל עם כל הסחיות שלי שילמתי 40 שקל (שהכניסה עלתה 60) ועוד קיבלתי כרטיסייה של 10 משקאות חינם! אז אני וגל מרמת השרון (אם אתה מכיר) הלכנו, שתינו עוד קרלסברג ועוד קרלסברג ועוד קרלסברג....ממממממ....יאאאאמי! אז אמרתי לעצמי אם כבר סחית אז קרלסברג זה גם טוב....אז הייתי עם ראש טוב...ובכלל עם כל זה שהתקלוט לא היה כזה משהו....אני חושבת שלא היה כל כך איכפת לי....אני כבר הייתי בעולם שלי אני חושבת...בכל אופן חבל שלא באת....בעצם אני כבר לא יודעת....ודרך אגב תגיד לחבר שלך שפאנק זה לא מאאגניב! טוב אני דיי צריכה לזוז אז תעדכן אותי בדברים כלשהם... בי בי RX queen

דבר ראשון...

ממתי ניראה לך אכפת לנו מה מאגניב ומה לא...!??!? אני אומר "אתה אוהב פאנק?! תחנק יאנייק מה ניראה לך אכפת לי!?" זהו.... סתם ואם את אומרת שהתיקלוט היה מעפן אז מעניין אותי מה הם שמו כי אין כזסה דבר תיקלוט גרוע כי כל אחד אוהב משהו אחר..אז לכי תדעי אם אני ואת בראש אחד את מבינה... ועוד דבר קארלסברג זה פרש!!!!!! אורנג´בום שולט! ועוד דברדרכתי היום עם חרא... ועוד דבר...התבאסתי שלא באתי... ועוד דבר אני ממש שמייח שנהנית כי תחלס מה זה משנה תיקלוט טוב רע... העיקר שאת יצאת בהרגשה טובה וכיף וזה..כי זה הכי חשוב... ועוד דבר אני מכיר את גל...חמודה כזאת... ועוד דבר....אני לא בטוח שאני זוכר את השם שלך.... זה מעיין? אם טעיתי אז זה מה זה פאשלה נכון?

RX Queen

New member
כן....

קוראים לי מעיין היית פשוט יכול להסתכל בפרטים שלי....נו טוב חפיף קיצר לא כזה נהינתי אבל היה בסדר מבחינת מצב רוח ומבחינתי התקלוט היה ממש מעפן.... בקיצור....למה אתה נשמע כועס.....
אתה גורם לי להרגיש עצובה...... בכל אופן....אני אוהבת קרלסברג כי זה טעים.... ו.....ו...זהו.... אני שונאת את ההרגשה הזאת שיש לי עכשיו....

חחחחחחחח

זה לא שלח לי את ההודעה...כתבתי אתמול הודעה בתגובה לזאתי שאת כתבת וזה לא שלח לי כניראה ואין לי מושג מה כתבתי... קיצר אני לא מספיק אינטיליגנט בישביל לבדוק בפרטים שלך... וחפיף עם המסיבה העיקר שנהנית כי זה הכי חושב...ואני ממש לא כועס אני שמייח תאמת שגם לא שמח אבל אני ממש לא כועס...ואל תיהי עצובה! ואני גם אוהב קרלסברג אבל אני אשתה כל בירה שתביאי לי אז אני לא כל כך נחשב אבל מבחינת הטעם היא לא הכי טובה... ומה את מרגישה עכשיו עכשיו שאת שונאת את זה כל כך?

RX Queen

New member
סתם...

אין לי מצב רוח לכלום כניראה.... אני נמצאת בתוך מערבולת שלא מאפשרת לי לעלות למעלה....(אל תיבהל זאת אני) ולא יצאתי בסילבסטר(אבל היה דווקא כיף) חברים שלי באו אלי ושתיתי הרבה ואז עשינו מרתון ב-tekken
והלכנו לישון.....לא היה יותר מדי...אבל גם אני לא כלכ כך התלהבתי מהקטע של הסילבסטר (למרות שזאת ההזדמנות היחידה שלי לנשק מישהו שאני באמת אוהבת) וזהו אני חושבת..... סתם רע לי ומשעמם לי ואני מרגישה כזאת useless ותאמין לי שזה בכלל לא כיף... אבל מי אני שיירחם על עצמי??? בקיצור....אני לא רוצה לבאס גם אותך אז אני אסיים את תגובתי עכשיו ובכלל ניראה לי שאני עומדת להיות חולה איזו אטרקציה אטרקטיבית! טוב זזתי ביי חומד.

אוי...

תרגישי טוב חמודה.... לא את ממש לא מבאסת אותי אני אוהב לשמוע מה קורה עם אנשים אין לי כל כך מה לספר לך... הייתי המיום במוזיאון עם המגמה והיה חצי מגניב חצי משעמם.... ודיברתי עם אחד ויכול להיות שסידרנו לעצמנו הופעה עוד חודש וחצי עם עוד להקה אחת...אז זה דיי מרגש כזה...אבל עם המצב שלנו לא ניראה לי שיקרה משהו....

