היייייי !!!!!!!

אהבתיה

New member
היייייי !!!!!!!

שלום אנשים ! כמו ששמתם
לא נשארתי אפילו שבת אחת בבסיס! איזה יופי לי!! השבוע אני מסיימת טירונות ואז אני כנראה אהיה תקועה בבסיס בדרום הארץ כך שלא נתראה שנים!
מה שלומכם? מה חדש??? שיר,מזל טוב לחדר החדש ואני אכן (בלי עין הרע טפו טפו טפו
) בסדר גמור! תודה על הדאגה! רוני קושקוש,סחתיין על התמונות! הם (כרגיל) מהממות! גם קיבלתי את הקלטות!!! תודה ממי!!!! ההורים שלי פתחו את זה וראו את שלמה (איזה מותק!) וישר שהגעתי אמרו לי שהגיע לי משהו של שלמה ארצי אז שאלתי למה הם פתחו לי את הדואר והם אמרו שהם בדקו שאין שם אנתרקס....כאלה מצחיקים הם יכולים להיות לפעמים! דניאל ממי,תודה על כל הנשיקות!
שבת שלום לכולכם!

ברוכה הבאה יקירתי !!!!

התגעגענו :) אני מיד מוסיפה אותך לאייסיקיו החדש שלי בברכת הצדעה (!) דנה

בן בן!

New member
הלו דרלינג!

התגעגענו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתיה

New member
אני מתגעגעת להופעות של שלמה!

רק רציתי להגיד שאני מתה ללכת להופעה של שלמה כבר! אם לא ייצא לי בצוותא אז אני אחכה לקיץ ואבלה בקיסריה את רוב זמני!
חוץ מזה,אני מנסה להחדיר לבנות איתי באוהל את שלמה...אבל לצערי זה לא עובד ממש מאחר והן שרות כל היום מזרחית...האמת היא שהן התחילו להשפיע עלי! הן שרות שירים ואני פתאום מוצאת את עצמי שרה איתן,מכירה את המילים ואז קולטת מה עשיתי !!! פה מתחיל הקטע בו אני צועקת עליהן שהן הורסות לי את החיים עם המזרחית הזאת ושאני ממש לא אוהבת את זה ושיפסיקו להשפיע עלי ככה! ואז אני נכנסת לקטע של "מורן,את שונאת מזרחית,לעולם אל תשכחי את זה!!!" פה מסתיים הדיבור שלי עם עצמי (תמיד אמרתי שכיף לדבר עם בן אדם אינטלגנטי,חכם,מקסים ויפה...
) ואז אני מתחילה לשיר שירים של שלמה,שירים בלועזית,העיקר לא מזרחית!!! כן,כן,קשים חייה של טירונית באוהל של בנות שרובן אוהבות מזרחית...אני יודעת שאתם מזדהים איתי,זה מובן מאליו!

אהבתיה

New member
כן,אני יודעת....

אני בשה ונכלמת לעומתי גם. צריכים לעלות אותי על המוקד. ויפה שעה אחת קודם!

חס וחלילה מוקד!

אני בעד גיליוטינה, ולתלוש לך ריס, ריס ולא לתת לך להביע משאלה! את פוגעת בשמו הטוב של הפורום שלנו!

מורן!

מניסיון אישי בנושא בשל היותי רבע מרוקאית (שמינית פולניה , שמינית רומניה וחצי ישראלית) ומגורי בעיר עם המון מוזיקה מזרחית, אני ממליצה לך לרדת רצח על הטקסטים , וכשאת מרגישה שזה מתחיל להשתלט עליך תתנתקי ותשמעי בראש שלמה ארצי בווליום הכי גבוה שהראש שלך יכול לייצר. העצה האחרונה בנויה לאנשים שהראש שלהם מעופף. שיר (עפיפון)

למעלה