הייאוש

Shanny

New member
הייאוש

האחות נכנסת מבקשת שאקום גופי אליך דבוק מתקשה להאמין ככה ויתרת?? על החיים עלי? על האהבה? אולי תנסה אומרת בליבי לא נותנת להם לעטוף אותך עם הסדין חכו הוא יקום אני צועקת... אך לא רק הבכי ממלא את החדר אתה לא איתנו עיניך סגורות כבר אתה בעולם שלך למה??? תחזור אלי!!! למה הלכת?? איך אני אמורה להמשיך ולהילחם בהכול כאן לבד??? איך....... בוכה ובוכה ובוכה..... לא יכולה ... רק איתך... גם עתה.... לא יכולה החיים בלעדיך לא שווים מאומה... רוצה להיות איתך.. שני מלאכים יחדיו בשמיים... יש דרך מצאתי אותה... יש לי כמה דברים עוד לסגור כאן... תמתין לי ,אני באה אליך חכה לי בשערי הגן אני רוצה... אני באה... אל תכעס שאני מתייאשת... עברה שנה ואני לא יכולה כבר יותר.... העצב אותי פה סתם גומר... אז חכה לי אהובי היקר מכל... אני אגיע ...

Shanny

New member
יושבת וחושבת עליך... על ידיך...

יושבת וחושבת עליך... על ידיך היפות והחזקות.. העיניים העמוקות... הגוף החם ששכב לצידי כל יום... ואיך זה שממני הלכת לך פתאום... מחבק מנשק ואוהב... כל כך קרוב אלי ללב... בלילה ההוא המיטה לבנה... סדין בית חולים עוטף אותך... עיניך פקוחות ספק שומע אותי ספק לא... מתסכל במבט תוהה מבט תמוה מבט בוהה.. נישקתי אותך על שפתייך היפות והמתוקות... היישרת אלי מבט מלא דמעות... ידענו אז שזה הסוף... עומדת מולך.. מתקשה לזעזוב... דמעות זולגות להן בלי סוף... איך אוכל לתת לך ללכת..? איך... כבר לא מדבר.. כבר לא אומר... את ידי מחזיק כמעט בלי כוח.. אריק החזק שלי... איפה כל הכוח שבך??? אל תישבר אני אוהבת אותך תישאר.... ואז... אני שומעת אנחה כבדה ומבינה שזו אולי הנשימה הכמעט אחרונה... המכונה עוד עובדת אבל איה ליבך..? ידך נשמטת מידי בזהירות ונוחתת לה על המיטה ברכות... ואני נשכבת לי על גופך החם המתוק העדין ה.... בוכה דמעותי עוטפות אותך.. אך אתה כבר דומם ... אוהבת אותך... לעולם לא אשכח... רק רציתי שתדע..

Shanny

New member
לכולכם.... הסיפור שלי...

