היייייי לכולם!!

NimaZ

New member
חשיפה ראשונית!!! ../images/Emo11.gif

אני: היי! את רוני מהפורום נכון? (לפי הכינוי...) אני: חח... לפי התמונה כן... ממצב? רוני: חחח כן! הכל מעולה
רוני: מה איתך? אני: ספה! אני: השארתי לך הרגע עוד תגובה בפורום! רוני: אההה... אני כרבר יראה
... איך קוראים לך? אני: נעמה...נעים להכיר (
)... טוב אני חייבת לעוף לארוחת ערב... נתקשקש! ביי אני: אה... ואם בא לך את האיי סי שלי: 165719029 מי היה מאמין?!

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי היה מאמין שנהפוך לזוג משוגעות, אה?

סי15

New member
היי טלוש!

וולקאם לפורום!
איזה כיף שמצטרפים ניו פיפל!
טוב, נראה לי שאני עוד בהשפעה של לונדון...
בקיצור, מקווה שתהני ואני לא יודעת אם את רואה אקדמיה? ואת מי את אוהבת?? (
יוסי וטירן
...)

gilmorefreak

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

חוויות חוויות
אולי מישהו מאנשי הפורוהקליט את זה..בטוח
נעמהX3
אשמח לעזור בגרפיקה באתר..

סי15

New member
../images/Emo24.gif

אני אשמח לקבל עזרה!! אני ממש לא מבינה כלום בבנית אתרים!! אח שלי המדהים עושה הכל ואני רק משיגה כתבות, תמונות וכו' ואת זה לא חסר לי אבל בינתיים יש הרררבבבבבה עבודה והאתר נראה די חובבני אז כל מי שמבין בזה מוזמן להצטרף ולעזור כי יש לי מלא רעיונות אבל אני לא טובה בחלק הטכני...

Lucy88

New member
היי ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת!אני חולה על לונדון למרות שגיליתי את זה אחרי שחזרתי לארץ. בקשר לכתבה-תודה רבה רבה! איזה חמודים
בקשר לאתר-אני אשמח לעזור למרות שאני לא כ"כ מבינה בקטע הטכני.אם את צריכה עוד מישהו שיאסוף דברים וייתן רעיונות-אני מתנדבת בכיף! בקשר לחתימה שלך- חיבקת את יוסי :)))) ובדיוק ביום שהייתי בת 16

סי15

New member
היייייייי../images/Emo13.gif

אני אשמח מאוד לקבל רעיונות והצעות לאתר! בינתיים יש לי עמוד מידע, חדשות, כתבות, תמונות, הורדות, שירים ופורום. במידע אני אשים את הדף מאתר ערוץ ביפ ועוד עובדות כלליות כמו גובה, משפחה ותאריכי לידה (מישהו יודע מהם דרך אגב?) בכתבות יש לי כמה כתבות מהאינטרנט, תמונות לא חסר לי ואני חושבת שיש לי כל תמונה שאי פעם צולמה אני רק צריכה בשביל כמה מהתמונות אישורים מהאנשים שצילמו אותם, הורדות יש לי ומילים לשירים ואקורדים יש לי. אני גם רוצה לעשות סקר שכל פעם תהיה שאלה אחרת לדוגמא- מהו המערכון האהוב עליך של שבלול וטבלול או משהו כזה... אם מישהו רוצה לכתוב את עמוד החדשות אני אקבל את זה בשמחה כי אני לא ממש יודעת איך לנסח את זה... אני צריכה ידיעות קטנות על המופע של האקדמיה, הקמפיין לכריות, ההופעה בקניון הזהב ובאקזיט, דברים כאלה... מישהו רוצה?? ובקשר ליוסי- סוף סוף סיימתי את סרט הצילום אז היום אני מפתחת את התמונה שהצטלמתי איתו! אההההההה אני כבר מתה לראות אותה!! רק אז אני אאמין שזה באמת קרה! נראה לי אני אמסגר אותה ואשים על השולחן או משהו! I LOVE U YOSI!

Lucy88

New member
../images/Emo26.gif

אני דיי יצירתית (במיוחד בשתיים בלילה, נכון נטליה?
), אבל כרגע לא עולה לי משהו לראש. ובקטע של ניסוחים אני טובה אז בזה לא תהיה לי בעיה לעזור לך.. אם את רוצה אז תכתיבי את האייסיקיו/מסנג'ר שלך ונדבר כבר שם. יו איזה שווה זה תמונה עם יוסייייי
תעלי אותה! בפעם הבאה שאני אלך להופעה אני לא מוותרת!לא יזיזו אותי משם עד שאני לא אקבל חיבוק+תמונה מיוסי!!

סי15

New member
פיתחתי את התמונה!!

אההההההההההההההה! איזה חמוד יוסי!! יש לי תמונה עם יוסי! יש לי תמונה עם יוסי! יש לי תמונה עם יוסי! יש לי תמונה עם יוסי! יש לי תמונה עם יוסי!
לצערי אני לא יכולה לעלות אותה לפורום כי אין לי לא סורק ולא מצלמה דיגיטלית... חבל
ובקשר לאתר- אין לי אייסיקיו אבל תכתבי לי את האייסיקיו שלך ואני אכתוב לך דרך האייסיקיו של אח שלי ואם את רוצה תכתבי כבר משהו לאתר ותראי לי

Lucy88

New member
דייי אני רוצה להרוג אותךךךךךך

LOL
ברור שהוא חמוד!זה יוסי!!! תמיד כשאני כופה על אחת מהחברות שלי לראות איתי את "האקדמיה" אני אומרת להן: תראו איזה קטע חמוד!!!נו ברור יוסי שם אז ברור שזה יהיה חמוד!!!!! ואם כבר מדברים איזה חמוד הוא היה היום :)))

סי15

New member
ראית?????????../images/Emo6.gif

את מתכוונת בפרק של האקדמיה?? חחחחחחחחחהחחחחחחחחחחחחהה איזה יפה היה!! יוסי: טירן הוא כמו סברס מקולקל, קוצני מבחוץ, רקוב מבפנים. טירן: אני לא איזה דודי בלסש, אני יותר... יוסי: דודי עמרם טירן:
יוסי: קפטן צימוקי אוכל את זה שוב... הדר: אתם עוד תזכרו את הפרצוף הזה!! (מחקה את האנשים באודישן) והיום נראה לי צריך להיות הפרק שצביקה ואריה מראיינים את המתמודדים זה היה מצחייייייק: יוסי: אני גם עושה חיקויים...... אריה(נוסבאום): אז תחכה לי בחוץ

NimaZ

New member
תאריך לידה של טירן ביבי: ../images/Emo99.gif

2.4 משו עכשיו הוא בן 23... תעשו את החישוב לבד.... ואת של יוסי אני לא זוכרת... אולי רוני יודעת אותו

איזה כיף לךךךךךךךךךךך

אני מתה לטוס לאנגליה
ולא מרשים לי לבד כי ההורים שלי ואחותי היו כבררררר

אסִי

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

איך היה
יאללה, ספרי חוויות...

סי15

New member
תודה אסי!../images/Emo13.gif

כתבתי קצת באחת ההודעות איך היה בלונדון (מ-ד-ה-י-ם) אבל אם מישהו רוצה לדעת או לשאול משהו אז בבקשה תשאלו ואני אשמח לספר ה-כ-ל!!

ט2לולה

New member
היייייייי!!! ברוכה השווה! ../images/Emo24.gif

איזה תמונות יפות.... תודה! קולה כבוד להם!!!!! ותודה על הכתבה !!!!!!!!!!
עם האתר

למעלה