! וסלקום יש לי גם חרא.............=( סילקו אותי שוב הפעם השניה השבוע מהשש בש אז אני היה פה כל הזמן .........טוב ממש לא! אז תגמגם ותדבר בדיבור ישר ולא במבט עוקב.......חחחחחחח ואיך זה שאתה באינטרנט ?! אתה תמיד באינטרנט דרך הפלפון? ואיך אפשר?גם אני רוצה!............
רק עכשיו ראיתי... יו נואו אני דתיה שומרת שבת... ויש פסח גם לעזור... קיצ, לא אהבתי ת'דימוי... ובקשר לסקס...אהבה זה יותר חשוב לפי דעתי... ואתרתור תירגע זה מה שאתה מאחל לי?!?!?!? אני בעז"ה יתחתן.. ואז זה יגיע....רק אז!!! זאת התגובה שלי אסף.......
אהבתי כפרה.... סלח לי למרות שהייתי שמחה להכיר אותך אבל אני לא מסתדרת כ"כ עם חצורניקים, וגם אני עכשיו בקשר... אחמ אחמ תחזיק לי אצבעות שילך טוב.... בעז"ה כמובן...
חצורניקים למרות שאני אחד מהם אבל לא אוהב להיות חלק מהם בגלל זה אני לא מסתובב הרבה פה בחצור כי נמאס שכולם בחצור מלכלכים על מוזיקת רוק, בהצלחה עם הקשר חמודה. ג€ג€
כן חצור זאת עיר מגעילה... יש לי שם חברה ודודים ורואים עליהם... ותודה.... אני באמת מקוה שהקשר ילך על הצד הטוב ביותר למרות שיש משברים אבל הם לא תלויים בנו... אבל טוב יהיה בסיידר....