הייאוש

Shanny

New member
תודה ממוש גם אני מחבקת חזק חזק

בת כמה את אם אפשר..?

pank

New member
כזאת קטנטונת....

אני רווקה כי עם בחורים רעים לא מגיעים לחופה... אבל שני זה הזמן שלך עכשיו שאת צעירה למצוא אהבה חדשה, אל תחזרי על השטות שלי ותבזבזי את השנים היפות שלך לשווא. את הנעשה אין להשיב.

Shanny

New member
אני באמת משתדלת אבל זה קשה

אבל בכל זאת מנסה למרות הקושי.. את עצובה?

pank

New member
אצלך זה עוד טרי...

אצלי עברו 10 שנים, הזמן מכהה את הכאב. נותרה יותר תחושה של החמצה. אבל העצב הולך איתי לכל מקום בעיקר כשאני מבינה שעוד פעם התאהבתי בבחור חסר לב, בגלל צורך פנימי שלי ובלתי ניתן לשליטה להעניש את עצמי. את עדיין בתהליך של אבל, תני לעצמך קצת זמן להתאושש , יום אחד בבוקר את תקומי ותגלי שאת בשלה לשוב לחיים מלאים, אבל אל תחכי שנים. חשבי בליבך איזה סוג של בחור ישיב את החיוך לפנייך והזמיני אותו לחייך. מבטיחה שהוא יבוא.. אני בטוחה שאהובך מתעצב ביחד איתך אז תהיי חזקה למענו בכדי שגם הוא יוכל להמשיך בשלו.

Shanny

New member
פנק יקרה

אני מנסה באמת אבל אני דואגת לך מה יהיה איתך? למה את לא מנסה גם? למצוא דווקא בחור לא רע? הרעים הם המושכים אך הם לא יהיו שם לאורך זמן את הרי יודעת..

אמת

New member
עצב..

שני.. תדעי שבכיתי איתך כשקראתי את המכתב שלך... בתור אחד שעבר כל כך הרבה רע בחייו, אני יודע שאין אני יכול להעמיד פנים שאני מבין את עוצמת הכאב שעברת ועוברת , כן , ותעברי.. אבל אני גם יודע לאמר לך את המילים שאני משנן ושיננתי לעצמי בכל יום שעבר ,בכל יום שהייתי צריך להזכיר לעצמי שגם השמש מעליי היא המתנה הכי גדולה שיכולה להיות.. הכל כתוב למעלה , הכל נקבע מראש.. וגם אם יש לנו מעט תמרון לכאן או לכאן.. הלוא שהרוב והחשוב מותווה לנו עוד בזמן היבראנו.. וזה כל כך מנחם כשאתה מצליח לפרק את המשפט הפשוט הזה למשמעות האמיתית והעמוקה שלו.. הייתה סיבה שיקרה מה שיקרה , ותפקידך בחיים הללו הוא להבין את זה .. להבין שאת ממשיכה הלאה חכמה מכל זה לא בורה יותר, עיוורת יותר לכל הטוב שסביבך.. אומרים שכשאלוהים מדבר אלינו אנו לא שומעים אותו, אנו עסוקים בטיפשות שלנו אנו, עסוקים ב``יום יום``.. אבל כשהוא צועק... כשהוא צועק משהו רע קורה.. כשהוא צועק אנו שומעים טוב.. ומבקשים סליחה על הכל , מבטיחים ללמוד הלאה ולהקשיב.. וכל מה שנשאר לך עכשיו שני ... הוא ללמוד מה יש לך דרך מה שאין לך.. ללמוד להביט על כל הפלאים שלו מחדש.. על השמש שלך ועל הנשימה הראשונה בבוקר.. וכן, גם על הבחור ההוא שמאוד מאוד אכפת לו ממך וכותב לך את המכתב הזה עם דמעה יבשה.. כך אני החזקתי מעמד.. מקווה שתביני .. ותדעי שאני כאן בשבילך אם תרצי.. אמת..

