היייייייייי אני חדשה.. הדס 16 אוייייייייייי ברי אהבת חיי :) אגב..מתי הופעות בצפון?
D dosdos New member 6/3/06 #1 היייייייייי אני חדשה.. הדס 16 אוייייייייייי ברי אהבת חיי אגב..מתי הופעות בצפון?
T T S F1 New member 6/3/06 #2 ברוכה הבאה! אני טניה ברי לא מופיע לבד כרגע, אבל ביום שבת הקרוב פורטיסחרוף יופיעו בסיטיהול.
M Monster Of Glory New member 7/3/06 #3 ../images/Emo24.gif וולקאם! היי הדס, אני אביה ואני אחת ממנהלי הפורום הזה את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך. מאיפה את, איך התחלת לשמוע ברי ועוד כל מיני דברים הופעה של ברי בצפון- ב11.3 יש הופעה של ברי בסיטיהול בחיפה אני כנראה שם.
../images/Emo24.gif וולקאם! היי הדס, אני אביה ואני אחת ממנהלי הפורום הזה את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך. מאיפה את, איך התחלת לשמוע ברי ועוד כל מיני דברים הופעה של ברי בצפון- ב11.3 יש הופעה של ברי בסיטיהול בחיפה אני כנראה שם.
D dosdos New member 7/3/06 #9 מממממממ אז ככה בת 16 קוראים לי הדס (את זה אתם כבר יודעים ) מממ מהצפון.. התחלתי לשמוע ברי בעקבות אח שלי הגדול.. ווווווווווווזהו אני יודעת.. יום טוב לכולם
מממממממ אז ככה בת 16 קוראים לי הדס (את זה אתם כבר יודעים ) מממ מהצפון.. התחלתי לשמוע ברי בעקבות אח שלי הגדול.. ווווווווווווזהו אני יודעת.. יום טוב לכולם