הייייי!

ritapr

New member
הייייי!

היי! טוב אני הספר לכם קצת על עצמי.................. קוראים לי ריטה ואני בת 13 בכיתה ח'........ אני מתה על בריטני ואני מעריצה שלה מכיתה ד' ואני פשוט מעריצה אותה בטירוף!!!!! יש לי אוסף ענק עליה בבית (תמונות, כתבות, וכו' וכו') ויש לי גם אוסך וירטואלי שלה................. אבל הבעיה היא שאין לי תיקיה כי אסור לי לפתוח אחת כזאת במחשב... אז אין דרך אחרת? יש לי את כל הדיסקים שלה חוץ מהאחרון כי אמא שלי לא מרשה לא לקנות אותו כי היא לא מרשה לי לבזבז עליה כסף יותר............ אני מאוד שמחה שסוף סוך מצאתי מישהו לדבר איתו על בריטני, כי אחותי לא סובלת אותה ותמיד יורדת עליה. ואנחנו תמיד רבות בגלל זה!

ברוכה הבאה!!

אני מורן,בת 15,כיתה י'. ואם יש לך צורב,את יכולה לצרוב את האוסף הוויטרואלי שלך. ואני מבינה את אמא שלך..גם אני הייתי בזבזנית כלפי בריטני-אבל ממני לא הוציאו את ההנאה. [[ד"א..סתם לידע אותך,אני כבר לא מעריצה של בריטני,אבל עדיין אוהבת אותה]] וכל האחים,של כל הילדים בפורום הזה,שונאים את בריטני. לאף אחד זה לא ממש חדש..איזו טלפתיה אה?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלא ../images/Emo3.gif

אחים שלי מתים על בריטני.. אחותי מתה עליה....בגללי כמובן ואחי אוהב את "בריטני החדשה" הוא אפילו קנה את הדיסק החדש שלה (ככה שיש לנו 2 דיקסים שלה בבית) כי אני לא נותן לו לגעת בדיסקים שלי
ואמא שלי מחבבת את בריטני... רק אבא שלי...קורא לה פרחה/שרמוטה/זונע/מדונה כל הזמן....

סחטיין

משפחה מרובת אוהבי בריטני. אני היחידה שאוהבת את בריטני במשפחתי הקטנה והצנועה..השאר נימנעים. אבא שלך קורא לה פרחה שרמוטה וכו'? סחטיין על החינוך..

למעלה