ז, אדם יקר שכמוך!!!
אין לך מושג כמה שדאגתי לך!!! (ולא רק לך, אני דואג לכל מי שהיה וכבר לא פה). מה שלומך? כן, אני פה, משתדל לקפוץ מדי פעם, העבודה החדשה היא בחברה סלולרית שלא אזכיר את שמה כדי לא לעשות לה פרסומת, אבל כתוצאה מכך אני חשוף לאינטרנט סלולרי כל היום, נכנס לפורום, קורא, ורק לענות לא ממש יכול כי המכשירים שאנחנו מקבלים כדי לשחק איתם לא ממש מאפשרים את זה... שאלה קטנטנה... למה ז.? אם אתה לא רוצה שנזכיר את שימך, תגיד. אבל זה בכוונה? או שפשוט שכחת את הסיסמא המקורית שלך (כמו שכבר קרה לך בעבר אם אני זוכר נכון, עוד בטרם ימיך בפורומינו זה...). אז מה קרה? מה עניין בית החולים? המשך לעניין שעליו דיברנו על החוף? מקווה שלא... מקווה שהוציאו לך תוספתן ותו לא... לגבי הילדים אני מודה שהופתעתי. לא ידעתי שיש לך ילדים. ואם אמרת ופשוט שכחתי, אז אני ממש מתנצל. מה קרה? אתה לא חייב לחשוף אם אתה לא רוצה, אבל זה באמת מעניין אותי. אתה אדם נפלא ומקסים ואני רוצה לנסות לעזור לך אם רק אוכל בצורה כלשהי. ממש ממש שמח לראות אותך במקומותינו. מצטער שאני לא ממש כותב, אבל אני קורא הכל תוך כדי הקורס שאני עושה!!! (אם זה מנחם מישהו...) גיל גיל... בדרך אל האין סוף...