היייייי

לינקנית

New member
גם אני אוהבת לדבר ...תעזוב..לא משנה

! וסלקום יש לי גם חרא.............=( סילקו אותי שוב הפעם השניה השבוע מהשש בש אז אני היה פה כל הזמן .........טוב ממש לא! אז תגמגם ותדבר בדיבור ישר ולא במבט עוקב.......חחחחחחח ואיך זה שאתה באינטרנט ?! אתה תמיד באינטרנט דרך הפלפון? ואיך אפשר?גם אני רוצה!............

D Iron Man

New member
בסדר עזבתי את הקטע

ה`נחש` היה סתם התגוננות. האינטרנט בפלאפון בכל מקרה לא שווה

LunaticPark

New member
עזוב אם סקס בשבילה זה מגעיל

זו בעיה שלה לא שלך :) שתשאר בתולה עד גיל 50 בפחד מזה P:

pookacha1

New member
חחחחחח

אני לא חושבת שסקס זה מה שמגעיל אותה.. אלא מה שהוא התכוון והדימויים ביחד..

אסף Day

New member
מה אני חושב על נעמה

מה שמשנה לי זאת נעמה סקס זה דבר שולי שבא עם הזמן מה שמשנה זאת אהבה לא סקס

נעמה D

New member
היי

רק עכשיו ראיתי... יו נואו אני דתיה שומרת שבת... ויש פסח גם לעזור... קיצ, לא אהבתי ת'דימוי... ובקשר לסקס...אהבה זה יותר חשוב לפי דעתי... ואתרתור תירגע זה מה שאתה מאחל לי?!?!?!? אני בעז"ה יתחתן.. ואז זה יגיע....רק אז!!! זאת התגובה שלי אסף.......

אסף Day

New member
אז בואי נתחתן גם אני דתי..

לא אומנם לא הייתי חודש אבל בשבילך אני מוכן לחזור ג€;)ג€

נעמה D

New member
חחחחחחחחח

אהבתי כפרה.... סלח לי למרות שהייתי שמחה להכיר אותך אבל אני לא מסתדרת כ"כ עם חצורניקים, וגם אני עכשיו בקשר... אחמ אחמ תחזיק לי אצבעות שילך טוב.... בעז"ה כמובן...

אסף Day

New member
לא נורא. ת`אמת גם אני לא מסתדר עם

חצורניקים למרות שאני אחד מהם אבל לא אוהב להיות חלק מהם בגלל זה אני לא מסתובב הרבה פה בחצור כי נמאס שכולם בחצור מלכלכים על מוזיקת רוק, בהצלחה עם הקשר חמודה. ג€ג€

נעמה D

New member
אההה....

כן חצור זאת עיר מגעילה... יש לי שם חברה ודודים ורואים עליהם... ותודה.... אני באמת מקוה שהקשר ילך על הצד הטוב ביותר למרות שיש משברים אבל הם לא תלויים בנו... אבל טוב יהיה בסיידר....

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנשים אתם ממש מצחיקים!!!!!

למעלה