לא הייתי מסוגלת לרשום על מה שקרה לי כלום... והנה עברה לה שנה וחצי ואני נפתחת לפניכם ומגלה את כל מה שבתוך תוכי... לאחר שנה וחצי אני יכולה לכתוב על זה לקח לי שנה לרשום כל זה בלי בכי היסטרי תוך כדי... למרות שגם עכשיו המצב עדין רעוע ואני מסוגלת לפרוץ בבכי תוך שניה... במשך כל השנה האחרונה , הייתי בערך 6 חודשים מושבתת בגלל מה שעברתי... לא ידעתי איך אני ממשיכה לחיות בלעדיו... פשוט נורא מה שהיה אח``כ ממש... משהו בתוכי מת לא החזקתי מעמד פשוט התפרקתי לגורמים ... כ``כ קשה לי אני ממש מתפרקת!! איך אפשר לחיות ככה כל החיים? סגורה בתוך דמות קשוחה שהיא ההיפך הגמור ממני... כל הרגש שהיה בי הלך... מרוב דמעות מרוב בכי כבר אין לי דמעות אין בי רגש ריקנית לחלוטין.... אלוהים , תראה מה עשית לי זה פשוט לא ייאמן!!! אני ממש לא מכירה את עצמי יותר הפכתי להיות אטומה רגשית .... עכשיו כשאני כותבת עליו אני בוכה פעם ראשונה מזה חודשים אין לי כבר דמעות קשה להן לצאת החוצה .... ממש כואב לי שאני כזו קרת רוח ואדישה ... הדבר שתמיד חשבתי שהכי טוב בי זה הרגש הבלתי נלאה שיש בתוכי . אני נזכרת איך באותו יום שזה קרה .... ישבתי על הרצפה אצלך במרפסת ובכיתי כמו מטורפת... הייתי במצב כ``כ שביר וחיבוק ממך .... אפילו חיבוק קטנטן היה מחזיר לי טיפה מהאנרגיות האבודות ... רק לחוש אותך... רק חיבוק ... מגע קל להרגיש אותך שוב איתי שוב כאן... אבל אתה לא היית כבר כאן איתנו... היום כואב לי לומר אבל כל הרגש הנפלא שהיה בתוכי הלך לעולמו... אני כזו קרה ממש כקרח פשוט לא ייאמן ... כלום לא שובר אותי יותר... כלום לא גורם לי לבכות פרט לעובדה הכואבת שאיבדתי אותך ... מתגעגעת למי שהייתי מאוד ,כואב לי מאוד... אין לך מושג איזו שנה עברה עלי פשוט גיהנום ממש גיהנום.... הכי כואב לי על אותו חלק שאבד ואיננו חלק ממני יותר .... החלק הזה היה בעצם אתה... הוא לעולם לא יחזור... היום אני לא מסוגלת יותר לתת מעצמי יותר לאף אחד מפחד שיקחו אותו ממני כפי שקרה איתך.. עצוב לי שזה מה שקרה לי ... היום אני נכה רגשית!! אין בי יותר את היכולת לתת מעצמי לאחרים ואני חיה אך ורק עם עצמי.... אפילו כמעט ללא חברים.. כל מה שאני היום אתה גרמת לי ללמוד על עצמי,,, אמנם הייתי בתחתית שבתחתית בלעדיך אבל כיוון שאני מהשורדים הייתי חייבת בסופו של דבר להתעשת ולהתרומם כלפי מעלה... עם כל הקושי וחוסר הרצון... והיום אני יותר חזקה מתמיד.. אז מה לעשות ?? לומר לך תודה , אדוני שלמעלה בשמיים...??? על זה שנתת לי מכה כ``כ חזקה וגרמת לי ללמוד הכיצד להתמודד עם החיים?? לא נראה לי ,נראה לי שאולי אני צריכה לכעוס עליך כי עצוב לי עכשיו אני כאובה מאוד בגללך! אין לי מושג מי זו הבחורה שמסתכלת עלי יום יום בראי מי זו קיבינימט ???? מי אני כבר אני בעצמי לא יודעת השתניתי ב-2000 מעלות במהלך השנה האחרונה אני כבר לא זוכרת מי הייתי קודם אין לי מושג . האמת היא שכשאני חושבת על השוני אני לא יודעת אם זה טוב או רע אין לי שמץ . אני פשוט כ``כ עסוקה בכוונה בזמן האחרון כך שאין לי מושג כבר מי אני ומה אני . קשה מאוד להיות כל הזמן עם עצמך כשבעצם זה מישהו הזר לך .... אין לי מושג כבר איך להתמודד עם עצמי אני חושבת על כך רק עכשיו ,כי כל הזמן אני משתדלת בכל כוחי להיות עסוקה בדברים שמאוד מאוד חשובים לי. היום האמת היא שטוב לי עם עצמי כפי שאני למרות שאני נכה רגשית. ואני ממש נכה רגשית... אין לי מושג אם אתה עוד רואה אותי מלמעלה אריק... לפעמים אני קוראת לך מתוך חלום או מציאות... משום מה העובדה שאתה אי שם שומר עלי עוזרת לי ... נותנת לי כוח עליון להמשיך הלאה... אל תכעס עלי אם אני בוכה זה בלתי נמנע.. אני מצטערת אם אני בוכה זה פשוט יוצא... אני יודעת שאתה לא רוצה שאבכה בגללך.... אמרת לי תהיי מאושרת ותמשיכי את חייך גם בלעדיי... אבל איך איך אוכל ?? אני לא יודעת מי אני בלעדיך... היתה לך השפעה כ``כ עצומה עלי שזה פשוט לא יתואר ואולי אין לך מושג עד כמה פשוט לא ייאמן!!! מי אתה שם למעלה ?? אהה ???? מי נתן לך הכוח להרוס את חיי? שבגללך ימים ולילות לא ישנתי! בקושי תפקדתי .....בקושי נשמתי .....בקושי הלכתי .... בקושי חייתי ??? אריק כל פעם שאני חושבת עליך אני רק מתחזקת יותר ויותר אתה הוא זה שנותן לי הכוח להמשיך ולהילחם בכל... אני יודעת היום שזה לא כ``כ רע להיות חסרת רגש... אבל צריך כן לחשוב על אחרים ... כן כי כולם חשובים לא רק אני. איך אתה שם למעלה הוצאת ממני את כל הרגש הנדיר שהיה בתוכי וגרמת לי במשך תקופה ארוכה לכעוס על כל העולם... מעמיד לי מכשולים ומבחנים???? למה??? גרמת לי להבין שעל מנת לנצח את העולם ,צריך להילחם ולהמשיך הלאה ללא טיפת מחשבה על איש .... הנה עכשיו אני כבר כמעט ולא קוראת לך אריק... כבר לא בודקת האם אתה רואה אותי... כי אני ואתה כבר נשמות תאומות אני בדיוק כמוך כבר כלום לא חסר .. ירשתי ממך הכול את הדברים הכ``כ נפלאים והמדהימים שהיו בך.... איך נעשה לנו עוול כזה? למה הלכת?? מה היה כל כך חשוב שהיית צריך כ``כ מוקדם לפרוש מן העולם?? שואלת ושואלת ואולי תמיד אשאל שוב ושוב את כל השאלות הללו.... סביר להניח שאין עליהן תשובה... ואצטרך להמשיך איך שהוא לחיות... בלעדיך... ובלעדי... אוהבת אותך תמיד שלך שני

