לא הייר, גלאם מטאל... מצטרפת להמלצה על MOTLEY CRUE, VELVET REVOLVER ו WHITESNAKE ומוסיפה עוד כמה: The Wildhearts Tommy Lee כסולן The Replacements Brides of Destruction The Hellacopters Backyard Babies
הייר מטאל\גלאם רוק או איך שבון ג'ובי לא ירצו לסווג את עצמם זה שונה מזרם הגראנג'. וזה לא קשור לזה שאתה חושב ששתיהם להקות מסריחות, זאת דעתך האישית ואני מכבדת אותה.
a perfect circle scorpions velvet revolver Iron maiden Led Zeppelin בסגנון יותר של פנטרה: system of a down, acdc, children of bodom, slipknot, papa roach ויש עוד מלא שאין לי כוח
אולי באיזשהי מחלקה גריאטרית של איזשהו בי"ח... פרל ג'ם באמת הוציאו אלבום אחד שהיה טוב, אבל אחריו מה לעזאזאל קרה להם? מצד שני, בון ג'ובי- חוץ מאשר העובדה שהוא הפך לטרנד את מריטת השיער מהחזה (הוא באמת היה חייב לעשות את זה, אם הוא רצה להמשיך עם חולצות פתוחות...), לא חידש כלום בתחום המוזיקה. וגם הוא גם לא שחקן טוב.
שמע אני לא יודעת מה בקשר לבון ג'ובי מזמן הפסקתי לאהוב אותם .. אבל בקשר לפרל ג'אם .פרל ג'אם .?? בחייך הם מעולים .. שמע אני לא יודעת לאיזה אלבום אתה מתכוון (אממ מישהו אמר TEN ???) גם אחרי האלבום הם המשיכו לעשות מוזיקה מצוינת וזה שאין להם קליפים לMTV זה עדיין לא אומר שהם הפסיקו לחיות .. וד"א בון ג'ובי באמת שחקן גרוע ..