הייייייייי

אפצ~י

New member
הייייייייי

או.קיי אז ככה אני מתההההה לנגן על גיטרה חשמלית אני מבינה שיש המווון סוגים ובטח צריך את אחת הסוגים כדי להתחיל אם מישהו מבין משהו מישהו אני אשמח לקבל אינפורמציה :) אפצ`י

The DestroyeR

New member
אז ככה

אני עצמי לא גיטריסט אבל אני יודע מספיק כדיע לייעץ לך אני חושב שאם אין ךלך תקציב מנופח אז את צריכה לקנות סקוואיר בשביל התחלה אבל אם סקוואיר אז חדשה כי את לא יכולה לדעת אם בעוד חצי שנה אחרי שתקני את עוד תרצי לנגן (כבר קרה לי) אם תמשיכי רציני אחרי שנה בערך עם גיטרה כמו סקוואיר את כבר תרגישי שאת צריכה לעבור למשהו טוב יותר . כמו וושבורן או איבנז ודרך אגב אפשר לקנות גם וושבורן או איבנז יד -שניה במחיר של סקוואיר חדשה או קצת יותר סקוואיר יד שניה עולה משהו כמו 700-900 ש``ח תלוי כמה שמן ניגנו עלייה ובאיזה מצב היא.

אפצ~י

New member
בקשר לגיטרות..

אז ככה....אני הבנתי שכדי להתחיל אני חייבת להתחיל עם קלאסית (אבל יש כלכך הרבה סוגים.. :-( ) אמאאאא....בכל אופן אני יכולה לקנות יד שנייה של איזה קלאסית טובה לא? ואח``כ אני מתקדמת לחשמלית ואז גם בזה יש מאתיים סוגים... התקציב הוא לא מהמנופחים אבל אמא שלי מממנת אותי אז. ;-) חחחח... בעיקרון בקלאסית אני רוצה משהו פשוט (וטוב) ואח``כ בחשמלית לקחת את הכי טוב.. מה אתה אומר? אפצ`י :)

KamikazA

New member
מה את מיתכוונת בהכי טוב?

מה טווח מחירים של הכי טוב שאת רוצה? את יודעת יש הכי טוב גם ב 25000 ויותר בהרבה שזה אני בטוח לא טווח המחירים שלך

untitled

New member
סקוויר בשביל התחלה

לי יש סקוויר יד שניה במצב מצויין, שאני מנגן עליה עכשיו, ועוד קצת זמן, אחרי שאני אראה שהיא לא מספיקה לדרישות שלי אז אני אתקדם לאיבנז אני חושב

S.C

New member
לדעתי הצנועה...

תקני גיטרה קלאסית זולה ומסריחה , גם ככה כשתתחילי לנגן לא תשימי לב להבדל וכשתתקדמי תקני איזה גיטרה שתרצי , זה גם ידרבן אותך לקנות משהו יותר טוב כי יש לך משהו מסריח , אבל את לא יודעת אם תמשיכי לנגן ואם סתם הוצאת כסף על גיטרה טובה , סתם בזבזבת...

מה התקציב שלך?

היום את יכולה לקנות גיטרות אפילו ב1000 ש``ח (אבל לא ממש טובות) אם יש לך תקציב של 5000 ש``ח את יכולה לקנות פנדר סטראטו קסטר אמריקאית, הרבה דגמים של איבנז, אולי כמה של גיבסון, האמר (אף פעם לא ניסיתי) אפילו ריקנברייקר (אבל בספק אם תמצאי בכזה מחיר)

Meddle

New member
את לא חייבת קלאסית - רק דעה קדומה

של הרבה אנשים... בין חשמלית לקלאסית יש דבר אחד שדומה, וזה התיאוריה... מי שיודע לנגן ממש טוב על קלאסית או אקוסטית לאו דווקא ידע משהו על חשמליות... יש הרבה דוגמאות לגישה הלא נכונה הזאת... גישה שנוטים להשתמש בה מוכרים בגלל שהם לא רוצים להפחיד אנשים עם מחירים מפוצצים של חשמליות טובות. אותו דבר כלפי הגישה שאת צריכה להתחיל עם זבל של 6 מיתרים שמישהו החליט זו גיטרה. את צריכה גיטרה טובה (ויש המון כאלה, תלוי לאיזה כיוון את רוצה להגיע עם הצליל שלך) וביד שניה את יכולה למצוא מציאות טובות. מגבר ואפקטים זה לא חובה, את יכולה גם לקנות מגבר אחרי חצי שנה, או לקנות אחד ממש מסריח בגלל שבאולפנים וחדרי חזרות ואפילו בחלק מהמועדונים תמיד יש מגברים שיהיו מעולים. אני יכול לתת פה רשימה של חברות שהן טובות ואיכותיות (לא הכי זולות - אבל מצד שני לא כדאי לקנות משהו שיהיה כ``כ זבל שאפילו לא תירקי עליו כי לא תרצי לבזבז על החתיכת עץ הזו קצת רוק). אם תרצי דוגמאות לכלים טובים ומי מנגן או ניגן איתם תשאירי פה הודעה או תשלחי לי לאי-מייל. בכל מקרה חברות שאני ממליץ עליהן הן: פנדר, אבאנז (אבל רק מה שמיוצר ביפן - בלי חרא קוראני), גיבסון ואפיפון. בהצלחה.

למעלה