היייי אנשים כנסו...

נתי הגר

New member
היייי אנשים כנסו...

וייי מצטער שלא כתבתי הרבה זמן היו לי הרבה עיסוקים והרבה עבודה קשה אני מדבר על 10-11 שעות ביום עם הפסקה אחת של חצי שעה... אבל זה לא תירוץ... בכל מקרה בעניין הראסטות אני לא ממש יודע איך עושים זה מסובך... אני דיברתי עם כמה חברים אתיופים יש מישהי שתעשה לי בקרוב ראסטות או צמות כל הראש אני לא בטוח בדיוק מה נסגר... אבל אני חייב לעשות משהו עם השיער הזה... אה וממש התגעגתי לכולם ותודה על התמיכה השינוי תדמית ולא איכפת לי כבר מכולם ועדיין אני רוצה לשנות לוק .... אז ש***ינו כולם (חחח) ושיהיו בריאים כי אני לא משתנה בשביל אף אחד... אוקצור אוהב את כולכם ואתם אחלה אנשים..... סיון, קרן, הדר, נועה וכל מי ששכחתי אני מצטער .... חיבוקים ונשיקות לכולם ...
ואיך אפשר לשכוח את יאיר אחד החברים הטובים שלי! אבל הוא יודע שאני אוהב אותו והוא אותי (וזה שאנחנו מחזיקים ידיים לא אומר שאנחנו הומיום) חחח סתםםםםםםםםםם........... אבל הוא אחלה ילד ואני חולה עליו....

sh53

New member
מה ככה סתם אומר את המילה מצטער?

מכתב התנצלות בבקשה ב-3 עותקים. ככה לומר את המילה "מצטער" וזהו? צטערת. אין עבודה, אין שפה, קשה קשה. בענין הראסטות - שמעתי (לא יודעת אם נכון) שאח"כ חייבים להסתפר קצוץ כדי להוריד את הראסטות ואי אפשר לפתוח את הצמות.

spirit noa

New member
כןן :(

היא עזבה אבל היא לא תשכח לכתוב לנו.. היא חזרה לרוסיהההההההה :) חי חי חי לא בה בה לובה יותר בחיים ש'ך! , לקחת דברים שלך וללכת מפה.!
וזה לזכר לובה........

enjoi butterfly

New member
חחחחחחחח ברור....ברור...

פנימי זה המגוף שלך או שזה מימקור אחר ? ? ? ? או שאת סתם מ!@# בשכל??

יש לי תחושות בטן...

סתם.. נראה לך?!?! בן דוד שלי הוא העורך שם... תראה בשבוע הבא בקרדיטים.. חפש רן בורמן...

נראה לך?!?!

הוא בקושי סיפר לי לפני מי יפוטר... והשביע אותי לסודיות מוחלטת... לא מספרת!!!!!* *אני אספר לך אבל לא פה... (חי חי נדפקתם...)

spirit noa

New member
:((((( בוו

רעים שכמותכם............ :(((........ שומרים סודות בחברה!!!!!!! לא יפה מצידכם

enjoi butterfly

New member
תראי תשמעי.....

חחחחחח
אין לי מה להגיד...סוריי אז תחקי שבוע ותראי מה יקרה.

As היחידה

New member
כמו תמיד אותי שוחכים.. =\

טוב בכל מקרה לא משנה.. תשלח לנו תמונה כשתשתנה..

נתי הגר

New member
ללללללללללללא שכחתי אותך...

אני יודע תשם שלך אבל לא מסכימים לרשום אותו !~!! קיבינימט.... אז לא כתבתי As היחידה כי זה היה הופך את כל המשפט... אבל תאמיני לי שלא שכחתי אותך!

נתי הגר

New member
זה לא תירוץ אבל תאמת שכן שכחתי אותך

אני לא יכול לשקר לך... פשוט חיפשתי אנשים באייסיקיו שלי שהם ממערכת תפוס (שאני זוכר מהראש) וכנראה עברתי על השם שלך בטעות... אין לי כח להתחיל לתרץ אני מודה ששכחתי אותך ואני מצטער על כך... ומי שלא מסכים לרשום תשם זאת שושי דברי איתה על זה...

As היחידה

New member
למה היא לא מסכימה? שושי למה?

אוף.. שחכו אותי..
טוב.. האמתי די הבנתי את זה. לא נורא.. לא הפעם הראשונה.. חפיף..

למעלה