הייייייייייייי

monika

New member
מטאליקה איך שכחתי..!

תודה
אבל אם יש לכם שירים ספציפיים יפים זה יעזור מאוד

The PeaceKeeper

New member
עזבי אותך...

אנחנו המומחים אני מספקים רק סחורה טובה... crannberies blind gudrian אהוד בנאי zero 7 scorpions richared chease

גלאם

לא הייר, גלאם מטאל... מצטרפת להמלצה על MOTLEY CRUE, VELVET REVOLVER ו WHITESNAKE ומוסיפה עוד כמה: The Wildhearts Tommy Lee כסולן The Replacements Brides of Destruction The Hellacopters Backyard Babies

Vedderism

New member
בלי קשר לטעמך האישי

הייר מטאל\גלאם רוק או איך שבון ג'ובי לא ירצו לסווג את עצמם זה שונה מזרם הגראנג'. וזה לא קשור לזה שאתה חושב ששתיהם להקות מסריחות, זאת דעתך האישית ואני מכבדת אותה.

Tommy The Cat

New member
לא אותו סגונן, אבל חפיף, הנה כמה

a perfect circle scorpions velvet revolver Iron maiden Led Zeppelin בסגנון יותר של פנטרה: system of a down, acdc, children of bodom, slipknot, papa roach ויש עוד מלא שאין לי כוח

Imag1ne

New member
תגיד,

אתה אהבת את הקאבר של א פרפקט סירקל לאימג`ן של לנון? למרות שהוא לא משתווה למקורי, אבל אני אוהב אותו..

Tommy The Cat

New member
אהבתי מאוד../images/Emo13.gif

ברור שלא משתווה למקור, אבל הוא ממש מעולה בתור "בלדת" רוק:]

cold metal ass

New member
לגמרי מצטרפת לבקשה שלך

גם לי שבוע הבא יש טיול לאילת ורוצה לרענן קצת את השירים .. אז ככה ש.. ובאמת איך אפשר לשים את פרל ג'אם השולטים עם בון גוב'י באותו משפט ???

monika

New member
בואנה מה נסגר..

אני חולה חולה על בון גו'בי הם ענקייםםםם

exterior

New member
אוקיי,פרל ג'ם ובון ג'ובי שולטים????

אולי באיזשהי מחלקה גריאטרית של איזשהו בי"ח... פרל ג'ם באמת הוציאו אלבום אחד שהיה טוב, אבל אחריו מה לעזאזאל קרה להם? מצד שני, בון ג'ובי- חוץ מאשר העובדה שהוא הפך לטרנד את מריטת השיער מהחזה (הוא באמת היה חייב לעשות את זה, אם הוא רצה להמשיך עם חולצות פתוחות...), לא חידש כלום בתחום המוזיקה. וגם הוא גם לא שחקן טוב.

Vedderism

New member
אויש בון ג'ובי נוראי

היה לו את הוסט הזה.... פרוותי. הוא עשה סרטים? אני בת מזל שלא זכיתי לראות את זה

cold metal ass

New member
יאפ ...

שמע אני לא יודעת מה בקשר לבון ג'ובי מזמן הפסקתי לאהוב אותם .. אבל בקשר לפרל ג'אם .פרל ג'אם .?? בחייך הם מעולים .. שמע אני לא יודעת לאיזה אלבום אתה מתכוון (אממ מישהו אמר TEN ???) גם אחרי האלבום הם המשיכו לעשות מוזיקה מצוינת וזה שאין להם קליפים לMTV זה עדיין לא אומר שהם הפסיקו לחיות .. וד"א בון ג'ובי באמת שחקן גרוע ..

Vedderism

New member
היי זה הטעם שלה אחריי הכל, זכותה

אבל אני מסכימה שפרל ג'ם להקה מצויינת ואחריי Ten הם המשיכו לעשות דברים טובים.

rockninja

New member
לא חייבים לחדש כדי לעשות מוסיקה

מעולה. הם עושים רוק קליל, ועושים אותו מצוין כבר איזה עשרים שנה.

למעלה