הייייייייייייי

monika

New member
הייייייייייייי

מה קורה אנשים? אז ככה.. יש לי טיול שנתי לאילת... משמע דרך ארוכה ומשעממת ודורשת מוזיקה תביאו שירים יפים להעביר לאמ פי כי ם ככה נמאס לי מהשירים שיש לי שם אני אוהבת את כל הסגנונות כמעט סתם לכיוןן: bon jovi, pearl jam, aerosmith. pantera, guns and roses, דברים בגנון כזה אני פתוחה לדברים חדשים גם תודההה..

The PeaceKeeper

New member
תקחי איתך...

קריידל אוף פיילת'... זה יכול להיות מעניין...
alice in chince sknunk anansie weezer נושאי המגבעת ברי סחרוף massive attack slayer nightwish hammerfall dreamtheater althraya

Sum41xGiRL

New member
לא יכולת לתת משהו יותר גרוע?

הנה כמה דברים שכדי לך לקחת: יוסי וביז'ו - למה פרחות לא צמחוניות? הקעקועים - אנחנו אוהבים קעקועים זולים ומכוערים זינזאנה - פסקול התוכנית מיץ אפרסקים - אני אוהב אפרסק בליל חורף קר אבטחה - תרגיל שמירה במועדון הTLV אבטחה - בוא נדקור תמאבטח הוויסקי של פריצקי - האוסף המלא(על ווסקי ודגל סקוטלנד אנו יושנים) CxPxN - Circle Pit Ninjas רוק ישראלי!

Sum41xGiRL

New member
הנה

עוד: Dead Nitzan's - Rishon-lezyon Uber Alles(למאותגרים, ראשון לציון מעל הכל) המכוערים - רקבון בשרותים של הבנים הרייבים - רייב זה העתיד של ההארדקור הביז'וים - רוק למען המולדת, טראנס למען רמלה, הסביבונים - סופגניה עם וודקה במקום ריבה קוקו בלוף והתימנים - קוקו בלוף מתחנגלים דתים הפרחחים של רמלה - זיינו לגרגורי את הקליינטים במספרה והדיסק החובה ארץ ישראל השלמה - זאב ז'בוטינסקי אהב לאכול אפרסקים!!(יוצאי להקת "מיץ אפרסקים"

Vedderism

New member
הסביבונים - סופגניה עם וודקה במקום

השיר הזה תמיד הזכיר לי את חבר שלי והח'ברה שלנו דאמיט זה קשה להיות היחידה שלא שותה בח'ברת אירים\רוסים וסתם צברים ממוסטלים

Sum41xGiRL

New member
חברי הסביבונים

הם רוסים, חוץ מדוד שהוא תימני. אם כבר מדברים על אירנלד, הנה להקות סקוטיות ואיריות של שיכורים: הוויסקי של פריצקי - המדריך המלא לשתית וויסקי בזמן בית ספר בלי להתפס The Fags - Sir, Will ya give me lager and chips?(שימו לב ש"פאגס" הוא מהשפה האנגלו-אירית ולא מהאנגלית הרגילה) הכייסים - מסע כיוס בירושלים הבירה(דמו מ1993) התקף לב סופני - סימן שאתה צעיר(עוד תרגום עלוב לוויסקי בצנצנת) התקף לב סופני - וויסקי, סיגריות והאגיס. זיינו לסקוטים את הצורה הכייסים\הוויסקי של פריצקי - 7 אינץ' ספליט - שירי שתיה מגלזגו היפה הפאגז\התקף לב סופני - קסטה ספליט - עוד לילה כושל בפינגווין נגמשי השרון - ההורים לא מרשים לנו לעשן סמים מיטב הלהקות של 1993

Vedderism

New member
אני יודעת שרוסים ;)

אבל החבר ממוצא אירי וכל מה שתשים לידו הוא ישתה לצערנו. תודה על ההמלצות אחי.

Sum41xGiRL

New member
כן. גם אנחנו הסקוטי-בריטים

אוהבים להשתכר! אבל בעצם, אנחנו יהודים ולא סקוטים אמיתים, אז באסה.. בכל מקרה. אני חושב שאני אשתה מאטה, אני אולי לא ארגנטינאי, אבל זה תה בן זונה

Vedderism

New member
מאטה זה לא של הצ'יליאנים?

הא סקוטי מגניב חבר שלי לא יהודי אז מותר לו אני כן סאקס

Sum41xGiRL

New member
דרום אמריקאים

תה בן זונה.. חבר שלך גבר. אם הוא אירי.. אם הוא גם שומע מוזיקה אירית מסורתית - גבר אם הוא שומע דרופקיק מארפיז וכל הלהקות זבל של האירים מבוסטון שחושבים לשלב פאנק רוק עם פולק אירי - זין עליו אם הוא אוהב את U2 - אני לא אמשיך

Vedderism

New member
חחחחחחחחחח אם הוא היה שומע U2

הוא לא היה חבר שלי שומע אירי מסורתי לא מכירה דרופקיק מארפיז או אירים מבוסטון או כל החרא הזה אז לא נראה לי שהוא שומע. ;) הוא באמת גבר :)

Francesco Totti

New member
עלית פה על סטארט-אפ

צריך להתחיל לשווק חולצות שכתוב עליהן: "אם אתה שומע U2 אתה לא חבר שלי".

yotamn9

New member
עוד

velvet revolver metallica whitesanke dio motley crue iron maiden judas priest אני מנסה לחשוב על להקות שדומות למה שרשמת... תנסי את כל הלהקות מתקופת ההייר מטאל בשנות ה-80.

למעלה