RX Queen

New member
למה?

אתם עד כדי כך גרועים??? ולמה לכל הרוחות הייתם בפאקין מוזיאון??? בטח זו היתה התאבדות איטית ביותר... לא נורא....יהיה בסיידר... אני מצטערת על האי עניניות שאני מפזרת פה.... פשוט כשאני מרגישה רע עם עצמי....אז אני בן אדם מאוד מאוד משעמם.... sorry...

אין הרבה אנשים

מעניינים...אאההה ושמת לב איך שקידמו אותנו בעמוד!!! עכשיו אנחנו בעמוד 5 ולא בעמוד 4....:) ואנחנו ממש לא גרועים פשוט חסרי ניסיון... אני עייף.....ועשיתי לעצמי בטעות חור בכף היד עם ברזל בשיעור פיסול וגם הרגל שלי כואבת....:( ספרי לי למה את מרגישה רע?

RX Queen

New member
שיעור פיסול?

מזה? בצפר לחרשנים וכאלה? לנו אין אפילו שיעור ספורט.... הממממ.....למה אני מרגישה רע? האמת היא שאין לי שמץ של מושג אבל זה בטח יעבור לי מתישהו בעתיד הקרוב.... וואי....אני רוצה לשמוע אתכם....מה אתם מנגנים? ומה אתה עושה בלהקה? אתה בא ביום שישי לנקש? חברה שלי מתקלטת....ויהיה בן זונה.... יש לך אימייל? ואני מקווה שהרגל שלך תפסיק לכאוב......

היא הפסיקה לכאוב...

הרגל :).... אממ תאמת שזה בית ספר שכונה כזה...אני פשוט במגמת אומנות ואההההמממממ יכול להיות שאנחנו נופיע באמת עוד מעט...חבר שלי בא אלי עוד מעט ואנחנו ננגן קצת ועוד מעט אנחנו נלך לאולפן כזה בישביל להליט ולעשות חזרות וזה... ואין לי מושג איזה סיגנון אנחנו...לא חשבתי על זה... אני מנגן בגיטרה...:) איך לא... ואין לי מושג מה אני עושה יום שישי אולי אני אלך למרות שלא ניראה לי נעים לי מההורים שלי בזמן האחרון אני עולה להם מה זה הרבה...אולי אני אלך ניראה נדבר עם חברים אההה יכול להיות שאני הולך עם חבר שלי ביום חמישי להופעה של הפוסי של לוסי...אני לא כל כך אוהב אותם אבל אני אוהב פוגו של פאנק כי זה המון אנשים וזה מצחיק...גם כשאתה לא נכנס זהכ זה ולם שם דפוקים... אממ אני לא כל כך בטוח בקשר לאי מייל שלי ניראה לי שזה זה [email protected]

RX Queen

New member
אם כבר תלך לשם

בגלל בצפר כי רסמי הם ה להקה של ישראל (וגם גיידנס....:)) בכל אופן....פוגו של פאנק זה כמובן שהכי מצחיק שיש כי רסמי אתה קולט איזה 10 פאנקיסטים עם מוייקן הרוס באים ומתחילים ללכת בסיבובים....לא יודעת....הם קרועים מהתחת! בלללללללללללללללללהההההההההההה.....ממש משעמם לי..... וואי אתה במגמת אומנות.....גם אני הייתי אבל עשינו אומנויות לחימה... וזה לא היה קשור לבצפר....(אוקיי! מה זאת הייתה היציאה הלא קשורה הזאת?!??!) אם תרצה לכתוב לי גם באימייל זה: [email protected]

וואללה...

גם אני דיי משועמם עכשיו...חזרתי עכשיו מהבית ספר ואני לא אוהב את בצפר הם לא להקה טובה....עשו להם יחצון טוב... כאילו הרבה מכירים אותם אבל אני לא אוהב אותם שמעתי אותם בהופעה באקסטרים רוק ולא התלהבתי כל כך... גיידנס ממש טובים ואני הולך להופעות....ואני באומנויות אמיתיות לא לחימה...אני מצייר ומפסל ומדפיס ומצלם ורושם ומתפלח מהשיעורים שזו האומנות הכי חשובה! אגב זכית מקום שלישי בפרסי היציאות

והפרס על...

היציאה הכי לא קשורה הולך למעיין.... היציאה של האומנות לחימה והפרס הוא כפת שטות..:) היו לי היום זתומרת עכשיו עכשיו רק חזרתי מבית ספר... קיצר היו לי היום שני מבחנים בתנך ובהבנת האומנות ולא למדתי אתמול כאילו למדתי בבית ספר התפלחתי מכל השיעורים חוץ מהשעורים של המבחן ולמדתי וזה המון חומר!!!!! ולהכו הרבה סיגריות!!!! והרבה אנשים הציקו לי!!!!!! והיו גם דיי הרבה שעזרו!!!!! ולמרות כל הקשיים הצלחתי!!!!!! ניראה לי....?:)

למעלה