הייטק גרמניה

עם מה אתה מתווכח בדיוק?

כתבת "אני לא יכול להעלות בדעתי שום זר, חוץ משחקן בבונדסליגה, שיכול למצוא עבודה בגרמניה עם משכורת התחלתית של יותר מ-6000 יורו" אני באתי בתגובה וחוזרת ואומרת- אז אנא העלה בדעתך. הנך טועה. יש ויש. זר, לא בבונדסליגה, שכר גבוה יותר.
סוף דיון.

opwolf

New member
ומה עם הוכחות?

אל תגידי שם חברה, אבל תגידי לפחות עיר, מקצוע ושכר התחלתי.

אין לי שום כוונה לצלם לך

את תלוש השכר, אבל מדובר באזור פרנקפורט, ERP אורקל, שכר שנתי 6 ספרות.

opwolf

New member
אוקי, תודה רבה.

לא צריך להיות קטנונית, ביקשתי שתגידי, לא דובר על שום צילום.

יעלי9

New member
אני לא מאמינה ששאלת במפורש את גובה המשכורת

והתרעמת כשלא קיבלת תשובה מדוייקת?!

אני חושבת שאפילו בישראל זה לא מקובל באינטרנט הפתוח (ואנחנו לא בישראל)

diday

Member
תלוי מאד איזה ניסיון ואלו קשרים יש לך

יש מפתחים שכותבים קוד מהיר ויעיל יותר מצוות של 5 אנשים ויותר
אנשים כאלה לא יקבלו שכר שגבוה פי חמש מהממוצע, אבל בקלות פי שתיים ויותר.

יש לעומתם מפתחים עם דיפלומה/מאסטר שאתה צריך להסביר להם כיצד ממירים מעשרוני לבינארי ולהפך

יש מנהלי פרויקטים עם ניסיון וקשרים שמגיעים מהר לקצה העליון של המשכורות, ויש אחרים שנודדים מחברה לחברה ומגלים שבכל פעם השכר שלהם יורד ולא עולה.

opwolf

New member
תודה! כמו בארץ בעצם.

העניין הוא שבשביל לקבל את הקידום, על העובד הזר להוכיח קודם את עליונותו המקצועית במהלך תקופת המבחן בסביבת עבודה גרמנית, ופה נכנס הפן הפסיכוסוציולוגי.
בחינוך האוניברסיטאי הגרמני יש דגש רב יותר על עבודות ודיונים בצוות ממה שאני מכיר בארץ, ולפי דיווחים של אנשים שונים, גם במדינות אחרות. ככה שגם את כל הטריקים הם מכירים.

כתבה מהימים האחרונים Unispiegel על הסטודנט הגרמני המודרני-

Doch Studieren allein ist den Kindern der späten Achtziger und der Neunziger noch lange nicht genug. Sie machen mehr Praktika, lernen mehr Sprachen, rüsten sich aus Angst vor den Kommilitonen aus Amerika oder Südostasien für die globalisierte Welt: Der Anteil der jungen Männer und Frauen, die während des Studiums ins Ausland gehen, hat sich binnen 20 Jahren verdoppelt. Trotzdem beenden viele die Uni in einem Alter, in dem ihre Mütter und Väter noch keine Sekunde mit dem Gedanken an Abschlussprüfungen verbracht hatten. Und weil das alles noch nicht reicht, schreiben mehr als je zuvor auch noch eine Doktorarbeit.

http://www.spiegel.de/unispiegel/st...tschlands-studenten-geht-es-gut-a-938466.html

למעלה