היייייי

נעמה D

New member
היייייי

יש לי שאלה שמציקה לי כבר כמה זמן... למה להקות רוק שוברים את הגיטרות בהופעות חיות?!?!?!? כאילו, מה זה נותן להם...? מצפה לתגובות...... יום מקסים!!! וד"א רשמתי שעזרתם לי בעבודה באנגלית אתם נמצאים במקורות שלי
ובאמת תודה עזרתם לי המוןןןןןןןן

לינקנית

New member
זה הסטייל...כאילו להראות שהם

פרועים ........ככה זה ללהקות רוק מכל סוגיה ואם אני כבר כותבת משהו אז הנה...... ארתור לכולם אני יותר יותר יותר יותר יותר יותר לא יעצבן/ישרשר המון/יציק/יעשה משהו לא במקום.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני רוצה להגיד סליחה/סורי קאפיש?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ואני מצפה שגם ארתור יגיד סליחההההההההה

giant G

New member
../images/Emo11.gif8-בתאל את לא מבינה שהעובדה שכתכת

את כל זה פשוט לא היית במקום??? ואני לא נוהג לשים סמיילים מובנים אבל זה היה פשוט חסר טקט...

pookacha1

New member
חחח מה אכפת להם?

יש להם מספיק כסף כדיי לקנות את כל המפעל..

לינקנית

New member
אני חושבת שקלטתי!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

דיי להעיר לכל מילה שאני אומרת גם אתה מדבר ואני לא מעירה לך על זה דייייייייייי
המלך>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סלחי לי שאני צוחקת על השיחה הזאת....אבל....את מצחיקה! אל תעלבי, הכל בצחוקים....אם בא לך תכתבי, אם זה באמת מיותר מישו ימחק את זה....את חמוטה ומצחיקולה המשיכי כך!
חחחח....וכן....מלך אינדיד!!!!:
יום טוף!

לינקנית

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifגם את חמודה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ראינו תמלך אכשיו תמלכים>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> הם 6 >
>
>
>
>
>

נעמה D

New member
לפי דעתי

זה סתם מפגר... זה לא גורם לי להרגיש שהם קשוחים או שהם מרגשים אותי בזה זה סתם גורם לי לחשוב עליהם אחרת...

NightVampire

New member
זה לא מפגר

אתם לא שמים לב איך צסטר נכנבס לאדרנלין כשו שר הוא משתגע קופץ וזה.. בכלל כולם אז כאילו כדי לפרוק את הלחץ וכל זה אחרי שהוא השתגע ואולי אפילו קצת התעצבן הוא שובר איזה גיטרה... וזה גם מראה שהם עשירים... חחח למרות שאת הגיטרות שהם שוברים הם לא מקשטים וכאלה הם סתם שחורות מגעילות.. כל האחרות שלהם שהם לא שוברים יש עליהם ציורים של האריזות של הדיסקים וכל זה..

®NuLy®

New member
מה זה משנה אם הם מעאפנות!!

אם הם לא רוצים אותם... אני מוכנה לקבל אותן בשימחה!! אני מבטיחה לא לשבור

D Iron Man

New member
הם שוברים כי...

הם שוברים בגלל האנרגיה שהם מרגישים אחרי שקרעו את הבמה את יודעת כמו סיגריה אחרי הסקס

לינקנית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד שוב.......לא הבנתי מה אמרת ?! שעוד פעם תלחץ פעם אחת לא מיליון פעם...........תודה.

D Iron Man

New member
למה אני מגמגם אני יסביר

אני באינטרנט דרך הפלאפון והוא עושה בעיות וגורם לי לגמגם הכל בגלל אורנג` הבני זונות

למעלה