היורשת של סיינפלד.

גרעאפס

New member
היורשת של סיינפלד.

לאלו מכם שעדיין לא שמעו, לסיינפלד יש יורשת רשמית. השם: Curb Your Enthusiasm הערוץ: HBO מדובר בתכנית חדשנית ומבריקה, ע"פ כל הביקורות, פרי יצירתו של לארי דיוויד, היוצר של סיינפלד. התכנית היא לא כמו שום סיטקום שראיתם אי פעם, ומהפכנית אפילו יותר משהיתה סיינפלד בזמנה. הפעם לארי דיוויד מככב ולא כותב את הסדרה, מפני שאין לתכנית תסריט! היא כולה מאולתרת! נשמע מסקרן? ועוד איך! עכשיו נשאלת השאלה, האם ומתי תגיע הסדרה לישראל? הייתי מאד שמח אם תתחילו לשלוח לערוץ 3 מכתבים נזעמים, אני כבר התחלתי.

dansh

New member
NO FUCKING CHANCE

דבר ראשון אף סידרה לא תשתווה לסיינפלד: "היורשת של סיינפלד" או "משתווה לסיינפלד" הם תארים שניתנו גם לכזה כאילו, תהרוג אותי וזהו וגם פאזל אם מישהו זוכר, אז לא כדאי לסמוך על זה ממש. דבר שני זה שלארי דיוויד משחק שם (ולא כותב) לא אומרת כלום, אם כבר הוא היה כותב אז היה קשר לסיינפלד זה כמו שהעוזר צלם מסיינפלד יהיה במאי של תכנית. ודבר שלישי אם אין תסריט אז לי זה נשמע כמו סתם איזה גימיק שלא יעבוד. ועוד משהו. מה פתאום "תתחילו לשלוח לערוץ 3 מכתבים נזעמים" ?! מה אתה חושב, שלערוץ 3 יש בלעדיות על כל תוכניות החוץ והם יכולים פשוט לשדר איזה שהם רוצים מתי שבא להם? אתה לא חושב שזו שאלה של כסף?! וחוץ מזה, מאיפה אתה יודע אם בכלל התוכנית מוצאת למכירה לרשתות זרות? אולי עדיין לא? אולי HBO לא עובדים ככה ומעדיפים לחכות קצת? אין לך מושג בהליכי רכישת סדרות זרות (וגם לי לא, ברור) אבל זה הרבה יותר מסובך ממה שנראה אז אני בעד שתחסוך לעצמך את הזמן של כתיבת מכתבים זועמים לערוץ 3 ולהם את זמן זריקת המכתבים לזבל. וזהו.

delvecchio

New member
ראיתי פרק אחד של הסדרה

בארה"ב. אני מאוד אהבתי, מאוד דומה לסיינפלד בהתחכמויות ובשנינויות, אך הפעם הכל מזווית הראייה של לארי דיוויד. הסדרה מצולמת בצורה די מוזרה וייחודית, לצערי פספסתי את שאר הפרקים של העונה הראשונה (הבנתי שהיו שישה).

למעלה