את לא חייבת קלאסית - רק דעה קדומה
של הרבה אנשים... בין חשמלית לקלאסית יש דבר אחד שדומה, וזה התיאוריה... מי שיודע לנגן ממש טוב על קלאסית או אקוסטית לאו דווקא ידע משהו על חשמליות... יש הרבה דוגמאות לגישה הלא נכונה הזאת... גישה שנוטים להשתמש בה מוכרים בגלל שהם לא רוצים להפחיד אנשים עם מחירים מפוצצים של חשמליות טובות. אותו דבר כלפי הגישה שאת צריכה להתחיל עם זבל של 6 מיתרים שמישהו החליט זו גיטרה. את צריכה גיטרה טובה (ויש המון כאלה, תלוי לאיזה כיוון את רוצה להגיע עם הצליל שלך) וביד שניה את יכולה למצוא מציאות טובות. מגבר ואפקטים זה לא חובה, את יכולה גם לקנות מגבר אחרי חצי שנה, או לקנות אחד ממש מסריח בגלל שבאולפנים וחדרי חזרות ואפילו בחלק מהמועדונים תמיד יש מגברים שיהיו מעולים. אני יכול לתת פה רשימה של חברות שהן טובות ואיכותיות (לא הכי זולות - אבל מצד שני לא כדאי לקנות משהו שיהיה כ``כ זבל שאפילו לא תירקי עליו כי לא תרצי לבזבז על החתיכת עץ הזו קצת רוק). אם תרצי דוגמאות לכלים טובים ומי מנגן או ניגן איתם תשאירי פה הודעה או תשלחי לי לאי-מייל. בכל מקרה חברות שאני ממליץ עליהן הן: פנדר, אבאנז (אבל רק מה שמיוצר ביפן - בלי חרא קוראני), גיבסון ואפיפון. בהצלחה.