היייייי

LoVe SiMs2

New member
היייייי

אני רק עכשיו נכנסתי לכאן והפורום לדעתי-מעניין. מאז שנה שעברה התחלתי להאמין בכישופים ומאגיה,אותי זה נורא מסקרן ומעניין. אם אתם יכולים,תתנו לי כמה לחשים וכישופים! כמו כישופים אהבה,החזרת הזמן אחורה וכו'...

dannyshadow

New member
תני לי להבהיר לך משהו

גם אני כשבאתי לכאן הייתי בשיעה כמוך. כמו שכתוב באדום מעל הפורום, לוקח שנים של השקעה כדי לעשות כישוף "החזרת הזמן אחורה", שקשה לי להאמין שיש מכשף חזק מספיק כדי לעשות את זה (אבל אולי אני טועה..) לגבי כישופי אהבה, יש מאמר בטגליין בפורום "למה לא לכישופי אהבה?" תקראי אותו זה חשוב... חוץ מזה שמעטים המכשפים שיביאו לך לחשים או כישופים, לכול מכשף יש את הספר השחור שלו. כדי להתחיל בתחום הייתי ממליץ לך להכנס לאתר www,magick.co.il ומקביל גם למאמרי הפורום, ושם קורס בסיסי במאגיה. זה יעסיק אותך לפחות כמה חודשים אני חושב, ומשם תדעי כבר איך להמשיך הלאה, אם זה לקנות ספרים בנושא וכו' (אם את רוצה יוכלו לתת ל כאן המלצות) וכמובן ברוכה הבאה!

תודה ../images/Emo9.gif אני לא בטוחה ש..

אני יכולה לקנות ספר,אחרי הכל-יש לי הורים שלא מרשים לי לעסוק ב"שטויות" אני אנסה למצוא מאמרים..

אה ויש לי שאלה...

איך אני מתחילה ללמוד מאגיה וכישופים? כמה זמן לוקח ללמוד עד שאני אהיה מכשפה אמיתית?
אני אכשף את ההורים שלי ואכריח אותם להוציא אותי מהפנימייה הצבאית.

MrWings

New member
פנימיה צבאית...נשמע כיף../images/Emo99.gif

בכל מקרה, ניראה לי שאת כבר תסיימי ללמוד שם עד שתתחילי להבין מה, מו ומי. העניין לא פשוט כפי שחושבים. כל דבר דורש זמן, השקעה, הבנה, למידה ואת עצמך(אפשר עוד להמשיך...) תיקראי מאמרים, תתחילי ללמוד, במידה ואת רוצה להמשיך הלאה את תצתרכי ספרים. אולי אפילו יש לך חברים שעוסקים בזה שאת לא יודעת, תחפשי אולי הם יוכלו לתת לך ספרים לקרוא אותם. או תבואי לחנות ותתנחלי שם
. *חשוב לציין שיש הרבה מאוד מאמרים ממש ממש טוב בפורום, וכמובן איך לא במג'יק. בהצלחה!

תאמיני לי שזה לא כייף בכלל...

האם תרצי להיות במקומי שם?! את תצטרכי לקום ב-5 בבוקר,להשאר בשמירה עד מאוחר בלילה...{בא לי לנסות לכשף את המורים והחיילים}

רגע,שאלה אחרונה..

אתם לא מאמינים בה',כאילו,אתם מאמינים באלים וברוחות ובשדים ובשטן וכזה?

RainBird

New member
יש מכשפות יהודיות, למרות הפרדוקס של מכשפה לא תחיה וכדומה. את צריכה למצוא את מקומך באמונה שלך. אני למשל לא יהודי, אבל גם לא מאמין בדעות מונותאיסטיות כמו שדים, רוחות שטנים וכדומה. הם שייכים לדתות של האיסלם, נצרות ויהדות. לא לפאגניזם.

dannyshadow

New member
אני מאמין בה'...

אומנם חילוני אבל מאוד מאמין בו. ועם כול תרגיל שאני מבצע אני גם כיאילו מבקש כוח מה', זה עוזר לי.

RainBird

New member
הזמן המסורתי ללהפוך מכשפה זה שנה ויום בוויקה. במציאות זה הרבה יותר לדעתי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה.

RainBird

New member
זה יכול להיות מולד. אבל כבר ראיתי מכשפות עם מקור כוח אחר. למשל נשים שעברו משבר בחיים שלהן כמו הפלה או מוות קליני וזה יצר סוג של חיבור לאנרגיות מסוג אחר. אם כבר מדברים על זה- אז אולי פונטנצייל להיות מכשפות? כמה באמת לומדים והופכים להיות כאלו בסוף? יש את הסבלנות, הרצון והיכולת ללמוד? לא יודע... למשל יש מישהי שטיפלתי בה, שאחרי הלידה הקשה של הבת שלה, כל ערב חולמת חלום צלול, ויוצאת מהגוף בהטלה אסטרלית מתי שבא לה. תגידי לה "מכשפה" היא תענה לך "אוי וויזמיר! זה הכל מאלוהים העונש שלי." ארדן.

LoVe SiMs2

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההה

בטעות שברתי מראה...מראה דפוקה,מטומטמת אמן שייאכלו אותה זחלים XD זה יביא לי מזל רע?!?!?!?!

The Patryn

New member
אם לא תאמיני שזה יביא לך מזל רע

אז אני לא רואה שום סיבה למה זה צריך להביא לך מזל רע.

RainBird

New member
אולי כי פעם מראה הייתה עשויה כסף מלוטש, ושבירה של אחת באמת הייתה טרגדיה קטנה, כי זה עולה המון כסף. ../images/Emo13.gif אני תומך במה שאתה אומר לשם שינוי אגב. ארדן.

למעלה