האמת תמיד מרגשת....

שני, סיפור חייך משתקף בבהירות מדהימה ואי אפשר שלא לשקוע יחד איתך ,ולו רק לרגעי הקריאה, באותן תחושות שאותן העברת עם כל עוצמתן. שוב הוכחה טובה,כי אפילו במדיה הוירטואלית אפשר להבחין בקלות בין הבעת רגשות אמיתית לבין ``חארטה``. ליבי איתך ועלייך על הטרגדיה ששיבשה מהלך חיי בחורה צעירה ואוהבת שהפכה בכורח הנסיבות לשבר כלי בטרם עת. מאחל לך שיקום נפש זריז כדי שלא יוחמצו כל חייך.יודע שכל דבר יהא רק תחליף ,אבל יש גם תחליפים מוצלחים הקרובים באיכותם למקור ואל תאבד תקוותך כי היא סוד שיקומך. בהצלחה בהמשך דרכך....

תמרה*22*

New member
ארבל כרמל תודה רבה לך אתה מדהים

:-( תודה מצטערת מנסה לחייך אך לא כ``כ הולך

pank

New member
כל-כך מזדהה, הסיפור שלך הוא כמעט

הסיפור שלי, גם אצלי עברה כבר שנה, אבל ההשלכות חרוטות על לוח ליבי. עדיין אל תסגרי את ליבך,הזמיני אל חייך אהבה אמיתית.

pank

New member
אהבת חיי האחד והיחיד !

נהרג בתאונת אופנוע מול הפרצוף שלי לפני עשר שנים, מאז יצא לי לפגוש רק בחורים רעים שעשו לי מניפולציות רגשיות והאחרון העביר אותי גהנום עלי אדמות. הנורא מכל שהוא אהב אותי, אבל החולי שבו עיוות את אהבתו עד ללא הכר.

Shanny

New member
פנק אני לא מאמינה

זה בדיוק מה שקרה אצלי רק שהוא היה בדרכו אלי ונהרג בדרך על אופנוע גם... נסעתי ישר למקום התאונה וראיתי הכול לעולם לא אשכח מה שראיתי אבל רציתי לראות רציתי לזכור אהבה כזו אני לא צופה לעולם... אני מצטערת בשבילך את בסדר?

pank

New member
שלי נהרג דקות ספורות לאחר מריבה

סוערת, הוא חשב שבגדתי בו וזה לא היה נכון. הוא הוריד אותי בכעס, וטס כמו מטורף, לו רק הייתי זוכה לומר לו כמה שאני אוהבת אותו, כמה הוא טועה, הוא היה בשבילי עולם ומלואו. אני רק זוכרת אותו שוכב על הכביש, על פניו קפאה הבעת הכאב, הכאב שאני גרמתי לו שלא באשמתי, והכל בגלל ידיד נחש. רק את אולי תוכלי להבין מה זה לאחוז בזרועותיך את האושר שלך ולדעת שהוא אבוד לנצח...

ק צ פ ת

New member
לגעת באושר ולמות איתו

לגעת באושר -ולמות איתו. זה קרה לי באשר את שם תהיי חזקה ביי טל

pank

New member
שני יקרה! אני מאמינה בכל ליבי

שהוא עדיין איתך, שהוא שומר עלייך מלמעלה, רואה ואינו נראה, זכית בחייך לאהבה נדירה, יש אנשים שחיים חיים שלמים מבלי לחוש דבר. פתחי את ליבך לעוד אהבות, אני מאמינה שהוא יכוון אותך לאהבה חדשה. בחיים דבר לא מקרי הזמן שלו פה הסתיים ועתה הוא נמצא במקום אחר, מאמינה בכל ליבי שדווקא את שיודעת מה זו אהבה אמיתית ולא נכווית כמוני מגברים רעים תוכלי למצוא שוב אהבה אולי שונה אך לא פחות יפה.