Shanny

New member
אמת יקר שלי

למדתי לקום בבוקר עם חיוך בגלל שהשמש זורחת בגלל שאין פקקים בגלל שיש לי עבודה טובה בגלל שאני אוהבת את האנשים בה בגלל שיש לי משפחה בגלל שיש לצידי חברים קרובים בגלל שיש לי כסף לקנות לחם או חלב בגלל דברים מצחיקים בסרטים בגלל שחברה טובה שלי חוזרת מחו``ל עוד שבוע ואני אוהבת אותה מאוד בקיצור למדתי לאהוב את החיים בגלל הדברים הכל כך פשוטים ואני חושבת שזה הדבר הכי חשוב שלמדתי כי אנשים לא מעריכים את הדברים הפשוטים אולי רק אחרי כזו טראומה רואים מה באמת חשוב אז כיף לי לחיך בבוקר כי השמש זורחת כיף לי לשבת ליד הים ולחייך כי השמיים כחולים הגלים יפים הים כחול והכי כיף לי לחייך בבוקר בגלל שקמתי ליום חדש שלך שני

yoli

New member
שני..

מאמי תראי, הסיפור שלך מוכר כ``כ להרבה אנשים אני רואה, כמובן שמחיקת אישיות היא לפעמים קורה, שלא בצדק ע``י אדם שאנו אוהבים, אז תסתכלי בראי, תחליטי מי את, מה את רוצה, איפה את בחייך עכשיו, ומי זה בכלל אריק? מהו? צל שמעיב על חייך? דמות לא ידועה? דמות שלא קיימת יותר? מי את ..לא מי הוא!.... מה את רוצה? מה היכולות שלך? מה הכישרונות שלך? במה את טובה...כמה טוב את יודעת לעשות... כמה שאהבה היא חוויה זמנית, לא ידועה במקומה וביעודה, למידה מבן זוג שאנו לרוב לא מכירים כ``כ,היא לנו, ואין לנו לרוב מושג עם מי היינו, האם הוא האיש שהכרנו או אחר? מי אנחנו בנקודת זמן זו? אנו כ``כ משתנים משנייה לשניה אז אין זה משנה מה היית, משנה מה את תחליטי להיות, כי במצב כזה של ריק הכול אפשרי, אז לאסוף כוחות, להסתכל לחשק בעיניים מאמי, את אישה חזקה, אני בטוחה, ויאללה להתחיל מחדש.... נשיקות איילת .

yoli

New member
תיקון טעות!!!שני

רק עכשיו ראיתי את כול ההודעות במלואן שני, כ``כ מצטערת, אני רק יודעת מהי פציעה של חבר בתאונת אופנוע, ועוד שלא היה לו רשיון, אני מתארת מה גודל המעמסה, מקווה שיהיה טוב וכמו שכולם אמרו מתוקה, הוא מסתכל מלמעלה ומלווה אותך, וסתם שאלה את מתעניינת בתיקשור?

Shanny

New member
יולי.... אז אופסססס קום כל... ודבר

שני מה זה בדיוק תקשור?? במה זה יכול לעזור?

yoli

New member
שני

תיקשור למדתי אחרי שאח של אמא שלי נהרג, למדתי לתקשר, זה מפחית את הלחץ, המתח, והפחדים מעולם המתים... זה קשור הרבה לתחום התיקשור שהוא לא רק לעולם המתים, זה עוזר.. חשבתי שאולי את מתעסקת בזה....

Shanny

New member
יולי אני לא אבל את יכולה

לומר לי איך אני מגיעה לזה?

yoli

New member
להגיע

תהליך לא פשוט, בהחלט שלא, גיליתי את זה בגיל 11 ומאז זה שלי, תראי, זאת למידה שמישהי שהייתה המורה שלי למתמטיקה עשתה, וזה ערך כמעט שנה הלמידה הכוללת וחצי שנה הלמידה המעשית, שהלמידה עצמה לא נגמרת עד היום. זה בהתחלה קשה, הרי זוהי מיסטיקה ורבים אינם מאמינים.... וזאת השאלה, אם את מאמינה האיזהו משהו, אם את לא חושבת בראליות ייתר, אז זה בסדר. תרשי לשאול כמה שאלות.... את זוכרת כול רגע מהתאונה כיאלו היתה היום או בטישטוש רב? את מרגישה שמשהו גדול יושב עלייך, או שזה תחת איזה שהוא היגיון? את מוכנה להאמין במשהו שהוכחות לו מתקבלות אחרי העבודה ולא לפניה?... תשאלי את עצמך וצרי איתי קשר...

