היייייי לכולם!!

סי15

New member
היייייי לכולם!!../images/Emo24.gif

אחרי שבוע חזרתי מלונדון וברור שהיה מ-ד-ה-י-ם!!! אבל גם טוב לחזור לארץ... אני פשוט בשוק!! אני לא מאמינה שהפסדתי את יוסי וטירן בערב אדיר!! אני חייבת לראות את זה!! אני לא אוכל ולא אשן עד שאני לא אראה את זה!!
ולעניין החשוב- החלטתי שנמאס לי לחכות ואני בונה אתר ליוסי וטירן!! כל מי שיש לו תגובות, הצעות, רעיונות, חומרים וכל דבר אחר ממש ממש מוזמן כי אני רוצה שהאתר יהיה מושלם! ועוד דבר-אני רוצה להשתמש בתמונות וכתבות מהפורום ומקווה שזה בסדר... יש כמה תמונות שצילמו גולשים מהפורום אז מי שלא רוצה שאני אשים את התמונות שלו שיגיד לי ומי שמסכים שגם יגיד שאני אהיה בטוחה אבל תקחו בחשבון שאף אחד לא ממש יכנס לאתר... ועוד משהו- עברתי על הפורום ולא ראיתי שמישהו שם את הכתבה אז אני מצרפת כתבה על ההתנדבות של יוסי וטירן המדהימים...

Ronush14

New member
היייייייי!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני לא מעודכנת!
אפילו לא ידעתי שהיית בחו"ל... כי טסת כשלא הייתי פה..
מקווה שנהנת!
ותודה על הכתבה!!!
התמונה מדהימההההההה

NimaZ

New member
סשה!!!!!!!

ממצב?! ספרי חוויות!!! איך היה?! איפה היית?! איזה חמודים יוסי וטירן!!!!!
תודה על הכתבה! אה... ואם בא לך תשתמשי בכל התמונות שצילמתי מהפרסומת

סי15

New member
חחחחחחחח

אם אני אתחיל לספר חוויות אז לא תוכלו להפסיק אותי...
בקיצור לונדון זה מקום מדהייייייים!! ראיתי את כל המקומות המדהימים- מדאם טוסו, ביג בן, אוקספורד, ארמון בקינגהם וראיתי את חילופי המשמרות, זה היה מוזר... ובכלל הבריטים הם אנשים מוזרים... הם כאלה חמודים!!וקניתי מלללללללא מזכרות, אפילו המשטח של העכבר הוא של דגל לונדון עכשיו! ושתדעו שבזמן שהזעתם פה אני קפאתי בלונדון והיה גשם והכל... מה שמוזר זה שכמעט כל לילה חלמתי על יוסי וטירן, פעם חלמתי שדוד שלי חבר של יוסי והוא מפגיש אותי איתו ועם שאר חברי האקדמיה אבל טירן לא יכל להגיע ופעם אחרת חלמתי שיוסי וטירן מופיעים בנמל תעופה ומעלים אותי לבמה ואני מפסידה את הטיסה... בקיצור לא היה לי משעמם ואפילו בלונדון לא שכחתי את יוסי וטירן...

Ronush14

New member
../images/Emo2.gif אהההההההההה איך לא שמת

גם את של אבי נוסבאום אבי לוי ומיכל?? הנה כל התמונות שהיו שם! מיכל!

NimaZ

New member
מה יש לילד על השפה העליונה?!:|

גידול?!
חחחהחהחה לא משנה... את ציירת את השפם הזה או שהוא היה ככה?!

סי15

New member
חחחח זאת לא אני!

למה שאני אתעלל בילד המסכן?? בטח יוסי וטירן הביאו לו את השפם שלהם או משהו... איזה חמודים!!

NimaZ

New member
עה?!*מרימה גבה*

זה נראה ממש ממש ממש ממש מודבקקק

Ronush14

New member
טוב..מודה... זו אני... ../images/Emo11.gif

פרצתי למחשב שלה וציירתי את השפם לפני שהיא העלתה את זה!

NimaZ

New member
אהו אהו אהו (*בכי*)

אני לא מאמינה שככה בגדת בי רוני... נמנמ כדאי לי לחשוף בלעדית את השיחה הראשונה שלנו בפרטי?!

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך שבא לך!
ומתי זה היה?
נראה לי ביום שפגשתי את יוסי וטירן! ואז שלחתי לך את המכתב ויום אחרי זה את נסעת... לא?
אחחחח נוסטלגיה!
חחחחחחח

למעלה