היום...

מור ק

New member
היום...

כל הכיתה התנפלה עליי בצרחות (כולל המורה ה"נייטראלית", כמובן), ושוב ניסו לחנוק אותי בהפסקה (לצערו ולשמחתי אני נושכת, וירד לו קצת דם), כי העזתי להגיד שלסרב לשרת בשטחים זה לגיטימי לדעתי. העיקר שהמאמץ להגיע לכל מקום משתלם, ומשקבלים תמורתו איכות חיים בגולן... יומטוב מורצ´ו

Carl Freeborne

New member
היום (ובכלל)

אני חושב שזה בזבוז להביע עמדות ליד האנשים האלה, כי הם נבלות אדם, אבל אם אין ברירה (למות על קידוש האידאלוגיה) אז כן, ונכון... להתעקש עד הסוף. רק לא להיגרר למלחמות כבוד (דבר שהציל אותי לפחות היום). ובכל אופן מה לעשות ככה זה עם הבבונים הישראלי...

גם לי קרה אותו דבר

בשיעור פילוסופיה דיברנו על מוסר וסרבנות מצפון ואמרתי שאני פצפיסטית וכווולם כולל המורה התחילו לצעוק עליי ובל נשכח את שיעורי חינוך שכל הכיתה שלי מלאה בימנים ויש רק שמאלנית אחת לרפואה ^ אני אני אני!!!^ והכי נחמד לשמוע על הבוקר או בהפסקה רוצחת יהודים פריקית

ברוכים הבאים למועדון.

מסיבה מוזרה כלשהיא כל שיעור אזרחות או חינוך בכיתה שלי מסתים בזה שכמה תלמידים, במקרה הטוב, וכיתה שלמה במקרה הרע, צועקים עלי ורוצים להרביץ לי. זה בלי לדבר על הויכוחים בשיעורי ביולוגיה שניהלתי נגד ניסויים בבע"ח. בכלל בתקופה שמכתב השמיניסטים התפרסם העברתי כל הפסקה בוויכוחים עם מלא אנשים, שתהו מדוע אני לא חותמת על מכתב התגובה. שמועצת התלמידים בבית ספרי הוציאה.

לכל הבנות באשכול הזה

לאף אחד אין זכות לפגוע בכן בגלל הדעות שלכם (פרט ללאמר לכן את האמת כפי שהוא רואה אותה מבחינתו, גם אם היא פוגעת) ואם עושים לכן דברים כאלה אסור לכן לוותר (למור ק, פעם הבאה תנשכי יותר חזק שיירד לו הרבה דם לא קצת). אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בבי"ס, זה הבלאגנים שהייתי עושה, ואם עושים לכם דבר כזה זו סיבה מצויינת לעשות בלאגן... נ.ב אני סולדת מסרבנות ופאציפיזם, אבל אני לא חונקת את מי שדוגל בהם (מה, אני רוצה שינשכו אותי? :) ) וברצינות, אל תעברו על דברים כאלה בשתיקה. זה מאוד חמור.

תקראו!!!!!!!!

קודם כל נועה יפה שאת לא דוגלת באלימות. וכל הקטע שאני לא בקטע של הלשנה מה אני אלך למנהלת ואגיד נתנו לי כאפה בגלל שאמרתי שפעולות צה"ל בשטחים זה טרור? לא נראה לי,,,,, אני בכל מקרה מבליגה ויש לי משפט קבוע " יופי שאתם יכולים לנהל ויכוח אמיתי ומתגר" או שפעם היה קטע יותר מצחיק הייתי עם ידיד שלי בקניון וילד מהכיתה שלי עבר לידנו ואמר "יאוו הנה הפריקית שתומכת בחמאס" אז ידיד שלי אמר לו "תודה שתרמת מזמנך לשלום העולמי". מה אתם אומרים? נחמד לא.......?

מור ק

New member
גם אני עונה בערך ככה

לא נשכתי אותו כדי להכאיב או להחזיר, פשוט- היד שלו היתה על הצואר שלי, והייתי צריכה להוריד אותה איכשהו... אני לא בנאדם חזק במיוחד, ויודעת רק לשרוט ולנשוך, והאמת- לא ממש שקלתי את זה, זה היה די אינסטקטיבי (יחד עם איבוד האוויר ועם זה שהפכתי לאדומה מאוד..) הבעיה היא שאצלנו אין למי ללכת, כי זה כולם כולל מורים כולל הורים כולל הכל יומטוב

מור תקראי

גם במשפחה שלי כולם ימנים אפילו אחי הקטן למד להגיד לי אחרי כל פיגוע יופי נוער מרצ....... תמשיכו בדרך שלכם.... כמעט כל מפגש הופך ישר לויכוח פוליטי שכווולם עליי. אבל שהצטרפתי לנוער מרצ התחלתי להסתובב עם אנשים שחושבים כמוני למרות שרוב החברים/חברות שלי ימנים/מרכז/לא מעניין אותם פוליטיקה אז אני פשוט לא מדברת על פוליטיקה!!!!!!

מור ק

New member
קראתי...

ותראי, גם אני לא ממש בקטע של לעשות פרובוקציות ולריב סתם, ולכן לא מפתחת שיחות על פוליטיקה מרצוני החפשי, אבל כשבכיתה שלי מציגים נושאים בצורה חד צדדית ונוראית, וכשהדיום הוא במילא על פוליטיקה, אין לי שום כוונה לשתוק. (חוצמיזה, זאת היתה פעם ראשונה שגם המורה שלי התחילה לצרוח עליי...) מור(צ´ו)

למעלה