הייייייייי

adam33

New member
הייייייייי

לכל מי שמכיר וזוכר מקוה שהתגעגעתם אוהב נורא ובעיקר זוכר את כל העצות והחום שהענקתם לי... ז.

adam33

New member
מתוקה

לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי אותה ככה שערה מתנופף ברוח על האופנוע מה השתאתי לראות שהיא גם חביבה מעבר לכך ששמה אביבה ואשמח לקבל קפה עם סוכרזית אפשר הפוך? אוהב ז.

adam33

New member
אז ככה

המון עברתי והמון אני גם עובר אני מקוה שהכל יהיה בסדר בסוף בין השאר ביליתי גם בבית חולים וגם בהמון המון מחשבות לאן אני פונה ומה אני עושה אני כעת חושב שאני פונה לדרך מסוימת ומקוה שהכל יהיה בסדר בסוף לפעמים כשאדם נפגע הכאב עמוק בלב והתחושה של החתך הינה כמו בסכין חד שלא מתרפא אני מקוה כמו שאמרתי שהזמן רק יעזור ובעיקר לחייך ולחייך... אז..קודם כל שמח לכתוב לכם כאן וחשבתי המון אם בכלל לכתוב ולחזור למה שהיתי... מה שלום גיל גיל שני מיכל דוד בן איב ומי עוד שכחתי? מתנצל מראש!

*אביבה*

New member
יאאאאההההה

איזה כיף לכתוב איתך. אנחנו כאן, ונשתדל לעזור, כמו שאתה יודע ומכיר. כולם פה, שאתה מכיר, ויש המון חדשים. מתוקים אחד אחד. בוא אלינו.

adam33

New member
ולכן אני בא..

ולמרות שהעתיד כבר אינו ברור ולמרות שאני מאבד את ילדיי ולמרות שעומדים מולי איילי הון ולמרות שהאמון והאהבה נפגעו ולמרות שכל אחד ואחד זכאי לאהבת אמת אני עדיין מאמין שאפשר גם אחרת אני עדיין מאמין שהכל יסתובב מבלי שאדע מתיי ואיך ואני עדיין מאמין שתמיד אפילו חרב מונחת על צוארך אל תתיאש ותמיד תקוה ובעיקר אני אוהב כל אדם באשר הוא... ומחייך אלייך אביבה חיוך מקסים
)

*אביבה*

New member
יקר!

האמונה מביאה איתה את מה שתרצה. אהבת אדם מנצחת. מחייכת אליך גם.

adam33

New member
ספרי לי

איך הימים עוברים בפורום היכן גילגיל? ובעיקר השלום לך? אנירואה שהמשברים מאחורנו כאן בפורום ויש רוח טובה שנושבת כאן..

*אביבה*

New member
הימים עוברים

בניחותא. עוזרים, תומכים, מייעצים ובעיקר אוהבים. אוהבים המון. אם היה אפשר לחלק קצת ממה שיש פה לכל העולם, האמן לי, היינו במקום אחר לגמרי. גילגיל,עובד בעבודה חדשה שגוזלת מזמנו וקופץ מדי פעם לפה כדי לבדוק מה קורה. הוא מינה את שני (חוט השני) למנהלת והיא בדרכה המופלאה והמיוחדת עושה את העבודה בחוכמה ובאמינות. כן. שלום לי, יקר, זוכרת אותך. אל תירא. כי גור אריה אתה. כשקראתי את ההודעה עם כל הצרות, כל מה שעבר לי בראש היה...היי ז. זה עובר. אמן לי. יש לי שק לא קטן....

adam33

New member
לך יקרה

אשמח לשמוע ממך אם תשאירי הודעה כן אני מסכים ששני מאוד מיוחדת בדרכה שלה ובנסיון שלה ואת ... שק לא קטן? טוב בטח שלא תפרטי כאן מה שכן את צודקת אני מאמין ולמרות שהכל שחור אני מאמין שעוד יש אהבה בעולם ללא תככים ומשותפת באמון מלא בין אנשים

גיל גיל

New member
ז, אדם יקר שכמוך!!!

