היום!

star211

New member
היום!

בהמשך למשימתנו בעניין הדיסקים הצרובים אתמול יצאנו כמה חברים לחנויות של דיסקים צרובים בנתניה ובהתחלה הם לא רצו לשמוע אותנו וטענו שזאת הפרנסה שלהם בכל אופן שאר האומנים כרגע לא מענינים אותי כמו עמיר שלנו אז החלטנו להגיע איתם לפשרה שרק את עמיר בניון יורידו מהמדפים.. האנשים שם היום מאוד מאוד קשים אבל בסופו של דבר הזמינו אותנו לקפה:) היה נחמד והיום הזדעזעתי לנוחח התוצאות.. אני חוזר מהעבודה עובר דרך החנות ורואה שלט גדול כאן לא מוכרים דיסקים צרובים של עמיר בניון.. אני נכנס לחנות ורואה אולי זה ישמע מצחיק אבל בין כל הדיסקים הצרובים של כל האומנים יש דיסקים מקוריים של עמיר בניון-הכל עד לכאן! בהצלחה לנו בהמשך.. תומר.

star211

New member
הזוי? כנראה שלא

נשמע הזוי אבל מאחורי המסכה של אותם אנשים קשים שרוצים לעשות כסף על חשבון עמיר יש לב של בני אדם שניגשים אליהם מדברים איתם יפה ותאמיני לי שאלה באמת אנשים שעדיף לא להתעסק איתם אבל צריך את האיפוק צריך לדעת לגשת להסביר ותאמיני לי שאם המון מאמץ של כולנו כאן נצליח כי לשבת מול מסך ולרשום שאנחנו נגד ועוד כל מני הסברים לא ממש יעזרו צריך פשוט לעשות משהו בשטח.. אז אלה אני יודע שאנחנו עדיין לא מכירים כי אני חדש כאן בפורום אבל אוהב ותיק של עמיר, למדתי שאין משהו שהוא בגדר לא אפשרי גם ורד:) אמרה לי שאני אצליח להגשים את החלום שלי כרגע זה ביני לבינה.. שיהיה לנו המשך שבוע מוצלח! תומר.

עמירעמר

New member
אשרייך אחינו כל הכבוד על האומץ

ובמיוחד על התוצאה המעניינת ומשמחת הזו

א ל ה 27

New member
אני חושבת..

שלכל האמנים מגיע שגם את היצירות שלהם לא ימכרו בצורה מבזה... אם כבר מחאה/עצומה, אז עד הסוף! כמו עמיר בניון, כולם עובדים קשה ומייחלים לעצמם שישכון כאן צדק.. אם להאמין שאכן הם הורידו את הצרובים מהמדף ושמו דיסקים מקוריים?! קצת הזוי בעיניי הדיסקים המקוריים של עמיר בניון, בחנות מפוברקת.. אם הבנתי נכון... לא ברור לי! אני הייתי שורפת את "המועדון" הזה לו רק יכולתי..

star211

New member
תקשיבי אלה..

אלה את לא יכולה ביום אחד לעשות הכל דיסקים צרובים תמיד יהיו ונכון שיש עוד אומנים שהלוואי שלא היו מוכרים את היצירות שלהם ואני אחד שאוהב אבל ממש את הזמרים שלמה ארצי ושלום חנוך שכל אחד זמר בצבע.. ואני קניתי את הדיסקים שלהם אבל אין אפשרות שביום אחד פתאום הכל יפסק.. המלחמה שלי כרגע היא למען עמיר כי זה פשוט לא עוד זמר זה פשוט אהבה לאותו אדם ואני חושב שכל הפורום כאן מרגיש את זה. אם היית רואה את ההודעה שלי במוצ"ש היית מבינה שבחלק ענק מאתרי שיתוף קבצים אין יותר עמיר כי פשוט נגענו להם בלב וזה באמת באמת לא היה קל... אז אלה במקום לרשום הזוי פשוט תתחילי לעזור..

ו ר ד ב

New member
את לא יכולה לשרוף אותו../images/Emo196.gif

את שוטרת שצריכה לשמור על החוק, לעומת זאת אני יכולה לעשות את זה בשבילך

א ל ה 27

New member
וחוצמזה.... ../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif

אפשר לשרוף ת'מועדון ביחד.. את תציתי, אני אשמור עלייך! דיל?

א ל ה 27

New member
תומר..

אני מקבלת את זה כסוג של תהליך של התחלה חדשה ונבונה סליחה! הנושא הזה נורא רגיש אצלי וסליחה אם לא פירגנתי לך.. אז.. אשרייך.. אולי עם אנשים כמוך תבוא באמת הישועה וישכון כאן צדק.. הלוואי.. סולח?

star211

New member
אלה..

ברור שאני סולח כולנו כאן לאותה מטרה, אני חושב שאחת כמוך באמת מראה כמה אכפת לה כי את מדברת מהלב... ונכון זה תהליך ממש חדש שמראה ניצוצות מרשימות בתור התחלה אבל הדרך עוד ארוכה וביחד נצליח, אלה מצפה לנו שיתוף פעולה בהמשך:) שכחתי להגיד לך, נעים מאוד!

למעלה