Shanny

New member
חמודה שלי אני כבר עברתי את שלב

האבל . אבל לא מדובר כאן בפרידה. כן אולי פרידה אבל מסוג אחר מוות זו פרידה אחרת אין לך שליטה ע``כ והיינו יחד שנתיים וחצי כך שהיכרתי מאוד טוב את הבן אדם והוא אותי אולי הוא בעצם היחיד שמכיר אותי באמת את אומרת הכול בפשטות שכזו כאילו זה אכן כ``כ קל... אז שתדעי שאני נחשבת טיפוס חזק ביותר ואם זאת זה מאוד קשה לאסוף את כל הרסיסים ולהמשיך הלאה כאילו לא היה זה בלתי אפשרי אז אני יודעת שזה יהיה מתישהוא ושזה יקרה אבל אני בהחלט נותנת לעצמי לקחת את הזמן לאט לאט לא בוער לי כלום אני בת 24 ואני בטוחה שאני אמצא עוד אהבה כשהזמן יהיה הנכון כשאני אהיה מוכנה לכך רגשית אז אולי תודה על התגובה אבל נסי לחשוב על עצמך במקומי ואולי אז תביני כמה זה לא כ``כ פשוט שאהבת חייך פתאום נעלמת לה לעולם המתים ואיננה עוד... שלך שני

המקליק

New member
יש עתיד

כן ..אני יודע שזה דיי קלישאי אבל להביט למעלה לא יחזיר אותו הכאב מאוד מובן וגם מוכר אבל ההתאוששות חשובה כדי להמשיך העתיד של מי שאבל בדרך כלל יותר ורוד זה כמעין פיצוי על ``אי הוגנות`` שני זה יותר טוב באנגלית cheer up beyond the rainbow appear the great future יהיה טוב!!!

Shanny

New member
המקליק צודק ב-100 אחוז קל לחשוב

קשה ליישם תודה בכל אופן שני

ב א ר י

New member
ליבי בוכה יחד איתך...

אני לא מכיר את הרגש כאשר מאבדים אדם אשר אוהבים אהבה רומנטית,אך אני כן מכיר את הרגש כאשר מאבדים חברים לנשק בצבא,אני מכיר את הרגש כאשר איבדתי את סבי שהייתי קשור אליו מאוד. אני מכיר את רגש האובדן הזה... בעיקר אני מכיר מפני שאת חברי הטוב ההוא שם למעלה (אם הוא קיים שם),החליט לקחת אליו,הוא לקח אותו אליו בדרך נוראה,בשריפה שהייתה בלבנון לפני כשלוש שנים...הוא צעק לעזרה אף אחד לא יכל להגיע אליו...אני שהייתי רחוק ממנו,מבחינה גיאוגרפית,שמעתי את זעקותיו לעזרה בקשר האלחוטי.... אני לא יכלתי לעזור לו.... זהו כנראה הרגש שאולי משותף לכולנו בסופו של דבר,זה הרגש המקשר בין כולנו,בין כל בני האדם ולא חשוב מהיכן אנו באים. רגש האהבה,מקשר בין מספר מוגבל של א/נשים. רגש האובדן,מקשר בין מספר לא מוגבל של א/נשים. שני ופאנק מאמושים,משתתף בצערכן,ליבי איתכן בוכה ודומע בזמן שהינני קורא דברים אלו. כואב אני איתכן את כאבכן. שתמצאו אהבה אמיתית חדשה במהירה,זהו המרפא לרגש האובדן. בארי

pank

New member
בארי!

נתקלתי בחיי בכל-כך הרבה אנשים צינים וחסרי לב. לא יכולה שלא להשתהות מול הרגישות שיש בך. אתה בן-אדם אמיתי וזה נדיר. אני יודעת שזה נשמע כמו סופרלאטיב אבל אתה ממש מלאך. מאוד מודה לך על האמפתיה. חשוב ששני תלמד מהשגיאות שלי ולא תכנס לתהליך של הרס עצמי.

למעלה