Shanny

New member
פנק אני כל כך מצטערת זה כל כך עצוב

לי אבל אל לך להרגיש אשמה אסור לך את חייבת לא להאשים את עצמך גם ככה אנחנו מאשימים עצמינו על כ``כ הרבה דברים וזה רק מכביד את החיים עלינו בבקשה ממך... אני שנה וחצי הרגשתי אשמה בגלל אלף ואחת סיבות אבל הבנתי שעם כל הרע שבכך אי אפשר לחיות את זה וחיייבים להמשיך הלאה אין ברירה אחרת. צריך לזכור אולי אף לכתוב על כך לדבר להוציא אך לא לחיות את זה אולי אני משכנעת כאן גם את עצמי תוך כדי...:) אבל זה נכון ואני בטוחה שאת יודעת זאת ומסכימה איתי. מה איתך כיום?

pank

New member
כבר שנים אני סוחבת על עצמי את

תחושת האשמה, חרוטה בעיני תמונה אחת חדה. אני והוא בדירה וצרור המפתחות של האופנוע, מונח על השולחן ליד הקסדה.למה? למה? לא הושטתי את ידי ולקחתי אותם. אני שונאת אופנועים שונאת בכל ליבי. ואני הייתי חולת אופנועים מושבעת. האמת היא שאני יוצאת עם בחורים רעים בכדי להעניש את עצמי, על-כך שלא ידעתי לשמור על הגבר שלי. אבל שני יקרה אף פעם על תאשימי את עצמך, את קורבן של גורל אכזר. אבל אני מאמינה שהמוות הוא לא סוף פסוק, וכאחת שעוסקת במיסטיקה. אני מבטיחה לך שמרוב אבלך את לא חשה שהוא עדיין לצדך. אהבתי מופיע לי בחלומות,ומדבר איתי ואני יודעת שהוא יודע עד כמה אני עדיין אוהבת אותו. ברגעים קשים כשגברים אחרים פוגעים בי לפעמים אני חשה אותו כמו חבוק מרחוק.

Shanny

New member
פנק יקרה אני מרגישה לפתע קרבה עצומה

כלפייך אולי בגלל עניין המסטיקה אני לא מתעניינת בזה אך בהחלט מאמינה מושבעת של הגורל אז לדעתי אם דברים קרו סימן שזה מה שהיה צריך לקרות אין לי מושג למה?? למה דווקא אני או את היינו צריכות לעבור כזה משבר אבל אולי יהיה משהו טוב יותר אח``כ ויכול להיות משהו טוב יותר או מספיק טוב אח``כ צריך להמשיך להאמין בלי האמונה אין לנו בעצם כלום לא משנה איזו אמונה כל אחד שיאמין במה שהוא רוצה העיקר להמשיך להאמין להמשיך לחיות ולהמשיך לנסות עם כל הקושי אני מנסה בעצמי לפעמים אני אפילו קרובה להצלחה לפעמים ממש שבורה מהכול ורוצה לגמור את הכול אבל בסוף תמיד חוזרת לעצמי ונעמדת על הקרקע גם אני מרגישה אותו אפילו מחשבה קטנטונת עליו מחזקת אותי זוכרת כמה הוא היה חזק ולא טיפוס שמתייאש שואפת להגיע לחוזק שכזה ובמצבי שבירה אף מגיעה לזה ואז... אז אני מתחזקת הכול ממחשבות עליו

pank

New member
גם אני פטליסטית מושבעת..

אשלח לך המון אנרגיות חיוביות, ואתפלל בשבילך שאת הצער תחליף ההשלמה.ושתתחזקי ושמחת החיים תשוב אלייך. ושתמצאי אהבה חדשה. וחס וחלילה אל תחשבי מחשבות אובדניות, כי אז באמת תופרדי מאהבתך לנצח. ותמיד כשעצוב לך תזכרי שהוא לצדך אולי אפילו תוכלי לחוש כיצד הוא מנסה לעודד אותך. עזרי לעצמך להתעודד. צאי מהכונכיה שלך, תעשי לך איזה מסע קניות... שבי בבית- קפה. מבטיחה להתפלל בשבילך כל יום עד שתצאי מהמשבר. שולחת לך חיבוק חם.

למעלה