הייייייייייייי

Sum41xGiRL

New member
חח " מחלקה גריאטרית"

הסביבונים עשו לשיר ALIVE קאבר בשנת 96(כמובן שהם שינו את המילים וזה יצא למשהו כמו עוד שיר נאצה שלהם כלפי כוכבי על)

Vedderism

New member
לא יודעת איך.

אבל נו לכולם יש פה טעמים שונים מסתבר. שיהיה בעיני פרל ג'ם מעולים אבל זאת רק אנוכי. בון ג'ובי לא אוהבת כי זה גלאם רוק קיטשי כזה והם משחקים אותה רוק סטארים וזה מרגיז. פרל ג'ם הם באמת ההפך בגלל זה, זה לא מסתדר לי

Sum41xGiRL

New member
ממתי פרל ג'אם הם הייר מטאל?

אם כבר בון ג'ובי הם הייר מטאל ובון ג'ובי בכלל לא גלאם..

exterior

New member
פרל ג'ם היו צריכים לפרוש בשיא,

יענו אחרי TEN, או אפילו עד שאדי (יש לו קול טוב) קיבל מפרצים בשיער, והפך למקליש או whatever/ האלבום הראשון טוב, אבל אחריו הם רק המשיכו והמשיכו להדרדר... לגבי , בון ג'ובי- הם מיותרים בספירה המוסיקלית. ממש מיותרים. למוסיקה הם לא תרמו דבר (ומריטת שיער, ומכנסיים צמודים, ומגפי בוקרים, ושיער מנופח, ואישתו של סמבורה, הם לא תרומה). מה שכן, הם תרמו לתקומת הקליפים המושקעים בטירוף.... להקה בינונית, ולזמר יש קול מעפן. זה הכל לעניות דעתי. מה עם שירים של ויאלקה וסכ"ל? זה סבבה לטיול שנתי, לא?

Sum41xGiRL

New member
מה יש לי להגיד

את סכ"ל אני מאוד אוהב, לא עוד להקת הארדקור פוליטית של פדריקו(נכי נאצה, דיר יאסין ואפילו קצת מהטקסטים של USF בתקופה הזמנית שהיה איתם) ויאלקה, היו ממש מעפנים. אני בד"כ אוהב להקות מוזרות שמשלבות פאנק-רוק\גאראג'\פולק\וזבל שכזה, אבל כאלו.. אולד טיים רליג'ן שולטים! להקה גדולה..

exterior

New member
כן, אולד טיים רליג'ן, בקרוב ההופעה

בארץ. סוף סוף משהו לחכות לו בארץ המשמימה הזו.... להקה ענקית, שמכבדת אותנו בביקור....

Vedderism

New member
הייתי בהופעה שלהם בארגנטינה

ב25-26 לנובמבר, אחת ההופעות הכי בת זונות שאי פעם הייתי בה. הם היו מעולים, נתנו את הנשמה ואדי תותח על. אבל כמובן שהכל שנוי בדעה אישית. לא אמרתי שהם הייר מטאל חס וחלילה. אמרתי שהם גראנג' ואמרתי שהם ההפך לבון ג'ובי ובגלל זה קשה לראות אותם באותה שורה.

Francesco Totti

New member
אין ספק, Forever Changes

אחד האלבומים הגדולים של הסיקסטיז ויש מצב שהוא גם אלבום הפסיכדליה הכי טוב שנוצר.

Sum41xGiRL

New member
יצירת מופת אמיתית!

לדעתי, Forever changes ו-The psydalic sounds of(the 13th floor elevators) הם האלבומי הפסיכודליה הטובים ביותר

epitaph

New member
הייתי מכניס לעסק גם את...

Country Joe & the Fish - Music for Mind & Body ובפסיכודליה היותר קלילה את Traffic - Mr Fantasy. פשוט אלבום ענק...

Francesco Totti

New member
אין ספק, Forever Changes

אחד האלבומים הגדולים של הסיקסטיז ויש מצב שהוא גם אלבום הפסיכדליה הכי טוב שנוצר.

AeroTom

New member
שירים של אירוסמית' -

רשימה חלקית: One Way Street Movin' Out S.O.S Woman Of The World Seasons Of Wither Toys In The Attic No More No More Sweet Emotion Back In The Saddle Nobody's Fault Rats In The Cellar Draw The Line Milkcow Blues Kings & Queens Rattlesnake Shake Chesse Cake Three Mile Smile Let The Music Do The Talking Hangman Jury Don't Get Mad Get Even Young Lust Eat The Rich Fever Nine Lives Something's Gotta Give Ain't That a Bitch Crash The Farm Kiss Your Past Goodbye Beyond Beautiful Light Inside Baby Please Don't Go You Gotta Move Stop Messin' Around Road Runner Enjoy וטיול נעים.

למעלה