אין לך מושג כמה שדאגתי לך!!! (ולא רק לך, אני דואג לכל מי שהיה וכבר לא פה). מה שלומך? כן, אני פה, משתדל לקפוץ מדי פעם, העבודה החדשה היא בחברה סלולרית שלא אזכיר את שמה כדי לא לעשות לה פרסומת, אבל כתוצאה מכך אני חשוף לאינטרנט סלולרי כל היום, נכנס לפורום, קורא, ורק לענות לא ממש יכול כי המכשירים שאנחנו מקבלים כדי לשחק איתם לא ממש מאפשרים את זה... שאלה קטנטנה... למה ז.? אם אתה לא רוצה שנזכיר את שימך, תגיד. אבל זה בכוונה? או שפשוט שכחת את הסיסמא המקורית שלך (כמו שכבר קרה לך בעבר אם אני זוכר נכון, עוד בטרם ימיך בפורומינו זה...). אז מה קרה? מה עניין בית החולים? המשך לעניין שעליו דיברנו על החוף? מקווה שלא... מקווה שהוציאו לך תוספתן ותו לא... לגבי הילדים אני מודה שהופתעתי. לא ידעתי שיש לך ילדים. ואם אמרת ופשוט שכחתי, אז אני ממש מתנצל. מה קרה? אתה לא חייב לחשוף אם אתה לא רוצה, אבל זה באמת מעניין אותי. אתה אדם נפלא ומקסים ואני רוצה לנסות לעזור לך אם רק אוכל בצורה כלשהי. ממש ממש שמח לראות אותך במקומותינו. מצטער שאני לא ממש כותב, אבל אני קורא הכל תוך כדי הקורס שאני עושה!!! (אם זה מנחם מישהו...) גיל גיל... בדרך אל האין סוף...

adam33

New member
לגבי ילדים..

כן מדובר במסכת ארוכה של יחסים בין שתי יבשות כאשר כל הזמן אתה חולק את עצמך לשתים.. מעבר לכך כאשר אתה יודע שמשהו מגיע לסיום ואתה הולך לאבד את כל מה שיש לך זה מאוד כואב... נכון שתמיד אומרים שתמיד תהא התחלה חדשה אבל..אתה יודע איך זה..קל לומר קשה לבצע במיוחד מי שנמצא באמצע הכל.. אבל אני אופטימי ( בכל אופן משכנע את עצמי)ושמחתי לשמוע ממך גיל גיל .. לפני המון חודשים היתה לי המוזה גם לכתוב שירה וסיפורים ..לא יודע אוליי זה יחזור לי עוד כמה זמן... ובאשר לאהבה..הו האהבה ...מניח שהיא עוד תגיע רעננה מפתיעה אמינה ומיוחדת.. שלך..אני

~דויד~

New member
היי, מה המצב? ../images/Emo13.gif

אני עדיין מובטל... המצב במדינתנו הוא לא מרהיב במיוחד... יהיה בסדר

deorin

New member
על מה אתה מסתמך../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo58.gif??

פעם קודמת שביקרת, ומקווה הפעם שזה

לשהייה יותר ארוכה, התלבטתי בינך לבין אחר בגלל סגנון הכתיבה. תודה על הרמז:) ועל הפורום. הפורום מאז עבר עליות וירידות, דברים טובים ודברים רעים, ניסינו להתמודד עם פחדים, ניסינו להבין את החיים. והחברים שכתבו בזמן האחרון, חלקם יותר, חלקם פחות, נקווה לעוד, נקווה לטוב.. תהנה:) איב פרידמן ~דויד~ גיל גיל rubber duck שביל החלב soulbird אורלי_ל <שקצת נעלמה לנו ...... איפה את??< *אביבה* ילדה דווקא נצח.. אין לי שם בסדר? כוכבית2 בונבונת m_katzman נופר קטינה ירושלמית <אפילו לא שמנו לב, בגלל שהגיבה לדבר שכבר לא קפץ< Kaya <אשר חזרה אלינו מארצות הקוטב לאחר שנים של היעדרות:)> מגע המשי ShabyMan 4rin13 ben2000 אגה טרהלהלה רוח מדבר NasTy GirL אבירם כהן moranyo Gali02 שם ים deep ocean אופה1 r@ul לסלי רוצה לצלול באור חוט השני ועכשיו: adam33 ושלום לכל מי שלא אמרו לו שלום, שלום לכל מי ששאל "מה זה הפורום וננסה אותו", שלום לכל הקוראים ולא כותבים, שלום לכל הכותבים ולא קוראים. שלום. שלום. שלום. חיוך:) שני. ומי שכתב לפני, ואפילו יום לפני היום שבדקתי. >שמש ירוקה לא כתב כאן כחודש.. הממ< רק אהבה.

למעלה